Ev arkadaşım tam bir gerizekalı ne yapmalıyım?

Öncelikle aşırı huzursuz davranıyor her ortamda tabii benim de bu yüzden moralim bozuluyor. Mesela kendi bir hata yaptığı zaman umursamıyor ama aynı şeyi ben yapımca kavga çıkarıyor. Bir tartışmada haklı çıkabilmek için kendisinin de aynı şeyi yaşadığını falan söylüyor. Mesela diyelim ki anatomiyle ilgili konuşuyoruz şey diyor ben zaten altı yıl falan anatomi dersi aldım ya da benim bir arkadaşım vardı bu konuları bana anlatırdı diyip tartışmadan haklı çıkmaya çalışıyor ama diyelim ki aradan zaman geçti siz laf arasında bunu sordunuz bu sefer yalanını unuttuğu için açık veriyor hemen canım. Giyim tarzımla ya da fiziğimle dalga geçiyor hayır yani ben onu giyince mutlu olacağım yani sana ne. Hayır bir de ilin ilginç tarafı twitter’da femizm kasıyor ama konu hesap ödemeye gelince erkeğin gücüdür o tabii ki ödemelidir diyor gerçekten böyle cahillerin de böyle konularda fikir beyan etmesi beni aşırı gıcık ediyor. Veya evde ortak işler yaparız ya her normal insan gibi iş ona gelince bıktım artık falan diye iki saat konuşuyor, bize gelince sıra yapacaksınız tabii göreviniz diyor. Allah’ım sabır ver yazarken sinir krizi geçirdim. Ve bir fikri gerçekten savunduğu için falan değil marjinal olmak için savunuyor hayır yani fikirle nasıl marjinal olabilir onu da anlayamıyorum örnek vermem gerekirse LGBT ‘yi savunuyor ama çocuğumun öyle olmasını da istemem diyor hayır bir şeyden nefret edecek olsa bile doğru düzgün nefret bile edemiyor. Sorsam neden bayan değil kadın diye cevap bile veremez kalkmış bana erkeklerin belli bir gücü var hesap ödemeyen cebinde parası olmayan erkek sokağa çıkmasın ay yok artık yani işte bu yüzden feminizmi savunuyormuş gibi yapmasına sinir oluyorum sonra bizim gibi kişilere bunlar yüzünden anti feministlik yapıyor insanlar. Müzik zevklerimizden konuşuyoruz sürekli karşı tarafı aşağılama peşinde yok ergen müziği falan diye. Bir de sürekli beleşçilik peşinde bakın gerçekten cimri bir insan değilimdir ev arkadaşım açken tok yatacak biri de değilim ama kendi parası olmasına rağmen bize param yok diyip kendine yemek ısmarlatıyor üstüne biz ondan bir şey isteyince başımıza kakıyor yetmiyor biz eğer paylaşmazsak bir şeyimizi bizi cimrilikle suçluyor. Ben herkesin kendi halinde özgürce kendini yansıtmasını isterim ama bu kapalıları ezik görüp içki içmeyi havalı sanıyor (bu içki içene karışıp kapalı olanı öne çıkarmakla aynı yobazlıktadır benim için). Ve işin en acı kısmına gelirsem eğer bu kız Ankara ’dan üniversite kazanmış..
Ev arkadaşım tam bir gerizekalı ne yapmalıyım?