Kendini değersiz hissetmek sürekli bütün erkeklerden korkmak aşık olamamak güvenememek bunu ailenize soyleyememek utanç içinde yaşamak en yakın arkadasınıza soylememek nedir bilirmisiniz? kuyruk sallamıssın vb. seyler diyecekler diye susmak ölmek istemek nedir bilirmisiniz?
Cevabın nedir?
Tecavüze uğramak sizin iradeniz dışında olan bir şeydir.
Bundan dolayı da kendinizi suçlu hissetmeyiniz. Umarım bunun hakkında suç duyurusunda bulunmuşsunuzdur. Çünkü size zorla sahip olan hayvan demeye dilim varmıyor ki hayvandır kendisi, sokaklarda elini kolunu sallayarak sizin gibi başka bir çiçeğimize el uzatmasın.
Ailenizden veya arkadaşlarınızdan saklamak sizin tercihinizdir. Paylaşmak isterseniz de ters tepmesi olasıdır ki toplum olarak cahiliz ve mağdur edilmiş bir insana nasıl yaklaşacağımızı bilemeyiz.
Yalnız değilsiniz ve kirletilmediniz. Kuyruk sallama olayına gelince de Allah göstermesin ama onlarında anaları-bacıları var. Yarın bir gün hanımları ve çocukları olacak. İnşallah Allah onların başına vermez de bu müşkil duruma düşmezler.
Başınızdan kötü bir olay geçmiş ve sadece siz bilirsiniz bunun ne demek olduğunu. Bütün erkekler böyle değildir. İnsanlara güveninizi kaybetmeyiniz. O hayvani dürtüleriyle hareket eden insanla bizi bir tutmayınız. Ben ki sevdiğim bir insan başına böyle bir şey gelse elinden sımsıkı tutar bu günleri aşmasına yardımcı olurdum. Onunla ağlardım içini dökmesini dinlerdim. Taa ki zaman bu kötü olayları unutturana dek. Karşınıza iyi bir erkek çıkacaktır ve kötü anıların yerine güzel anılar ve izler bırakarak bu başınızdan geçen elzem olayı unutturacaktır. Allah yar ve yardımcın olsun. Sen bir çiçek kadar temizsin.1210 Yorumla
Soran+1 yılDünyada o kadar pislik var ki. hayatım alt üst oldu bide senin deden ya Allah görüyo bunları cezalarını cekicekler sabırlı olalım yeterki.
- +1 yıl
Allah'a sığının dostlarım. Ben ibadet eden bir insan değilim fakat insanları mağdur eden, onların günahına girenlerin yanına kalmaz, Yaradan onların yanına bırakmaz yaptıklarını. İnşallah parçalanacak, parça parça acı çekerek sürünürler. Azrail onların canını saatlerce uğraşacak en acısı şekilde alsın. Hayatların da ise mutluluk ve huzur onlara en uzak liman olsun.
- +1 yıl
helal olsun kardeşim böyle orosupu çocukları yüzünden bu temiz insanlar temiz kişileri bulamıyorlar
- +1 yıl
O pisliklerin penisine kezzap dökmek lazım
En İyi Cevaplar
+1 yılne dıyecegımı bılmıyorum bu hayvanlara ama bunu yapan kim olursa olsun asla kendınızı karalanmış lekelenmiş gıbı hıssetmeyın kolay değil bu durumu atlatmak ben okuduğumda bıle bu kadar üzülürken siz neler yaşıyorsunuz allah bılır bır bayan arkadaşta dedesi tarafından bu iğrenç duruma uğramış umarım kısa surede atlatırsınız zor ama düşünmeyeceksınız başka seylere odaklanacaksınız yoksa sıze bunu yapandan çok kendınızden nefret eder hale gelırsınız başkasının sıze yaşattığı acıyı kendınızı suçlu hissedecek şekilde yaşatmayın kendınıze ve asla kimseye anlatmayın zaten bır yardımı da olmaz içinizi dökmek istersınız bırıne anlıyorum ama gun gelır diğer arkadaş gıbı kavga edersınız her yere yayılır laf sırrını söyleme dostuna oda söyler dostuna oda söyler dostuna
00 Yorumla
Üstelik tecavüz eden dedense hersey iki kat zorlaşıyor. Yüzüne bakmak zorundasin sana hayatinin en kotu seyini yasatan adamin yüzüne bakmak zorundasin. Kimseye anlatamazsin kimse anlamaz uyku uyuyamazsin. Bir kere bir arkadaşıma anlattim daha sonra ufak bir tartışma yaşadık dedene git bir siksin seni dedi yemin ederim hayatim boyunca hic o kadar kötü hissetmedim kendimi. Kabuslari anlatmak bile istemiyorum rüyamda anneme anlatiyorum dedem bana tecavüz etti anne hala taciz ediyor üstelik bunu senin yatağında yaptı ben dus alırken beni izlediğini yakaladim diyorum o* yalan söylüyorsun diye dövüyor beni uyandigimda kendimden annemden nefret ettim hirsimi ondan aldim ufak bir sebepten kavga ettim annemle aynı gün yine gidip dizinde ağlayarak uyudum. Bir keresinde dedem kulağıma eğilip o kadar güzelsin ki anneannen yaşlı o isimi görmüyor dedi intihari bile düşündüm yine Ağlıyorum yazarken hayat bazen tam bir o* cocugu oluyorya
47 Yorumla
Soran+1 yılbeni anlayan birisisin Allah yardımcın olsun ben kararımı değiştiricem utanmıcam artık senin durumunda cok zar Allah sabır versin kardeşim diğer dünyada cezalarını cekicekler.
- +1 yıl
Beni asıl üzen ileride evladım olursa babama bile güvenemem ona bile emanet edemem benim babam yapmaz cok eminim diyecek oluyorum anneminde ayni seyi söyleyecegi geliyor aklıma. Neyse Allahtan geldi sabrinida o verir beni öldürmeyen aci güclendirir diyerek kendimi avutuyorum.
- +1 yıl
Yazik sana hayati kendinize zindan ediyosunuz.
- +1 yıl
İnanın bana bir bakire kadar temizsiniz. Hatta her boku yiyen bakirelerden de fersah fersah temizsiniz. Başınıza gelen olay sizin tercihiniz değildi. Bunu anlamak zor olmamalı. O hayvanların elini kolunu sallayarak canlı bomba gibi dışarıda gezmesi ise yüreğimi ağzıma getiriyor. O sapık dedenin mezar taşını s*keyim böyle bir o. ç bir daha dünyaya gelmez.
- +1 yıl
çok uzuldum arkadaşım hemde yuzunu görmek zorunda kaldığın biri bu daha acı umarım allah kısa zamanda canını alırda senı de o yüze bakmak eziyetinden kurtarır ve o taşa yattığında
YÜRÜ ÜSTÜNE ÜSTÜNE TÜKÜR YÜZÜNE CELLATIN FIRSATÇININ FESATÇININ
ve çevrende kimseye de bahsetme bir daha o aptal arkadaşının söylediği söz eminim bu acıyı yaşadığın an kadar yakmıştır canını lanet olsun öyle insana - +1 yıl
Yuh insanın dedesi nasıl böyle bir şey yapabilir :(
+1 yılTecavüze uğradım üvey babamdan. Anneme söyleyemedim, cezasini cektiremedim. Lan daha 13 yasindayim 13 lan 13. İntihara teşebbus ettim. Sonra dedim ki intikam alicam, Şu an 15 yasindayim, o şerefsiz hâlâ yaşiyor ve cezasini çekmeden. Kendimi suçlu hissetmiyorum çunku ne açik giyindim ne gösterişli... Lan daha hayatimda hic kimseye bile aşik olamamisken tecavuze uğradim. Ama şuna inaniyorum ki ileride ona cezasini cektireceğim. Fakat adaletle değil! Çunku adalet yok. Tecavüz eden adam yatiyor bir kac sene sonra geri cikiyor... İlk onu iskence cektirerek öldürcem, sonra da kendimi öldüreceğim... Kendimi o kadar kirli hissediyorum ki sokağa çikamiyorum. O an her aklima geldiginde kusuyorum... Sakinlestirici iciyorum, ama hic bir etkisi olmuyor. Pes etmicem o ölene kadar. Sonra onu da kendimi de öldüreceğim! 😭
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilirim,... üstünden 1 bucuk sene gecti ama acisi gecmedi, her sabah agliyarak uyanmalar bedeninden ve kendinden nefret etmek, yasamak istememek, cigliklarini hergün duyuyorsun ve gecmiyor.
ben aileme anlatmadim elinde büyüdügüm bir ablama anlattim, yarim sene önce kücük kavgada babama yetistirdi. babam yikildi cocuklar gibi agladigini bilirim.
o an benim icin hayat bitti. ben üzüldüm evet ben yasadim ama onlarinda üzülmesi onlarinda o aciyi yasamalari bana dahacok aci verdi. gecmiyor, güvenemiyorum kimseye...
allah hepimizin yardimcisi olsun21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı. Allah bin türlü belasını versin öyle şerefsizlerin. Ömür boyu hiçbir işleri yolunda gitmesin. Hep karşılarına kendileri gibi adi, şerefsiz haysiyetsiz karaktersiz namussuzlar çıksın inşallah. Bütün bu beddualar gider onları bulurda ömür boyu iki yakaları bir araya gelmez inşallah. Öteki tarafta günahları affolmaz cehennem ateşinde yanarlar inşallah. Bir hayatı söndürmek ne demek. Gencecik tazecik hayat dolu birinin elinden yaşama sevincini almak güvenini elinden almak ne demek. Allah bin türlü belasını versin öylelerinin.
30 Yorumla
+1 yılÜzücü Bir Durum, Açıkcası Elimden Birşey Gelebilcekse Ne Mutlu Bana Yardımcı Olmaya Çalışırım Konuşmak İsterseniz, Ya'da Psikolog, Kitap Vb.'de Önerebilrim...
Ama Şunu Bilin'ki Hiç Bir Zaman Suçlu Olan Siz Değilsiniz..!
Allah Topunun Belasını Versin, Sokakta, Otobüste, Yolda, Okulda Bu Tipleri Gördüğümde Ayıklıyor Ya'da Pataklıyorum Ama Hangisine Yetişeceksin...
Gene'de Aklınızda Bulunsun Konuşmak İsterseniz Her Zaman Yardımcı Olurum, En Azından Bu Konuda Güvenebilirsiniz Bana...10 YorumlaSorunun cevabı %99 hayır olacaktır. Herkes de "seni anlıyorum" gibi hissiyatsız cümlelerle geçiştirecektir cevabını. Ama bunları yaşamamış bir insanın anlamasını bekleyemezsin. Ateş düştüğü yeri yakar. Korkunç bir acı ve yaşam biçimi olacağı kesin ama tam olarak anlayabilmek için yaşamak gerekir. Allah kimseye yaşatmasın, inşallah!
10 Yorumla
+1 yılDostum hiç üzülme bak insan istemediği bazı şeyler yaşıyor :/ beterin beteri var utanacak birşey yok üzülme :/ ben 2007 de patlamada yaralandıö hala izleri var omzumda her sabah kalktıgında aynaya bakarsın geçmişini hatırlarsın hayata 1-0 yenik başlarsın ama yinede ayakta olmak zorundayız başımızın dimdik olması gerek :/ karşıdaki şerefsizin suçunu senin çekmen yanlış :(
01 YorumlaNe suçu aşağılarda yaşayan insanlar için bide suçluluk hissetmek çamura altın düşse asla değerinde azalma olmuyor kendinin değerli olduğunu unutma hatta geç aynanın karşısına hatırlat kendine acikca soyle bn degerliyim de baban tecavuz etse yine zevk alirdin cunku bu vucudun biyolojik yapisiyla alakali yani suçun yok asla suçluluk psikolojisine girme insanların nasıl adileşebilecegini gormussun herkese guvenme
00 YorumlaBiliyom dicegim hiç bişi içine su serpmicek yaşanılani unutturmucak ama Allh yardimcin olsun bu dünyadaki en değerli şey sen ve senin bedenin ruhun kim ne yaparsa yapsın değeri azalmicak şunu de bunu de ailene de diyemm aileni tanımıyorum ama içini rahatlatacak sa bna herseyi yazabilirsin dilerim özelden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen erkek olduğum halde o hissi yaşadım, Tanımadığım birine Biyer sordum, oda beni takip et dedi adam benden iri ve kalıplıydı.. Neyse takip ettim ama iyice ısısz biyere gelmiştik ordan kacıp uzaklasmak istedim. Adamı sapık sanıp burada bana tecvüz edeciginden acaip korktum.. Geri cekildim adamdan adam dönüp bana gel gel korkma dedi burada gideceğin yer dedi ondan sonra rahatladım.. Sanırım orda tecavüze ugrasam, psikolojik durumum düşünemezdim bile
20 Yorumla
+1 yılKendini sorgulama, bu senin suçun değil. Kötü kader ve şeref yoksunu birine denk gelmiş olman.
Psikologtan kesin destek al, yoksa böyle beynini ve ruhunu çok hırpalar kendine hayatı zindan edersin.
Bir erkeğe bu durumu anlat, onunla sevgili ol, yeniden bir erkeğe yavaş yavaşta olsa yaklaşmayı ve dokunmayı dene.
Psikolojik sorunları üzerine gitmedikçe yenemezsin.20 Yorumla
+1 yılöncelikle geçmiş olsun :(
tecavüzcülerin allah belasını versin
psikolojini anlamak zor
ama hayata kapanma farklı şeyler düşünme
profesyonel yardım al psikologtan
ne diyeceğimi bilmiyoru msöylencek çok şey yok ne yazık ki :(20 YorumlaTecavüzün üstünden 7 gün geçmeden polise gitmen gerek. Yoksa kanıtlayamazsın. 7 günü geçtiyse söylesende pek bişey değişmez. Psikolojik yardım alabilir ve bu konuda ameliyata girerek eski vücuduna kavuşabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılameliyat derken 4 ay oldu kanıtlayamam zaten...
- +1 yıl
bu ne demek yaa neyin ameliyatına gırecek kızın derdı ne sen bakırelığını amelıyatla kazanırsın dıyorsun bu nasıl bır düşünce yaa namus 2 bacak arasında değildir arkadaşım
+1 yılDayak yemenin bir üst seviyesidir fiziksel şiddettir bir yerde aynı zamanda kültürel ve piskolojik olarakta şiddettir fakat kurbanın kültürüne egitim düzeyine sosyal düzeyine göre vu şiddet degişkendir.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten senin yasadiklarni yaşamayan. Bilemez. O yüzden herkesin dediğilafta kalır. Sen ibadet et allah yolunda ilerle. Bilmedin sşeyler varsa kursuna git dua et. Huzuru ve iyi insanları karsina Rabbim cikarir. İnşallah
10 YorumlaUtanç içinde yaşamak zorunda değilsin bu olanlar senin elinde değildi. Ama bundan sonraki hayatın artık senin elinde. Lütfen kendine daha fazla acı çektirme. Kendine bunu yapma.
10 YorumlaAdi şerefsizi şikayet et susma sakın. Sen suçlu değilsin, sen tek başına değilsin ve susarsan eğer kaybedersin. Kendine olan güvenini, saygını kaybetmemek için susma..
01 Yorumla
Soran+1 yılkanıtlayamam..
+1 yılbunu her erkek anlamaz ya da söylenmez çoğu erkek sizi hep kullanmak isticektir ama aşık olmamak güvenmemek haklısında illaki düzgün biri cıkar karsına Allah hayrlıs biri cıkarsın ama kafana takma utanc duyma yapan utanmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sabır ALLAHIM ya rabbim sen bu insanların şerrinden bizi koru tüm genç kizlarimiza bu acıları yaşatanin iki dünyada da yakalari bir araya gelmesin kiz kardeşinden bulsun diycem ama diyemiyorum oda bir cicek rabbim bu acıyı o kirlilik duygusunu dusmanima bile yasatmasin
00 YorumlaUğramadım da,
uğrucaktım
o anki korku var ya
hani 5 kişinin üstüne gelmesi
Allah'ım düşmanımın başına vermesin be.00 YorumlaBunun için kendini suçlama Allah büyüktür, elbet bunu yapan ve yapanlar bir gün cezasını en ağır sekilde ödeyecekler merak etme güçlü dur. Maddi destek bile saglarim bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgebertsene o adami
sikayet et
susma yeter ki !
kim ne derse desin
Allah biliyor dogruyu yanlisi
icini ferah tut10 YorumlaÖncelikle durumuna çok üzüldüm ama yapabileceğin birşey yok. Sen bir melek kadar hafif ve günahsızsın unutma. Ve onu polis'e vs şikayet edmeliydin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizi cok iyi anliyorum klasik kelmeler kullanmiycam burada cok samimi duygularimla destek olmak isterim en azindan dertlesmek isterm rahatlatmak isterim tum samimiyetmle bunu istiyorum
00 Yorumla her şeyın bır bedelı vardır, sabreyle !
Kim ne yaşatmışsa bu dünyadan o yaşattığı şeyi yaşamadan ahirete gıtmez...00 Yorumla
+1 yılAilene veya polise bildireceksin. dunya hali hersey insanin basina gelebilir.. eger onu sikayet etmessen sende onun gibi serefsizzsin demektir
07 Yorumla
Soran+1 yılutancımdan ınsanların gozune bakamıyorum. nasıl sikayet ederim neyse ki aynı sehirde degılız o namussuz serefsizle.
- +1 yıl
Arkadasim bugun sana yapan yarin baskasina yapar. niye susuyosunuz. soruyu birak hemen simdi ailene soyle yazik degil mi sana kendinedemi acimiyosun:(
Soran+1 yılTanıdıgım biriydi şu an aynı sehirde degılız ama kanıtım yok ne yapabılırım kı rezil olurum
- +1 yıl
Ne zaman oldu bu olay.. istersen ozelden yaz
Soran+1 yıl4 ay önce.. özelden yazamam yinede çok sağol.
- +1 yıl
Bu zamana kadar aklin nerdeydi. peki nasil oldu belki bir mobese kamerasina yakalanmissinizdir
- +1 yıl
Sende onun gibi serefsizsindir? Sen türkiyede tecavüz edenin değil tecavüze ugrayanin suclu olduğunu ogrenemedin herhalde henüz şikayet etti diyelim kaldi ki kanit yok elinde ne olacak. Engelli 15 yaşında kiza bilmem kac kisi tecavüz ediyor bagirmadi rizasi var diye kiz suclu çıkıyor biz sikayet etsek kanitta yokken ayni seyi yasayacagiz
diğer arkadaşlar yeterince destekci olmuş ama üzülme bir gün mutlaka pencerende güneş doğacak
10 Yorumla
+1 yılUtanmayacaksın bu senin ayıbın değil tertemizsin sen psikolojik olarakta destek alabilirsin ama kendini değersiz falan hissetme sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasıl sen bir erkeğin tecavüze uğramasını bilir misin?
sende olan şeyle sana şey yapılıyor20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak erkekleri boşver ne varsa kızda var lezbiyen ol
01 Yorumlasistem yıllardır tecavüz ediyor bütün vatandaşlarda farkında değiliz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO namusduzla ayni sehirde degilsin nasil tecavuz ediyor sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda aynı şehirde değiliz bu durum hakkında yalan söylecek kadar şerefsiz değilim.
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamazsan kimdi bu şerefsiz
ülkemin utancı işte. desteğim yardımım olursa çekinme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüzemi uğradın hamile halma ihtimalin varmı? hangi saatlerde oldu evinemi gidiyordun nasıl nerde oldu?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok. Allah korusun 4 ay önce oldu hala psikolojinden kurtulamadım. işten eve dönüyodum 8ve9 arası..
Cevap sahibi+1 yılarabasınamı aldı açık sokak ortasındamı yaptı nasıl oldu hyr yok dedin nasıl eminsin o kadar?
Soran+1 yılhamile değilim 4 ay geçti üzerinden test yapmayı biliyorum değil mi? bunları ögrenmen hayatını degistirmicek beni yargılamayı kesermisin
Cevap sahibi+1 yılama cevap vermedin soruma nasıl olduda sana tecavüz edebildi hiç bağırmadınmı seni bayılttımı ağzınımı bantladı ne yaptı?
Cevap sahibi+1 yıl@beyza1212
hyr ben sadece merak ettim karşı koyamadımı falan nasıl olduğunu umarım kimsenin başına gelmez böyle bir olay
Cevap sahibi+1 yıl@battal66
hocam burada çoğu kişi evet çok iyi anlarım hyr hiç uğramadığım için anlamam vs. cevaplar vermiş ben neden nasıl olduğunu merak ettim bunları sormak bile bu ülkede yanlış anlaşılıyorsa diyecek lafım yok...
tamam bende sizin gibi cevabımı veriyim o zaman hyr tecavüze uğramak nedir bilmem hanfendi
bu utanç senin degil bu bil senin suçunneki itin teki sana musallat olmuşl
00 Yorumlabenin için tecavuze ugramıs olan ve ugramamıs olan diye bir ayrım yoktur bence kendini sıkma senin suçun degil sonuçta
00 Yorumlaya o* çocukları yemin ediyorum morelim bozuldu sikini kesip kazıga otuturacan bunları
01 YorumlaTecavuze ugradiysan saklama o kisi baskasina da tecavuz edecek unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi biliyorum :(( hemde düşündüğünden çok daha iyi biliyorum :((
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüz kadar küçük düşürücü bir hareket yoktur bence tecavüz edenlerin hepsini işkence yaparak öldürüceksin
00 Yorumlamadem servmiyordun neden bağlantı kurudun ki o iş öncesinde?
00 Yorumlaburada ajitasyon yapacağına direk polise git ve anlat. yoksa hiç üzülmem sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız bana tecavüz etsin bende anlayım ne olduğunu nasıl bişey olduğunu
00 Yorumlabu senin suçun değil.
00 Yorumlaallah kimsenon basina vermesin dostlar
00 YorumlaAllah yardımcın olsun kanks
00 YorumlaALLAH BELASINI VERSIN ONUN
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır bilemem sen yaşadın sanırım üzüldüm :(
10 Yorumla
+1 yılo adamları vurmak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılidam gelmeli diyince herkes karşı çıkıyor
30 Yorumla
+1 yılBana soyle indirim onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılI spit on your grave.
00 Yorumlakim yaptı bunu
00 Yorumla
+1 yılBilmem.
00 Yorumlasen bilirmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef. Evet.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmpati yapabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim yaptı bunu sana?
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tecavüze uğramak nedir bilir misiniz? psikolojisini bilir misiniz arkadaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler