kürt erkeğimi yoksa karadeniz erkeğimi daha samimi, yakışıklı ve aldatmaz. Not. yanlış anlaşılmsaın yani gördüğünüz kadar
kürt aldatır
karadeniz aldatır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Size bişey söylim bizim milletimiz tümü için söylüyorum erkek olarak söylüyorum Puşttur. Neden derseniz en sahtekar en yalancı en düzenbaz en karaktersiz milletlerden biri olduk. Ben yalan söylemem derken bile yalan söyleyen bir milletiz. Kimse kendini doğrucu davut gibi göstermesin sizde de her yol var hikaye okumayın. Kürtlere gelince % 80 namusluyuz deyip kız kardeşini oy birliğiyle öldüren şerefsizler topluluğudur.
Yabanidirler şehir hayatı ters tepki yapar köydeki yabaniliği şehirde de devam eder. Milletin karısı kızı onlara helaldir. Beyoğlu barlarında homo olarak çalışırlar. Karadenizli erkekler de başta saydığım özelliklerden nasiplenebilir.
Kardesim sana bisey diyeyimmi tespitin dibini yapmissin, bir kürtle evli olarak soyluyorumki, isterse ayrimcilik desinler, normalde irk ayrimndan nefret ederim, amma velakkin kurt erkeklerinin cogu karisini kizini eve kapatir kendiside her halti yapmayi mübah görur, en azindan cevremdeki herkes boyleee.
Kurt insani diyip durursunuz ya kac defa Güneydoğu ya doguya geldiniz hangi ev olursa olsun girin bir eve gecekonduya girin belki biras insanlik görmüş olursunuz yeter artik lan kürt kürt kürt soruyu paylasan alinma ustune sen
Cok duygulandim. Ya guneydogunun evlerine gidincemi insanlikmi gorucek. Insan heryerde insandir. Nerde oldugu hic onemli degil. Butun dogu icin solemiyorum ama insanlik deyip durma. Hakkaride sirnakta vanda. vs illerde pislik cikartanlar ankaradan trabzondan rizeden gitmiyor. Oranin kendi halki. Sen git o insanlik turkusunu baska yerde cal
Terbiyesizligin luzumu yok yorum yapmak zorunda da değilsin faşist
HERKES İNTERNETTEN DELİKANLI KADINI OKUSUN AĞIZLARININ PAYINI ORADA ALACAKLAR
Aynen
izledin mi
Duydum ama bulamıyorum bana link atarmisin
izlesen aynen demezsin
Link atarmisin
yapamıyorum uzun veya kısa diyor
Mesaj olarak atarmisin
sen en iyi cevap seçilen misin anlayamadım
neden engelledın
ne engeli
ırka göre değerlendirmek yanlış. bir insan karaktersizse ve sadakatsizse kürtte olsa aldatır karadenizli olsa da. bunun ırkla alakası yok tamamen kişilik meselesi. kürtlerdende adam gibi insanlar var karadenizlilerdende.
Tanidigim karadenizlilerin hepsinin gozu kulagi oynuyor Kürtler yapiyorsa da gozumuze sokmuyor ahah :)
Cevap
44Cevap
Onu bilmiyorum ama ben karadenizliyim ve kürt erkeklerinden cok hoslaniyorum. Cok durustler ve lafini esirgemiyorlar onlari samimi buluyorum, bende cok dogal bi insanim, yalani sevmem, birazda masumumdur, guzel de olunca galiba kurt erkeginede hitap ediyorum cunku cok yapmacik kizlardan hoslanmiyorlar. Bence karadenizlilerden daha yakisiklilar. Karadeniz erkekleri ilgisiz, asiri rahat lar ve dengesiz oluyorlar. Benim sevgilim kürt ve daha once bi dediginin bi dedigine uymadigini hic gormedim, yani sozunun arkasinda durur durmazsada bi sebebi olur ama karadenizlilerle ciktigimda hep boş laflar ediyorlar ustelikte cimriler.
Benim simdiki sevgilim bana deger verdigini hissettiriyor ve durduk yere fikir degistirmiyor. Karadenizli erkekler dengesiz, bi gun sevgi sozcukleri ederler ertesi gun senden sogudum diyorlar. Ama mesela kürtler boyle degil, seni bir kere benimsedimi sebepsiz kaybolmuyorlar. Ama onlar degisik seylerden hoslaniyorlar, cok sasali acik sacik takilmak her aksam gezmek erkek kankalar falan olmicak. Birde benim ilgimide istiyor ben onunla annesi gibi ilgilendigim zamanlar oluyor. Oda ayni sekilde benimle babammiscasina ilgileniyo. :)
Bunun Irkı, Milleti Olmaz, Kişinin Kendisinde Biter...
neden
Takip Edilcek Neyim Var Benim Dostum? .)
Önceden'de Okudun Mu Yazdıklarımı Yoksa Şuanlık Bir Karar Mı Bu?
doğru cevaplar mı mesela
senin yazılarını okumadım
Hee Şimdi Tamam...
Açarım Yaa Takibi.. )
Kurt erkegini bilmiyorum da karadeniz erkegi aldatabilir , rusa gider falan belli olmaz
Karadenizin kızı merttir
Ben kurt erkegi karadeniz kızı diyorum
İnsanları ayrıştırmayın; her ırkın, her dinin, her mezhebin iyisi de vardır, kötüsü de.
yemin ederim öyle bir niyetim yok ama yaşananlardan yola çıkılırsa demek istedim
her insanın iyisi de var kötüsü de. genellemek hata. yakışıklılık olarak sarışın beğendiğim için ve hemşehrilerime torpil geçmek istediğim için karadeniz derim :)
sevgi konusundan kürtlerin eline kimse su dökemez:D çok sadıklar
Tenk yuu :D
Karadeniz erkeği çekici ama aldatmayan kürt :D yakışıklı bir kürt bulaym evlencem *
Hı bana mı seslendiniz :)))
Yoksa bana mı :D
ayrım yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama doğulu erkekler kadınlara daha ilgili el üstünde taşırlar yani benim gördüklerim o yüzden aldatmaz herhalde ama kuma olayları da çok fazla bilemedim şimdi :D ama karadeniz erkeği daha çekici bence
Esmer oldukları için kürtler çekici
Ama kürtler de de kuma olayları var sanırım.
Kuma kalmadı artk güllük gelistanlık geciyo yeni nesilde :D
Karadeniz adamlari flort sever aldatma potabsiyeli fazladir. Ayni oranda daha cekiciler.
aldatmanın ırk ile ilgisi yok karakter ile ilgisi var
https://i.hizliresim.com/72Eo5N.jpg
Bu soru şık olmamış, aldatmanın kürdü karadenizimi olur, adamın içinde varsa ırk cinsiyet tanımaz aldatır
sorduğun soru tamamen kışkırtmadan ibaret, 2 seçenekte de biri aldatacak.. o notu rulo yap bir yerine sıkıca sok :)
terbiyesizliğin sana kalsın
Bunun ırkla ne ilgisi var nasıl bu kadar sığ olabiliyorsunuz..
Karadenizliyim lan ben, neyi aldatıyoruz, şerefsiz miyiz lan biz.
Başlarım anketinize lan sizin.
Biz Kürtler Türkleri aldatiyormusuz haliyle kadınlarını da aldatiliriz...
kandırma kendini, memlekete göre enjekte etmiyorlar aldatmazlık iksirini:)
İkisinden de aldatanlar ve ağlayanlar gördüm.
cut.
Çekicik konusunda karadeniz erkeği daha çekici bana göre. Karadenizlilere bayılıyorum ama aldatma konusunda bişey diyemem çünkü her erkek aldatır bunun lazı kürdü olmaz
Kürtler de iyi karadenizliler de. Kişilik önemli abicim kişilik en başta
karadeniz erkeği daha cekicidir.
kendimden biliyorum =))
Bu kişiliğe bağlı nereli olduğuna bağlı değil.. Ama adam olan aldatmaz..
aldatacak olan aldatır. hiç bir şekilde genelleme yapılamaz..
Kürtler genel olarak aldatmaz. Ama sevgileri daha farklidir. kimsi bundan hoslanir kimsi de kendini köle sanar.
Aldatmak ihanetse. Ihanet cekicilikse. Vatana ihanet eden herseye herkese ihanet eder cok cekici olur cunku buyuk dikkat ceker. Anladin sen onu...
ben karadenizli trabzon oflu olarak söylüyorum.. Bizim oranın kalasları aldatır aga.. Her erkek aldatır ama bizim oranınkiler daha fazladır.
aga haksızlık etme. oraya gelen rus baska yere gelse herkes okdr aldatır. D
Kurt erkekleri kariya duskun deilmiydi kuma falan imam nikahli?
Bunun ırkla ne alakası var? aldatmak karakter meselesidir.
Irk ve millete baglamamk lazim olayi lakin gördüğüm tanıdığım bütün kürtler ekmeginin peşinde.
Hala insanları kökenleriyle yargılayanlar kaldı mı ya ankete bak rezalet.
İnsan olan aldatmaz. Nedir bu genelleme merakı ks deki anlamış değilim.
Karadenizliyim :D Karadenizli aldatmaz dicemde nerden bilicez 5 parmağın 5i bir değil :D kürtler içinde aynı seyi söylüyorum
Hah kıl istiosan git eşekle cık daha karizmatik kürtlerden.
asıl ayrımcılığı kim yapmış acaba
Önemli olan kaliteli ırktan olmak işte bütün mesele bu.
İlkokulda lisede en kötü ögrenciler kürtlerdi Doguda fokurdayan rahat durmayanda onlar
Trk icatları 9 cocuk ve kacak elektirik elektirik kesilincede azıyolar
ıhm neden ne yapıyorlardı
Bu ülkede hırsızlık tecavüz gibi olayların %88,45 i kürtler tarafından halediliyor
Cinayetler aynen %75 ler
kaçak elektrik olayına sinir oluyorum onların yüzünden biz ne haldeyiz
Teyep şımartı bunları hep.
öyle düşünüyorsun
Biz onlara ırkcılık yapmıyalım kardeş diyelim ama onlar politize biz kuzu gibiyiz bizi 90 yıl önce sattılar yine satıcaklar kürtden dost olmaz
Onlar rüyalarında Türkleri katlederken Anıt kabiri yıkarken hayal ediyolar kendilerini siz hala kardeşlik türküsü sölüyosunuz
Ama farkındaysan bir türk ile kürt arasında cok ciddi tip farkı var
Türkler kürtlerin yanında evrime kafa atmış gibi durmuyormu?
anlatır mısın ben bilmiyorum kürtler ben de kürdüm ama akrabalar olarak birbirine sahip çıkmazlar genelde bu yönlerini sevmiyorum ama türkler öyle değil birbirini kollarlar kardeşime bile güvenmem
Tel den resim atamıyorum.
Ama safirlider sen pozitif kürtsün ben senin gibi kürtleri demiyorum yunus gibileri diyorum
Zaten pozitif kürtle negatif kendini belli edio
Neden ozaman yunus batıda izmirde bişey yok da Hakkaride silah sesi durmuyo size kürdistan versek batarsınız seneye kalmaz TÜRKLER canımız kanımız yagı cekersiniz elektirigi kim ödüyecek.
Ulan nereden biliyorsun bütün Kürtlerin Kürdistan i desteklediğini. İzmir diyorsun da bu siktigimin terörün de brnim benim abim kardeşimi vuruyor saba ne oluyor avanak. İzmir diyorsun biz vatan sevgisini terörün içinde mertce yaşıyoruz İzmir de Atatürk cuyuz deyip kolumuza dövme yaparak değil. Bende Kürdüm ne yapayım şimdi bende ödüyor um o faturayı. Benim babam vatanın a Bağlı anam bağlı e geri kafasına soktugum sen neyi hesap ettinde laf söyleme curretinde bulundun.
Ben her kürt demedim farkındaysan
Bu ülkede hırsızlık tecavüz gibi olayların %88,45 i kürtler tarafından halediliyor.
Dalga mı geciyorsun dümbük. Edebinle yaz siktirtme tahtanı. Ne oruç koydu ne sevap
* git be git araştır resim atmaya calışıorum. Degmezsin
Sende olmadıgını kanıtla
Ulan nefsini * senin. Çık gizliden çık.
Çıksana lan laf yapmayı biliyorsun
ancak laf yaparlar
Yok almayım ben lafla nakavt u tercih ederim Hadi canım şimdi atatürk dövmesi yaptırıp sahilde kahve içicem bays
Gevşek git kendine pembe hesap al
Ah şu recep akıllansada kurtulsak.
Bide engellemis dümbük
bu tip insanların işi bu çamur at izi kalsın hesabı
Aldatmak sadece onlara mı has kadın erkek fark etmez kişiliğe bakar bence
Bunun ırkla veya yöreyle ilgisi yok. Erkek o* cocuğuysa aldatır
Bölgeye göre ayrıştırmaya başladınız yine sehire göre adam mı secilir. Karaktersizse aldatır.
Her kürt erkeği aldatir mi bilmiyorum ama ailemdeki kurtler hepsi eslerini aldatti
Bu genelleme yapılacak bir şey mi?
Dünyada sadece Antarktika erkekleri aldatmaz.
karadenizli olduğumdan biliyorum, karadeniz erkeği bağlıdır.
koca Türkiye'de sadece kürtler ve karadeniz insanımı var sorusunu sevdiğim...
Bu nedir arkadaş ya. etnik unusura gore aldatma mi olurmus.
kürde koyyim. kürtten olsa evliya koyma avluya demişler
kürde güven olur mu
mk burada kürtlere laf atıp tutarsınız doğuya gelmeye gtünüz yemez.
ortalık karıştı
sen ve senin gibiler yüzünden
bilse idim hiç yazmazdım
zihniyetiniz değiştirin yeter
aslında yazıldığı gibi değil ya of
Doğu insanı daha sadıktır
Yuru lan trrik doguya gelmeye gotumuz yemezmis. Niye benim yillarim doguda gecti senin gibi geri kafalilardan korkucak degilim. Asil sunu bilmeni isterim senin mantigindakilerin gotu neyi yemiyor bilirmusun. Bu ulkeyi sevmiyosunuz hainsiniz. Yuzunuzu kapatarak polis taslarsiniz. Kahpece bombali saldirida bulunursunuz. Cikip adam gibi catisamazsiniz. Hep masa olarak kullanilirsiniz. Ama bu ulkeyi seven kurt kardesim bu guzel ihanet siddet dusunmez. bir kalleslik dusunmez adam gibi bir hayat yasar. Nankorluk yapmaz. Kurt olmak farkli bisey bu ulkenin bolunmesini istemek farkli bisey
Sizin koylere askerler girip karınıza ananıza tecavuz etti mi? Dovdu mu? Sonra niye hainsiniz diyosunuz. Sizin taraftan hersey toz pembe gorunuyor
Ben her tarafi cok iyi biliyorum. Bosuna namusu ortaya koyup duygu somurusu yapma. Askerler senin anana bacina ole biseymi yapti diye bile sormam cunku ole bir mantik yok. Ole bir sacmalik gorulmemis duyulmamistir. Hic bir asker gidip o bolgede kimsenin namusuna zarar vermemistir veremezde. Onu yapanlarin kimler oldugunu o bolgenin halki cok iyi biliyor. Muhabbeti uzatmaya gerek yok. Bu ulkeyi vatani bilip sahip cikan herkesin basimizin ustunde yeri var. Gotu basi oynayanlarin sonu husran olur insallah. Vatanina sahip cikmayan hic birseyine sahip cikamaz. Bunu asla untmayalim.
Karadenizin insanlarına ayrı sempatim var. Haliyle Karadeniz erkeği.
insan karakteri dış etkenlere göre mi şekilleniyor?
karadenizlilerin nataşalara olan düşkünlüğünü biliyoruz.
Karadeniz erkegine lanet olsun dostum
adam olan aldatmaz!!!
yapma şu ayrımı...
Şık koymuş bide arkadas.
ya of iyi ki bişey yazdık siz önce gidin daha sert eleştiri yazanlara bakın
Bunu alın
pislik
Irkçı pislik.
önyargılı pislik
Önyargıli diyor mk adshaffad yarginin. mina koymussun zaten sen.
senle uğraşamam
O zaman kaybol hadee
Kürt erkeği bildiğin AYI' DIR
ananı ayı sevsin o zaman kanka :P
ben sevdim panpa ananı..
Biz anlıycağımızı anladık abla boşver
cayırt
Günün en saçma sorusu.
yarı laz olarak söyleyebilirim ki alayı aldatır
amasya elması en güzelidir ama niğde de yetişir
Hay ben senin beynine.
sacmalamyı nezamn brıkıcaksın sen..