Popüler kızlar çok gıcık?

Bizim okulda bir çok popüler kız var ben o kızlara çok uyuz oluyorum. Kızlar şöyle güzel havalı kötü kalpli dalgacı sevgilileri var tembeller ve çok arkadaşları var okulun tamamı ile arkadaşlar hem kızlarla hemde erkeklerle kankiler. Ben ise sınıftaki 4 kızla bir grup yaptım onlarda benim gibi çalışkan iyi niyetli ve okulun tamamıyla kanki değiller Aslında sınıftaki populr kızlarda okulun popülerlerinden ve bizi özellikle de beni çok seviyorlar ama onların çok fazla nerdeyse tüm okulla kankiler işte sinir oluyorum. Okuldaki dğer popülerler de beni seviyorlar ama bilmem ki ne yapmalıyım aslında biliyorum o kızlar tembeller ve çok küfür ediyorlar kötü huylular güzeller ama bende çalışkanım iyi huyluyum ve hafif şişmanım şimdiden başladım diyyete 2 kilo verdim vermeye de devam ediyorum birkaç kilo verirsem ben o popüler kızlardan daha güzel olucam çünkü yüzüm çok güzel bunu herkes söylüyor ve okulda benle şişko diye dalga geçen erkeklerede kapak olucak İşte ben popüler kızları ve benle dalga geçen erkekleri kafama takıyorum ve 1 buçuk aydan beri her gün ağlıyorum ailemdekiler teselli ediyorlar boşver diye düzeliyorum sonra yine ağlıyorum aslında okul bitince onlardan daha popüler olucam biliyorum çünkü üniversite biticek işe gidicem ve güzel olucam biliyorum sizce o popüler kızlar gibi olamadığımı ve benle şişko diye dalga geçenleri nasıl olucakta aklıma takımıyayım?
okul bitince çok güzel havalı populer işe giden olucam ve bu kızları geçicem
geçmiyecem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Popüler kızlar çok gıcık?