komşularla aynı evde yaşıyoruz resmen alt komşumun siyasi tercihininden tutun cinsel yaşamına, taharet alışkanlıklarına kadar her bokuna hakimim çok şükür. yandaki komşuların her muhabbetini duymamak için duvara yakın oturmuyorum artık. gidip diğer köşede oturuyorum. eskiden oturduğumuz 25 senelik apartmanda bile yoktu böyle bir sorun. gel gör ki inşaat ya resulullah denilen şu dönemde hiç kimsenin umurunda değil.
Aparta kalıyorum. Üst komşumun klozdt sesini, işerken çıkardığı sesi, daha önceki pavyonda çalışıyordu sanırım, onun tüm cinsel hayatını kafının nasıl inlediğini biliyorum artık. Neyseki gitti. Bak şu an terlikle bir o yana bir bu yana gidiyor. Bide usta var hetalde bişey tamir ediyorlar. Bide tv leri açık 🤣🤣🤣🤣Haline şükret.
Bahçeli güvenlikli müstakil bir evde oturuyorum. Ama çok bir şey bilmesem de binaların duvarları genel olarak yalıtımsız oluyor. Masraftan kaçma meselesi değil bu. En lüks binalarda bile aşağıya hatta yukarıya ses gidiyor..
İnce malzeme kullanmalarını devlet istiyor, çünkü ağırlığı azaltmak istiyorlar. Daha sağlam ve daha kaliteli ürün koyulduğunda, denetime gelen arkadaş, bunları kırın yeniden yapın diyor çünkü...
Gerçekten berbat çok fazla ses geliyor. Yeni tip evlerde böyle yapılıyormuş ama depreme dayanıklı olması için içi duvarın boş mu ne oluyormuş, esnek olması için.