Ben namaz kılan insandım küçük yaşta namaz kılardım fakat allaha olan inancimi kaybetmeye başladım?

Küçük yaşta namaza başladım ve okadar mutluydumki namaz kılarken ağlayan biriydim zamanla büyüdüm ve kilmayabdevam ettim takı kötü şeyler yaşamaya başlayınca ve cevremki insanlar bana allah yok dedikce :( ben kurana olan inancimi kaybettim allah tövbe haşa sanki yok gibi mezara girdiğimde sadece kemiklerim curuycek bende artık bana kim neyapmissa hakkını vereyim kim bana zarar vermişse zaten allah yok ölücem ve biticek mezara giricem ama hesap vermicem die düşünmeye başladım eskiden allahtan korkardım hiç insan evladına zarar vermeye korkardım hani allaha ne hesap veririm derdim ama şimdi inanmıyorum ve bana yapilarin hesabını sormaknostiyorum gerek bicaklamak gerek ise bana haksizlik yapanları bir bir bulup hepsine zarar vermek istiyorum allah galiba yok herkez bana dedi allah yok allah var dedikce yok dediler şimdi ise zarar vermek istiyorum gerekirse silaj ile öldürmek bile istiyorum acaba şeytan mi gönderiyor bunları bana aklına gir die allah aşkına yardim edin ya ben namaz kılardım allahtan korkardım şimdi ise allahın varlığından şüphe etmeye basladim
Ben namaz kılan insandım küçük yaşta namaz kılardım fakat allaha olan inancimi kaybetmeye başladım?