Diyorum parayı nereden buluyorsun borcun varda diyor dayıları kandırıyorum ses video falan atıyorum var diyor millet nasıl inanıyor video atıyorum satıyorum görüntülü falan attığı dekontu konuşma yapıp topluyorum atıyorum tarih ile inanıyor papara ininal isimsiz alıyorum iddia oynuyorum bankaya borcum olduğu için 500-600 k para oraya gidiyor borca hiç dokunmadan garip birisi bu hayat böyle mi geçer 🫤
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşım erkek 😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aslında yaptığı ne kadar da doğru bir şey olmasa da böyle dayılar tr mevkiinde aşırı fazla. Geçenlerde müge anlı da gördüm Adam öz kızına yıllardır flörtleştiğini sandığı kişi diyerekten onca para yollamış kızı resmen fake hesaptan işletmiş adam da durumu başkaları sayesinde öğreniyor düşünün böyle kişileri ailelerine değil de başkalarına yediriyor o yüzden bazılarına müstahak
Fark ettim erkek olduğunu, örnek vermek istedim 🙂
Ne kadar kazanıyorsun diyorum belli olmuyor ki diyor her zaman o iş yapmıyorum ki diyor iddia oynuyorum mecbur kalınca yapıyorum bir bakmışsın 2 hafta yapmamışim oyun hesabımda iyi para varken yapmıyorum sermaye 0 a inince yapıyorum diyor haydan helen huya gidiyor gerci oda belli olmuyor fazlasıyla alıyorum bazen Hergun oyundan diyor şansım iyi gitmeyince hergun yapıyorum diyor böyle şeylere inanan aveller var mı hala ya 😀😀😀 böyle abazalar varken kimse aç kalmaz 😀😀😀
Olmaz mı hiç adamın birine kıllı erkek bacağı atıyorlar adam sorun değil bacak olsun da diyor tövbe yarabbim
Sesli güldüm ya 😂
Durum çok vahim bildiğin gibi değil 😅
Oda kendince yolunu öyle buluyor sanırım o yüz yüze de görüşüyordur da sen bilmezisn
Kısacası sanal o.. buluk yapıyo arkadaşın ilerde muhtemelen daha çok kazanmak isteyip reel yapacak
Yani sanal hayat kadını?
O erkek
He o zaman hayat erkeği?
Olabilir 😀😀😀😀
Bu sitede çok var.. Pembe profilli ama hepsi erkek.. Az önce birini sepetledim. halen geliyorlar.
hadi ordan et * davasını biz mi çözeceğiz
😀😀😀
Sen de bunu yedin çılgın bakire
Ayak falan satıyordue
Ayak nasıl oluyor
Yazmama artik hesap balnaicsk
Böyle şeyleri çok yazdığım için ban yiyebilirim kusura bakam