Arkadaşım sürekli laf sokuyor?

Arkadaşlar aslında arkadaşım da değil akrabam ama liseye kadar beraber büyüdük aynı mahallede ve okulda büyüdük ve lise de çok görüşemedik üniversiteden sonra yine samimi olmaya başladık ilk başlarda hiç kötülük yoktu içinde sonradan bana çaktırmadan laflar sokmaya başladı beni ezmeye başladı ilk algılayamadım sonradan ben mesela ona bi tabak gösterirdim hemen ertesi gün onu alıp kendisi onu bulmuş gibi yapardı ben saçımı boyattım bana canım mısın dedi bi çok laf etti görür görmez , 1 hafta sonra kendisi de boyattı. bana her konuda laf sokmaya başladı örneğin ortada var olmayan ileride ki evimiz için renk seçimlerime kadar kafasınca kurup dalga geçiyordu sen şöylesin sen böyle bi ev yaparsın kesin diye. onu geçtim her konuda bi fikri vardı mesela siz 2.2=4 deyin ama o 5 olduğuna inanıyorsa saatlerce onu bana kanıtlamak için bi çok şey söylerdi. sonrasında bu olaylara rağmen ben ilk anlamadım sustum sonrasında dayanamadım bi süre farkında olmadan bende ona karşılık verdim örneğin bi şeyi bana kanıtlamaya çalıştığında bende ona inatla kendi düşüncemi savundum vs. sonrasında bu iş böyle sürmeyecek dedim arama mesafe koydum yaklaşık 1 yıldır ama şu an evlilik arifesindeyim arada bi arkadaş ortamımızla birleşince görüşüyoruz illa o yüzden o her beni gördüğünde tuttuğumuz salona laf sokuyor mesela uzak bi yerde diye evimize laf sokuyor eski ve çarşıda gürültülü yerde diye. çok paranız gitti mi diye soruyor sürekli. bilezik bana şu kadar tane yapıldı hazır yaa diyor mesela durup dururken (benden daha fazla oldu onun o yüzden bunu da yıllardır anlatıyor böyle sevgilisi defalarca aldattı hala onu affedip devam ediyor bazen sırf bu bilezikler yüzünden bize atacağı havalar yüzünden bile affettiğini düşünüyorum) sonra mesela evimi görmeye geldi girer girmez aa buzdolabın bizdekinin bi küçüğü bulaşık makinen bizimkinin aynısı falan sonra ben kendi anne evimden dolap sandalye falan götürdüm oraya onla ilgili laf sokuyor. çamaşır telin plastikmiş iyi iyi olsun bişey olmaz falan diyor. artık gerçekten kalbim sıkışıyor bu kızın laflarından sözlerinden o kadar çok bunaldım ki. kendi ailesi hizmetli kadrosunda çalışıyor ama mesela sağlıkçı ya benim babam falan diyor mesela sırf daha üstün gözükebilmesi için bana karşı da hep bi şeylerimi ezikler alttan laf sokar sanki iyi niyetliymiş gibi yaklaşır ama her şeyimi kötüler eskiden alenen yapıyordu o sıralar ben onu tersleyip durunca bu sefer de alttan alttan yapmaya başladı artık çok bunaldım arkadaş çevremiz falan ortak olduğu için de hep bi yerlerde yan yana geliyoruz maalesef aslında bi çözümü yok bunların ya da var mı nasıl baş edebilirim veya nasıl takmayabilirim fikir istiyorum gerçekten kalbim sıkışıyor içim daralıyor artık

Arkadaşım sürekli laf sokuyor?