Dua etmeyi namaz kılmayı bıraktım inancımı umudumu kaybettim?

23 senedir acilarima göğüs gerdim dua ettim sabrettim ama artık dayanamıyorum. Yalnız köşelerde hıçkırıklara boğulduğumu bir ben birde sen bilirsin ALLAH'IM... Ama demek ki ben senin sevgili kulun olamadım ne sevgiyi ne saygıyı hak ettim ben diğer insanlar gibi zinakar serefszizz kötü insan mı olmam gerekirdi dualarimin kabul olmasi için. Senden ne mal ne pul ne zenginlik istedim. Sağlıktan başka bişey istemedim ama onu da hak etmedim demek ki. Bu sabah ki hıçkırıklarimla belki isyanimi kustum sana affet beni ama ben böyle yaşamak istemiyorum, biliyorum yine duami kabul etmiceksin belki de dinden çıktım bugün ama benim yaşamım hayırlı değilse canımı al artık 23 yıldır sabretmekten yoruldum. ..
Namaz kılmayı bıraktım dua etmeyi de bıraktım inancimi da kaybettim umudumu da beni affet. ..

Neden böyle oldu benim suçum neydi yardım edin bana içimdeki nefret sinir öfke baş ağrısı yetti artık ölüyorum hergün ölmek için yaşıyorum. ..

Yazacaklarm içimde birikenleri soyleyebilsem ömür yetmez neden bu haldeyim? Bana imtihan demeyin. Zina serejsiz kötü kalp kıran insanlar mutluyken bn neden kötüyüm anlatamıyorum yazacaklarimi hıçkırıklarimla ağlıyorum sadece. ..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
İsyan eden dinden çıkmış olur mu? Nasıl anlarız bunu.. Herşey için geç mi sizce? 3 gündür namaz fa
Dua etmeyi namaz kılmayı bıraktım inancımı umudumu kaybettim?