Anneme sarılmak istiyorum ama sarılamıyorum?

Merhaba oncelikle bunu buraya neden yazdigimida bilmiyorum açikcasi belki kimseye anlatamayacagim içindir. Benim annem ve babam 8 yıl once bosandilar ve babamda kalmaya basladim ben tabi bu zârf içerisinde babam annemi kötüledi hep seni ve kardesini birakip gitti vesaire diye. Yani kısaca annemden yavas yavas sogumaya basladim tabi yaşım 9 o zamanlar herşeye kanmaya musaitim. Her neyse babamda kalırken abimde annemde kalıyordu ara sıra anneme gelirdim yemek yiyip babamin evine dönerdim geri. Boyle geçip gitti ta ki 2017in yazında babam bir kadinla tanisdi ve kadinla beni istemediler anneme gonderdiler. anneme geldim onun oncesinde de abim bize kalmaya gelmisdi babamin evine yani 2017den 2 yil once filan işte. Ondan sonra ben anneme kalmaya gelince abimde arkamdan geldi bir kaç ay sonra her neyse. Geldigim yıl liseye gecdigim yıldı yani 8. sinifin yazıydı. Bir keresinde hiç unutmuyorum annem banyo yapmisdi uzaniyordu şimdi ki abimin yataginda bende yillar sonra ilk defa anneme sarılmışdım onun yanına kivranip yatıp o hayatimda annem ve babamin bosandiginda beri ilk defa olan bir andı. yani benim icin özel bir andı. simdi bunlari yazarken gözlerim doldu istemsizce. Herneyse ondan sonra anneme geldim annemin evi kira 2+1. annem odasini bana verdi onun odasindaki yatak çift kisilik diye. O da kendisi salondaki kanepede yatmaya başladi yani hâlada yatmaya devam ediyor 3 yıldır. Yanı artik onun odasi salon oldu bir bakıma. Herneyse Bir kaç gundur aklıma gelen bu düşunce beni benden alıyor kafamı kurcalayıp duruyor. Ben anneme gidip sarılmak istiyorum normal kız evlatlarin annelerine sarılip, optugu gibi. Ama ben artik ne diyim utanıyorum mu diyim yoksa gururdan mı anlamadım sebebini cunku annem bilir onu sevmedigimi ondan nefret ettigimi ama Allah korursa o ölürse yıllar boyunca ağlarim yani bir bakima sevmiyor gozukuyorum. seni sevmiyorum diyorum ama içten içe babam yuzunden oluşan o sogukluk eridi onun yerini belli edilmemeye çalışılan bir sevgi oluştu. Bir de kac gundur aklıma hep Allah korursa annemin ölecegi korkusu sarıyor içimi ne zaman aklıma gelse orda burda direk gözüm dolar aglarım. Simdi size sormak istedigim kendinizi benim yerime koyun ve Ne yapacagimi soyleyin lutfen kac gundur bu dusunculerle ne yapacagimi şasirdim.
Anneme sarılmak istiyorum ama sarılamıyorum?