İki arkadaş AIESEC öğrenci değişim programı tarafından nitelikli dolandırıcılık mağduru olduk. Hakkımızı nasıl ararız?

Selamlar,

Üniversitemde AISESEC isimli bir yurt dışı öğrenci değişim programının ofisi var. Bir arkadaşımla birlikte gönüllülük programına başvurduk ve İtalya'da bir projeye kabul aldık. Ancak proje ücretini ödedikten sonra ilgileri alakaları kalmadı. Gidişimiz yaklaştıkça üst üste sorunlar yaşadık; bizimle ilgilenen managerın değişmesi ve sağlıklı iletişim kuramamamız, projenin internet sitesindeki ve İtalya'daki managerımızın belirttiği konumdan farklı bir konumda olması, karşılama hizmetinin iptal edilmesi ve korona sebepleriyle Ocak ayındaki programa katılamadık. Sürekli AIESEC Türkiye şubesine mail atıyorum, proje ücretimi istiyorum ve üniversite şubeme yönlendirmeyin ordaki kişilerle sorun yaşadım dedikçe üniversite şubenize yönlendirdik diyorlar dalga geçer gibi. Paramı vermemek için aylardır oyalıyorlar, avukat masrafı yüzünden hakkımızı arayamadık. Tüketici hakem heyetine gitsek işe yarar mı? Lütfen bilen biri yardımcı olsun.
İki arkadaş AIESEC öğrenci değişim programı tarafından nitelikli dolandırıcılık mağduru olduk. Hakkımızı nasıl ararız?