Ne olacak. Arkadaşlar öğrenci evinde kalıyorduk malum corona çıktı biz memlekete gitsekte kirayı ödemeye devam ettik kira sözleşmemiz dolmuştu gelince yenilemeyi düşünüyorduk. Ama üniversitemiz açılmama kararı aldı. Biz ev sahibine söylediğimizde bir ay içinde kiracı bulunmazsa depozitomuzu vermeyecegini söyledi. Bunu yapabilirmi?
Aldıkları paraları nasıl yiyebiliyorlar, bunu sadece hırsızlar yapar. Kalmadığınız ayların bile kirasını alıyorlar. Birde kiracı bulunmazsa depozito vermem diye şart koşuyor hayatımda çok arsız gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum, polise şikayet et.
Adam akıllı sözleşme imzaladıysanız bundan sonrasında avukatım dahil olacak sürece diye söyleyin, dava açıp alabilirsiniz. Avukatın parasını da ona ödetirsiniz, bir zararınız olmaz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sözleşmeyi o almıştı size sonra veririm demişti bizde sorun etmedik yani bizde yok ama ses kaydını aldım sözleşme yaptığımıza dair.
Ses kaydı hiçbir işe yaramaz, sözleşmeyi düzgün yapmamak bu tarz sorunlara yol açabiliyor. Tamamen insafına kalmış durumdasınız kısacası, geçmiş olsun.
Umarım. Ya şöyle düşün bir çeşit döngü var bu hayatta ve yaşattigini bir şekilde yaşıyorsun. Allaha inanmıyorsan bile bu mantıklı gelir iki yöndende rahatım yani 😅👍👍👍
En İyi Cevaplar