Güncellemeler
+1 yıl
Allahin var olduguna inanmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yaaaa bu git hahahahahah çen ateistmi oldun çen hava çen çen napiyorsun çen la kızım Burak bu işleri Allah var ve bir havalı görünmek için bok yoluna girmişsin Allah kimseye nasip etmesin ateistligi Allah var ve bir
Yargılamak için sormuyorum yanlış anlama. Neden ateist oldun
cogu olabilecek istegim karsiliksiz birakildi imkansiz seyler degildi ettigim dualari anlatamam imkansiz istekler degildi 3 tane şey istedim ayri zamanlarda ama kalpten inanarak istedim (olabilecek seyleri imkansiz degildi) hatta bir tanesi bir allahin ibadetini gerceklestirmek icindi dedifim gibi tarifsiz dua ettim zikirler cektim herseyi yaptim ve karsiligi dun gece aglamam oldu bu yuzden var olduguna artik inanmiyorum
uzun zamandir ediyorum hepsi karsiliksiz birakildi
hatti hesabi yok yani ettigim dualarin birde ben tesetture girecektim bugun o bile olmadi dun geceden sonra inanmamaya karar verdim
Senin hayatın senin düşüncen saygı duyuyorum ama duaların olursa bir olmazsa bin hayır ara demişler
Hakkında hayırlısı olsun 🧡
dedigim gibi bir tane cok istedigim duam allaha ibadet edebilmek icindi ve bu hayirli istegim hayriyla gerceklesmesi icin cok dua ettim hayirli istegim bile olmadiysa malesef artik inanamiyorum
tesekkurler
Hayır gördüklerin şer olabilir şer gördüklerin hayır olabilir niçin bu açıdan da düşünmüyorsunuz? Bu konuda konuşabiliriz isterseniz
Hevesmi ettin ateistlere
alahin var olduguna inanmiyorum
Saygi duyarim🌺 Gorus sizin
AteYiz oLdum Çok kuuuLum
Neden ateist oldun ki.
cogu olabilecek istegim karsiliksiz birakildi imkansiz seyler degildi ettigim dualari anlatamam imkansiz istekler degildi 3 tane şey istedim ayri zamanlarda ama kalpten inanarak istedim (olabilecek seyleri imkansiz degildi) hatta bir tanesi bir allahin ibadetini gerceklestirmek icindi dedifim gibi tarifsiz dua ettim zikirler cektim herseyi yaptim ve karsiligi dun gece aglamam oldu bu yuzden var olduguna artik inanmiyorum
hatti hesabi yok yani ettigim dualarin birde ben tesetture girecektim bugun o bile olmadi dun geceden sonra inanmamaya karar verdim
Keşken ateist olmasydın. Duaların kabul mu oldu şimdi, ateist olunca.
olmasaydimda olmuyoduki bakın tarifsiz dua ediyodum zikir cekiyodum sukrediyodum gununde her saati her vakti sukredip dua ediyodum hatta bugun tesetture giricektim benim en uzuldugim sey gunlerdir aylardir her vakit dua ediyorum insanin bedeni ruhen yoruluyor artik ve olmayisininda insanda bir uzuntusu oluyor ve artik ise yaramadigi icin oyle birseyin varligina inanmiyorum
Ne saçmalıyorsun
Yalandan ateist olursan olacağı bu