Artık sözün bittiği yerdeyiz. Gerçekten bu olayları şahsım olarak beni o kadar yıprattı ki insan içinde çıktığımda hareketlerime bakışlarıma dikkat ediyorum. Küçük bir çocuğa yaklaşırken dikkatli oluyorum. Yaşlı bir teyzeye yardım edecekken dikkatli oluyorum gibi gibi. Neden çünkü bu ve bunun gibi pis insanların insanlar üzerinde bıraktığı algıdan. Neden çünkü insani duyguları sapıkça emellerine alet ettiklerinden.
Farkında mısınız ; 1980-1990'lar Türkiye'sinin haber başlıklarına geri dönüyoruz. Vah Türkiye'm vah!Allah Sonumuzu Hayır Etsin!
Yine sahte hoca yine taciz. Daha ne kadar bu şarlatanlara para kazandıracaksınız?
Uğur Dündar'ın Arena'yı sunduğu zamanları hatırladım. 80 yasındaki bir sarıklı müridlerine aletini öptürdüğü bir toplantı düzenliyor. Toplantı şifresi de "muz" Nasıl bir travma yasattıysa artık, 20 senedir aklımdan çıkmamış
Eskiden beridir derim renkli dondurma toplarıyız dünya küllahında eriyoruz her dakika. İnsanoğlu bu şekilde ilerlemeye devam edecektir. Bizler için yani kendini doğru görenler farkında olanlar için mühim olan gaflete düşmemek ve kendimizi, çevremizi muhafaza etmektir. Kul hataya mahkumdur küçük hatalar nedamet getirilirse affedilir lakin bu boyuttaki hadise hata değil yanlışa ulaşmıştır. Allah muhafaza affı zordur.
En İyi Cevaplar