AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
229Cevap
Tek yaşamak iyi olmuyor, ev sessiz olunca dışardan eve bir giriyorsun bütün böcük haşerat ne varsa cirit atıyor şekilde karşılaşıyorsun ışığı yakınca 🙄🙄🙄
Cok istiyorum evet playstation 4 pro ve pc olcak fiber hızlı bir internet bir kaç oyun ve buyuk ekran 4k tv offf diyorum ses sistemini de kuracan offf yaaa
4-5 yıldır kız arkadaşlarımla beraber yaşıyoruz, zaman zaman tek kalmak zorunda kalıyorum. Kısa bir süre için keyifli ve rahatlatıcı olabilir ama sürekli olmasını ister miydim bilmiyorum. 🙄
Tek yaşamak aslında biyandan da külfet evin tüm işleri senin sorumluluğunda çöp atma tuvalet banyo temizliği mutfak işleri ütü çamaşır halı vs yekrar düşün kuzum annenin evinde yat kalk azda yardım et prensesler gibi yaşa sonra temizlikçi çağırırsın sonra bir bakmışsın aaa ev ekonomisini düşünecektim dersin o özgürlüğün faturası çok kabarık.
Çok isterdim tabi bunun için önce okulumu bitirmem gerekiyor. Evde anneme ve ablamlara güvenip yemek bile yapmıyorum.
://
Al benden de o kadar
Öğreniriz zamanla, çok da şey etmeyelim.
Güzel bir şey fakat bizde toplum olarak kaç yaşına gelirsen gel aile ile yaşamak var.
Zaman zaman yaşıyorum zaten Muğla da ormanların içinde, gündüzleri çok romantik ama geceleri korkutucu. :p
Benim şu an öyle bir düşüncem var. Maaşımın 5000 e çıkmasını bekliyorum. Sonrasında zaten ilk fırsatta çıkıcam
Ben tek yaşıyorum
Yalnızlığı seviyorum belli bir düzeni oturtmuşum kanun da benim devlet de yani şahane bence 😂
Öyle mükemmel birşey ki, insan bir kere alışınca bir daha vazgeçemiyor. Pandemi dolayısyla ailemi yanıma aldım ama tırlatmaya az kaldı.
isterdim tabi ki. Bir kedim bir köpeğim bir de kuşum olsun isterdim. Tabi motorsikleti es geçmemek lazim😍
Düzen disiplin sorumluluk maneviyat ve en önemlisi kimsenin hayatına müdahale etmediği hijyenini koruduğun sürece mükemmel bir yaşam tarzı🍀
Karı Dırdırı çekmektense tek yaşamak en iyisi aile yanında da bir yere kadar belli bir yaştan sonra çekilmiyor
Hayır 😄tek yasamak bana göre degil😂evde yalniz kaldigimda ya arkadaslarimi cagiririm ya da kız atarim. Tek kalmak sıkıcı
zaten tek yaşıyorum eve girince masaya biyumruk vurup sesleniyorum hani benim çayım diye koşarak biçay kapıp geliyorum kendime yanlızlık güzel 😂😂
Haha neyse ki tek yasiyorum. Insanin sadece kendisine ait evi ve düzeni olmasi gercekten güzel bir sey
Bağımsızlımın ilanı olurdu ve kimsenin ağız kokusunu çekmezdim yani imkanım olsa evi alır almaz o dkka helikopter çağırır bavulumla atlarım gider derhal yeni evime kurulum o derece bıktım bunaldım çünkü
7 sene tek yaşadım. Şu an ailemle yaşıyorum ve daha mutluyum. Hem maddi hem manevi yönden avantajlı. Özgürlük başta insana hoş geliyor ama sonra yalnızlık sıkmaya başlıyor.
İş hayatım yoluna girerse, iş bulduğum anda evimi ayırıyorum.
Aile konusunda sıkıntım yok.
Ve şu an en çok istediğim şey tek yaşamak.
İsterdim eskiden ama artık sevgilimle yaşamanın ne kadar güzel bir şey olduğunu bildiğim için o günlere geri dönmek istiyorum sadece
Oo Hayri Başkan 😂
Bir kamyon arkası yazıyla cevap vereceğim buna
"Hayal ettiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm" 😂
Ben tek yaşayamam ama bir ev arkadaşı en azından olsa yapabilirdim , kapalı alanlarda yalniz kalamiyorum
yanimda annemle babam war ama sanki yok gbiler we bana hic karismazlar yni kendimi tek yasiyo sayiyorum ☺
Ben 18 yaşımdan bu yana hep tek veya ev arkadaşı ya da sevgilimle yaşadım. Harika bir şey mi bilmem ama insana özgüven aşılıyor
Tek yaşamak bence zor ve titizlik isteyen bir durum. Çünkü nereden bakarsak bakalım tek yaşamanın zorluklarını çekeriz
20 yıldır ara ara yalnız, aralıksız ise son 11 yıldır tek yaşıyorum. Ama artık evime resmi nikah olmaksızın birini alabilirim.
Tek olmak istemem, ayrı eve çıkacak olsam bile mutlaka bundan önce bir birlikteliğim olmalı ki nasip olursa evlendikten sonra mümkün olabilsin.
Ben bir süre denedim ama düzenli olamıyordum ve sıkılmaya başladım. Böyle köşesine çekilip kahve ve kitabı ile saatlerce aşk yaşayan biri olsam yahut evde zamanı unutturacak bir şey olsa belki olabilirdi.
Olumlu yönü de var olumsuz yönü de ben yalnızlığı pek sevmem ev arkadaşıyla olabilir 😂😂😂
Tek yaşamak istemiyorum şimdilik zaten ilerleyen zamanlarda tek yaşama durumum olabilir en azından şu anlık kalabalık ailenin tadını çıkarıyım.
Hayri abi, bazı şeyler şu an cazip gelse de, belli zaman sonra beraber yaşadığın duvarlar üstüne gelmeye başlar.
Tek yaşayamam erkek arkadaşlarımla yaşamak isterdim
Sıkılırım bence. Zaten evde üç kişiyiz fazla ses seda yok, günün 8saati işdeyim o yüzden rahatım
İyi ve kötü yanları var hayri çıkmış olan bir arkadaşına ortak olup deneyimlemeni tavsiye ederim. Zira çıkıyorum deyip alışamazsan daha kötü olur..
Tek başına yaşamak bazı artıları bazı eksileri var arkadaş çevrene bağlı sıkılma eğlence konusu ama maddi olarak tek başına bazen zorluyor ev yemek bulaşık temizlik 🤷🏼♂️🤦🏼♂️
Tek yaşamaktansa sevdigimle yaşamayı tercih ederim :)
Herhalde yani. Evde birilerinin olması aşırı sinir bir durum.
İmkanını bulduğum gibi evi terk ettim şimdi üstüne para verseler o eve dönmem
Hayatta en büyük fakirlik yanlızlıktır. Dünya senin olsa, tek insan olsan, hiçbir değeri yok
Yalnız değil de en yakın kız arkadaşlarımdan biriyle aynı evde yaşamak isterdim.
Bazen istiyorum bazenler çoğalıyor bazen...
İmkanim ve bilgim olsa tek yaşamayi birak kendime saltanat kurardim
Eee zaten ben tek yaşıyorum avantajıda var dezavantajıda 😂
Bazen istiyorum ama sürekli yalnız kalmak iyi mi olur bilemiyorum
Ben tek başıma yaşamayı çok isterdim şahsen.👌
12 yıl önce bir imkanım oldu.
imkanımı kullandım ve
hala yalnız yaşıyorum
pişman değilim
Sıkılırdım ya kardeşimle ya da güvendiğim yakın arkadaşımla yaşamak daha iyi olurdu.
Çok isterdim kendi kurallarıma uygun yaşamak düşüncesi fazlasıyla iyi
Olabilir. Yaşarım yani yaşadımda ama çok ucuk artı yönü ya da eksi yönü var diyemeyeceğim.
İmkanım var ama yaşamıyorum 😃 hatta evimi bile almıştım yine yerleşmedim
Ben zaten 6 yıldır tek yaşıyorum sen buna ister imkan de ister zaruret de ne dersen de ☺☺
Evet sırf köpek beslemek için kendi evime çıkmak istiyorum
helöööğ 😂
Evet isterim, hatta yapabilirim de 😊
İsterim güzel olur ama yorucu. Temizle, yemek yap vs vs bir ton iş
Kulaga hoş gelsede bir kac zaman sonra zorluklariyla yuzlesir insan
bekarken tek yaşamka isterdim şimdi evliyim aklımdan bile geçmez
tek yasamak sana göre bir seçim evli olmasan tabiki
Zaten tek yaşıyorum imkanım olsa sevdiğim kızı yanına alırdım.
ben 15 yıldır tek yaşıyom imkanım olsa ben tek yaşamam 😀
yok yok istemezdim böyle kralım
Tek yaşamanın güzel yerleri elbette var ama çok sıkıcı beni bayardı şahsen
Okul dönemi tek yaşıyorum ve zorluğu yok, aksine çok daha iyi