Güzellik & Bakım Fenomen kızlar çok mu çekici? olgunalfa Takip Et Xper 4 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor gezer tozardık hey kime diyorum :) Güncellemeler+1 yıl adam akıllı ironi bile yaptırmıyorsunuz. iki kitap okuyun leeen Güncellemeler+1 yıl KS'den yine bıktırdınız Fenomen kızlar çok mu çekici? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Fenomenlik ile ilgisi yok 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl O artık fenomen oldu ablam. Soruna geleceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. 🤣 0 3 Yorumla olgunalfa +1 yıl buradan cevap yazsam ayıp olur soruya bekleyen kim :D Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Ben değilim kim bilmiyorum abim. Yorumla olgunalfa +1 yıl lkmsdfpşsdf Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet öyle 0 1 Yorumla olgunalfa +1 yıl hiç sanmıyorum benim dediğim farklı bir şey KS fenomenlerini bilmiyorum orası ayrı Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl yok ya para öyle gösteriyor 0 9 Yorumla olgunalfa +1 yıl ben onlardan daha iyi kazanıyorum o dert değil Yorumla kanka35 +1 yıl nasıl işletme sahibimisin Yorumla olgunalfa +1 yıl üretimde evet Yorumla kanka35 +1 yıl tebrikler ticaret hep iyidir Yorumla olgunalfa +1 yıl bu bakan bizi batırmasa iyidir evet :D Yorumla kanka35 +1 yıl vergi affı yapıyor teşekkür etmelisiniz Yorumla olgunalfa +1 yıl ya bıraksın bu işleri sıcak para dönmüyor son zamanlarda biz biraz büyüğüz de günü kurtarıyoruz yoksa halimiz yaman Yorumla kanka35 +1 yıl şatafata herceme olmasa enerji makul seviyede arz edilirse döner Yorumla olgunalfa +1 yıl inşallah bakalım artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fenomenlik ile ilgisi yok
O artık fenomen oldu ablam. Soruna geleceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. 🤣
buradan cevap yazsam ayıp olur soruya bekleyen kim :D
Ben değilim kim bilmiyorum abim.
lkmsdfpşsdf
Evet öyle
hiç sanmıyorum benim dediğim farklı bir şey KS fenomenlerini bilmiyorum orası ayrı
İtici, ne çekicisi
yok ya para öyle gösteriyor
ben onlardan daha iyi kazanıyorum o dert değil
nasıl işletme sahibimisin
üretimde evet
tebrikler ticaret hep iyidir
bu bakan bizi batırmasa iyidir evet :D
vergi affı yapıyor teşekkür etmelisiniz
ya bıraksın bu işleri sıcak para dönmüyor son zamanlarda biz biraz büyüğüz de günü kurtarıyoruz yoksa halimiz yaman
şatafata herceme olmasa enerji makul seviyede arz edilirse döner
inşallah bakalım artık