diyenlere de YAZIKLAR OLSUN DİYOR kınıyorum
Türkiyede Hristiyanlık ağır ağır da olsa yayılıyor fikirleriniz nelerdir? hristiyan türkleri türkiyenin geleceği için tehdit mi görüyorsunuz?
diyenlere de YAZIKLAR OLSUN DİYOR kınıyorum
Dini baskinin arttigi bölgelerde insanlar tabiki baska Inanclara ya da inancsizliga kacis arayacak.
Sadece Türkiyede degil genelde Ortadoguda Hristiyanlik artiyor.
Bunun nedeni artik insanlarin Islamin huzur getirmedigini, Islamin bir terör Dini oldugunu ve Muhammedin ne oldugunu inkar edememeleri.
Iranda Hristiyanliga agir gecis var. Bunun bircok nedeni var biri Dini baski, diger ülkenin okumus ve aydin kismi Sanat alaninda basarili olan kismi Hristiyan olmasi.
Bircok genc sanatci Iranda Hristiyan.
Bunun yaninda Afrikada Hristiyanliga agir gecis var.
Allah aşkına dünyada Müslüman mı kaldı? Müslüman, Müslüman'ı öldürüyor. Afrika'da Müslümanlar açlıktan ölüyor yanlarında dubai prensi kralı vs. hayatını sürüyor. Müslümanlık bu değil ki. Tamam Müslümanlığı yaşayan vardır ama o kadar az kaldı ki gerçek Müslüman.
Ben neye inanırsak inanalım önemli olan inançtır inançsız birinden korkarız ama insan özünde iyi birisi olmalı İnsanlar dinden önce insan olmayı başkalarına saygı göstermeyi öğrenmeli Saygı varsa orta yol bulunur saygılar.
Türkler kadar din değiştiren bi' millet olduğunu sanmıyorum. Doğruluk payı vardır, inanırım.
Teşekkürler.
Cevap
9Cevap
Arttığını hiç zannetmiyorum. Artsa bile tehdit olarak görmüyorum. Ayrıca Türk'ün dini İslam değil Göktanrıcılık'tır.
Bir Türk müslüman, hristiyan, musevi veya ateist olsa dahi Türktür!
Böyle bir şey olsa bile bir tehdit değildir.
Türkün dini İslamdır diye bir şey yok en azından benim için.
Şöyle ki kendi inancına sıkı sıkıya bağlı olan birisi için zaten Hristiyan olmak söz konusu bile olmamalı...
Batı'nın Dini Ya Ondan Ötürü Popülerleşiyor, Cumhuriyet Zamanından Beri Görüyoruz...
Tük'ün dini ŞAMANİZMdir. İslam diyenler zaten aptallıklarıyla Aziz Nesin'in diline düşmüş insan toplumundandır.
Ahir zamandayız, normaldir.
Hayır ne tehdit görücem, cehennemin kontenjanı artar, o kadar.
Hıristiyan, Müslüman, ateist hiç fark etmez. Kişi neye istiyorsa ona inanır. Bunun topluma mal edilmesi ve toplumu etkilemesi bence cok yanlış
Bence her dinden insan görmek iyi olur. Hristiyanları ayrıca çok seviyorum:D inandığımız dine çok yakinlar
Yakin mi? Onlarda tek tanri inanci yok , kitaplari degistirilmis, bizim dinimizle alakasi yok
Ateist ve Müslüman İddia:Bütün dinler ibrahimi dinlerdir dinlerin hepsi kardş gibidir. Semavi dinler vardır.
Yanıt. İbrahimi veya semavi din diye bir şey yoktur. Din diye bir şey yoktur. Hristiyanlık bir din değildirİsaya olan imandır isanın yolu demektir. İsanın kendisi Hristiyan adıyla bir din kurmak için gelmedi bunun için ortaya çıkmadı. Hristiyan adı antakyada isaya iman edenlere onlarla dalga geçmek için verdikler bir isimdi. İslam ve Hristiyanlık birbirine benzer değildir. Çogu ateist islamı araştırıp ateist olduğunu iddia ederken hrsitiyanlıgında semavi bir din dolayısıyla islamla aynı yolda olduğunu ileri sürer
Milletimiz diyorsun. milletimiz dediğin de seni inancından dolayı küçük görüyor ama?
benim küçük görmelerim şahsi değildir. kana da değildir. davranışlaradır. kendimde bu millettenim ona kalırsa. ama ben bu milletin insanları gibi davranmamaya çalışıyorum. ve bu milletten gibi davrnıp Türkiyeli kafasına sahip olan insanlardan da nefret ediyorum. kusura bakma. bu yüzden de kızacaksan kız. yapacak birşeyim yok...
herkesin dini kendine
Bence turkiyede yayilmalta olan ateizm deizm vs.
Herkesin inanci kendine bize ne milletten
hayır tehdit görmüyorum
hrıstyanlığn yayldığnı dusunmuyorum
Hristyanlığın yayıldığı yoksa ateist çok hacı abi.
Görmüyorum
bu ülkenin geleceğindeki tek tehdit sizsiniz m k
hrıstiyanlık değil ateistler artıyor
Artış olduğunu sanmıyorum.
evet hristiyanlık yayılıyor hamd olsun rabbe
Hristiyanlık yayılmıyor.
selam eylem :) naber napıyon beni tanıdın mı :) satansitim ben diye dolanıyordun bir ara :)))) gülmekten çatlatmıtın beni :)) )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar