Paparada param kaldı, hiçbir türlü çekemiyorum?

haziranın başında sadece para yükledim içerisine onlarca başka bir şey yapmadım, kartlarımı kaybettim diye bir iki üç kere kartı aldım yine onları açtırdım bu kadar ama kartla uzun bir süredir iletişime geçmediğim için bir şey yapmadım daha sonra. elinde kartı olmayan annem istedi parayı. ben de nereye atayım dedim elimde hiçbir kart olmadığı için şu andalık kullanması için başkasına verdiğim için ben paparayı atmaya karar vermiştim daha sonra zaten bir şeyler oldu, çünkü o ara limiti düşürmüşler bin lira harcayabiliyorsun filan demişlerdi orada bir şeyler olduğunu fark ettim. ama hiç kasmadım ama kartı kapatmayı düşünüyordum çünkü 2000 lira nedir yani maaş parası gelse bile olmuyor. bir yerden para gelse bile olmuyor yani çünkü zor durumda kalıp oraya para atmaya çalışanlar bile oluyor bazen. neyse. geçtik ayın 3'ünden beri benim kartım hala şu an ayın 20'sine gireceğiz yani çok az kaldı bir şey yok. a benim kartıma hala kullanıma kapalı. yani ben hiçbir şey yapmadım demeye çalışıyorum burada yani hiçbir şekilde hiçbir yere para göndermedim para harcamadım yani yani harcadıysam da çok küçük mevlalar harcamışımdır filan ondan dolayı hiçbir şey yapmadım. müşteri hizmetlerini arıyorum. onlar hiçbir şey yapamıyoruz işte, şöyle işte böyle, yani sürekli konuyu anlatıp bizi geçiştirmeye çalışıyorlar. genel Müdürlüğü aramak istedim çünkü onlar daha yetkili oldukları için genel müdürlükte iki kelime ediyor. daha sonra müşteri hizmetlerine geri aktarıyor lanet ol acısı bankanın tek yapması gereken yazı göndermesi. ucuz bir Mevla da olsa paramızı belirli bir atm den çekmesini rica edecek. şikayet ettim hiç geri dönüş yapıyorlar zaten şikayet etmeyin çünkü şikayet ettiğiniz zaman paparayı sadece şunu söylüyorum, bu numaradan arayabilirsiniz. bu kadar yani sadece şunu söylüyorum. bir şey olduysa lütfen. yani kaliteli markalara yazı yazmayın. sadece şunu söylüyorlar, şu numaradan bizi arayabilirsiniz. insanların ödemesi gereken yerler, paralarını çekmesi gereken yerler var ayıp
Paparada param kaldı, hiçbir türlü çekemiyorum?