Aile & Toplum Yanlışlıkla erkek kardeşimin bacak ortasına vurdum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 8 yaşında erkek kardeşim ve çok kavga ediyoruz. Ister istemez tekme atınca oraya geliyor. Bu bir sorun yaratır mı onun için? Güncellemeler+1 yıl Sorun olur mu bu Güncellemeler+1 yıl Yanlışlık diyoruz mk ya Yanlışlıkla erkek kardeşimin bacak ortasına vurdum? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bişi olmaz canı yanması geçtiyse bitmiştir bir daha yapmamaya dikkat et acı verir ciddi anlamda 1 1 Yorumla Deepsiz +1 yıl Sorun olmaz daha küçük çabuk düzelir Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Acısını ben hissettim yapma öyle şeyler yazık çocuğa 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha neler, kaç yaşına gelmişsin ufacık cocuga o kadar acı verilir mi? Aileniz yok mu yanınızda 0 0 Yorumla
şehzadeler Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Vuracak başka bir yer mi yok tasaklaea vuruyirsuh 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl %100 kısır kaldı ve ilerde çocuğu olmayacakkuşu kalkmaz diye dalga geçecekler onunla büyüyünce 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe de ya Yorumla Desuyonee +1 yıl daha 8 yaşındayken çocuğun hayatını bitirdin mahvettin Yorumla Soran +1 yıl Sus ya edepsiz Yorumla Desuyonee +1 yıl edepsiz sensin çocuğun neresine vuruyosun gelip soru açıyosun bide gerçekleri söyleyince edepsiz diyosun edepsizliğin alasını yapıyosun alasını Yorumla
_Ayşe99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 696 cevap paylaştı. Evet, sen salak misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek mi oluyor mal Yorumla _Ayşe99 +1 yıl Vururken onun cani yanmiyor mu aptal Yorumla
Keşkebenimolsan Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Sert mi vurdun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Keşkebenimolsan +1 yıl Sorun olmaz bozana. Bakınız mı açıp 8 yaşında sonuçta baksaydınız Yorumla
HayaletKasaba10 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Çok vurma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek olmuyor zaten Yorumla HayaletKasaba10 +1 yıl Dikkat et mazallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bişi olmaz canı yanması geçtiyse bitmiştir bir daha yapmamaya dikkat et acı verir ciddi anlamda
Sorun olmaz daha küçük çabuk düzelir
Acısını ben hissettim yapma öyle şeyler yazık çocuğa
Daha neler, kaç yaşına gelmişsin ufacık cocuga o kadar acı verilir mi? Aileniz yok mu yanınızda
İlerdeki hanımı karşı komşuya verirse sorumlusu sensin
Vuracak başka bir yer mi yok tasaklaea vuruyirsuh
%100 kısır kaldı ve ilerde çocuğu olmayacak
kuşu kalkmaz diye dalga geçecekler onunla büyüyünce
Tövbe de ya
daha 8 yaşındayken çocuğun hayatını bitirdin mahvettin
Sus ya edepsiz
edepsiz sensin çocuğun neresine vuruyosun gelip soru açıyosun bide gerçekleri söyleyince edepsiz diyosun edepsizliğin alasını yapıyosun alasını
Kısır olur aw o bölgeye vurulur mu
Sorun olur tabii. Kontrol et bence
Evet, sen salak misin
Bilerek mi oluyor mal
Vururken onun cani yanmiyor mu aptal
yok yaratmaz.. aklın kıt mı kıızm senin
olur tabi kısır mı yapmak istiyorsun
Sert mi vurdun
Hayır
Sorun olmaz bozana. Bakınız mı açıp 8 yaşında sonuçta baksaydınız
M4lsın çünkü
Öpte geçsin ozaman 😂