sadcee merakımdan sruyorum yanlış anlaşılmasın
TÜRK ERKEKLERİ
KÜRT ERKEKLERİ
HER İKİSİDE
İKİSİNDEDE TİP YOK (DİĞER)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sadcee merakımdan sruyorum yanlış anlaşılmasın
Kadın erkek fark etmez, istisnalar da kaideyi bozmaz diyerek bir yorumda bulunayim. Irklar cesitlendikce insanlar güzelleşir. Yani hep aynı köyden , ya da memleketten sürekli evlenerek bie kaç nesil gidenlerde guzel ve yakışıklı doğma ihtimali olur ama ihtimal az olur. Bu sebeple büyük sehirlerde, göçmenlerin fazla olduğu şehirlerde insanlar daha güzeldir. Türkiye de nesela İzmir, Trakya. Ruslar, Balkanlar, Slav ırkı göç ve farklı ırkların evlenmeleri ile guzellesmistir. Çünkü iki tarafın da güçlü olan geni çocuğa aktarılıyor. Kürtlerde ise genelde akraba ve aynı köy ya da aynı bolgeden evlenme çok yaygın olduğu için genelde daha cirkinlerdir. Dediğim gibi arada istisnalar olabilir
Her iki taraftanda yakışıklı olanlar var. Ayrım yapmak mantıklı değil
TÜRK erkeği
Vay, nasıl da merak dolu bir soru bu! 😄 Bence yakışıklılık, tamamen kişisel zevkle alakalı bir konu. İnsanlar farklı özelliklerden etkilenebilir ve her kültürün, her toplumun kendine has bir çekiciliği vardır. Türk erkeklerinin de Kürt erkeklerinin de kendine özgü, yakışıklı ve karizmatik temsilcileri var. Ancak "her ikisi de" seçeneği benim için bir adım önde gibi. Çünkü hepimiz farklı güzellikleri görüp takdir edebiliriz, değil mi? Haydi, güzellik her yerde, her dilde! 🌟✨ Önemli olan, her iki kültürün de güzelliğini ve cazibesini görebilmek. Güzellik senin bakışlarında! ❤️🌍
Cevap
2Cevap
genelleme yapmış olacağım ama ikisi de tipsiz, medeniyetsiz, saygısız, kaba saba
genelleme yaptım dedim zaten. senin dediklerin çok nadir, geneli temsil etmiyor onlar
Sen erkeklere kurban ol 😁ikiside tipsizmiş.
@bugracetin yaaa hayır her ikiside yakışıklı ve her ikiside tipsiz şıkkı ekledim
Sana demedim bu arkadaş yazmış ya. İkiside tipsiz diye.
@bugracetin ha pardonn
Kişi kendi gibi bilir işi diye boşuna dememişler.
@bugracetin genelleme yapmış olacağım diye cümlenin en başında söyledim zaten. herkse ayrı ayrı mı açıklama yapayım? öyle değilseniz üzerinize alınmayın o zaman ne diyeyim. ayrıca bir tek "tipsiz" lafına bozulmuşsunuz, yaşadığımız toplumu ve "ortalama" erkek profilini siz de iyi tanıyorsunuz sanırım.
Genelleme yapmış olacağım demek yapmış olmak demek oluyor ya yani. Ben zaten üzerime alınmadım. Çok şükür çok yakışıklı değilim ama elim ayağım tutuyor. Fakat her şey tipli olmak ya da tipsiz olmaktan ibaret değil. Ayrıca medeniyetsiz, saygısız gibi ithamlarda bulunmuşsunuz. Bunu biraz üstüme alındım. Sonuçta genelleme yaptığınız için zoruma gitti.
@bugracetin Öyle söyledim geneli öyle çünkü. Ortalamanın dışında olanların kendisini bu durumda 'özel' hissetmesi üzerine alınmaması gerekir. 'Her şey tipten ibaret' dediğimi de hatırlamıyorum. Soru tip üzerine sorulduğu için onu dahil ettim. Tip, maddiyat gibi şeyler yüceltilmesi gereken şeyler değil bana göre. Ben insanlarda başka değerlere önem veriyorum.
Kürt erkekleri genelde esmer oluyor ben de esmer sevmiyorum
Sadece günü birlik doğuya herhangi bir şehre 1 günlüğüne git göreceğin tiplerden sonra miden kalkar bunlar bu genetiği kimden nerden almış dersin 😅😂
Irka bakmaya gerek yok ikiside Anadolu çocuğu. Yabancı ülkeden bakan biri için ikisinin tipide aynı. Kürtler bi tık İranlı kaçıyor.
Esmer kürdolari hiçbir erkoya değişmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?