Anne tarafımı severim, baba tarafımı sevmem bilinçli bir şekilde irtibatımı kopardım. Çünkü eğitimsiz, cahiller, dedikodudan ve küçük hesaplardan başka bir şeyden anladıkları yok, iyi niyet belirtisi görmediğim ve tavrımız tarzımız uymadığı için baba tarafıyla görüşmem hiç. Anne tarafım da eğitimli insanlar çok daha fazla ve sıcak kanlılar, iyiliğini düşünürler karşıdakinin artniyet yoktur o sebepten. İstisnalar kaideyi bozmuyor
Hiçbirini sevmiyorum.. hepsi iki yüzlü dedikoducu yalancı fesat insanlar.. hepsi diyorum çünkü nerde çokluk orda b*kluk olur kalabalıklar ve tacizci var.. katil var.. bağımlı va..
çok doğru bu yazan mesela öz teyzemi hiç sevmem hatta nefret ederim ama annemin kankaları olan teyzelerim var yaklaşık 4/5 tane onları öz teyzem gibi seviyorum
Akrabalik zor is ama gözetmek de lazim. Allah iyiliği emreder kötülüğü yasaklar akrabaya bakmayı emreder, o düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor...
Sıla i rahim sevaptır. Her insanın iyi ya da kötü huyları vardır. Önemli olan ılımlı ve olumlu olmak. Dolayısıyla genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim.