Birisi size tecavüz etmeye kalksa o an kendinizi korumak için ne yapardınız? lütfen kızlar bu yazımı okuyun?

Uzun ama okumanızı istiyorum. Günümüzde belki de hayatınızı kurtaracak bir deneyim aktaracağım sizlere...

2011 de sokaktan geçen birisinin ağzımı burnumu kapatıp ıssız bir yere sürüklemesi, dayak ve ölüm tehditleri ile tecavüze uğradım. Tecavüz diye geçmeyin o anki korku asla silinmiyor aklınızdan ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmuyor, ömür boyu hayatınızın merkezinde olacak bir travma. Gazetelerde okuduğunuz olayların asla sizin başınıza gelmeyeceğini sanmayın!
Geçen gün yine başıma geliyordu bu kötü olay. Ama bu defa soğuk kanlı ve zeki şekilde kurtulabildim.
Erkek arkadaşım dayısı ile dayısının sevgilisinin olduğunu söyledi, telefonda onlarında seslerini duyunca eve çağırıp akşam yemeği tekliflerini kabul ettim, planda yemek yeyip hep birlikte dışarı çıkacaktık. Ama diğer çift yemekten sonra yarım saatliğine bir yer uğramaları gerektiğini kendilerini beklememizi istediklerini söyleyip çıktılar. Erkek arkadaşım hemen sırnaşmaya başladı, öpmek istedi (geçmişimde neler olduğunu elbette ona anlatmamıştım), öpmesine müsade etmedim, fazla sıkıştırınca eve gitmek istedim, o kibar nazık adam gitti ve eskiden bana tecavüz eden adamın hiddetli gözleriyle bakmaya başladı aniden, beni koltuğa itip ağırlığını üstüme verip boğazıma ellerini doladı, "adam gibi sordum sana rızanı almak için, ulan deli ettin çıldırttın benim olacaksın" dedi, "istemiyorum, istemediğim halde mi" dedim, "evet yeter artık nazın niyazın" diyerek boğazımdaki kuvvetini attırdı, korku ve şaşkınlık içerisinde kaldım, o an düşündüğüm tek şey "ne olursa olsun tekrar aynı olayı yaşayamam" düşüncesi idi, kendimi toparladım korkumu bastırdım ve ona belli etmedim, zira o an çığlık atıp çırpınmaya kalkarsam (kalkarsanız!) bu korkuyla cesaretlenip daha çok üstüme geleceğini biliyordum. "pekâla ama buna kalkışmadan önce sana birkaç seçenek sunmalıyım" dedim soğukkanlı ve korkusuz şekilde, merak etti, "bana tecavüz etmek istersen seni engelleyemem, fakat bunu yaptıktan sonra gider anında şikayetçi ++
Güncellemeler
+1 yıl
+olurum ve sonunda davayı kazanamasam bile çevrendeki herkese rezil olursun, elbet bende olucam ama senin gibi değil! Beni iyice dövmen gerekecek sana teslim olmayacağım, ve vurduğun her tokat darp raporu olarak dönecek! yeterince iz bırakmazsan bu evden çıktıktan sonra ben kendimi yaralar bunu senin yaptığını iddia ederim belgeleri güçlendirmek için. 2. Seçeneğin, bana tecavüz ettikten sonra şikayetçi olmamam için beni öldürmelisinki bu işten sıyrılasın, ama buraya gelmeden önce kız arkadaşma+
Güncellemeler
+1 yıl
+sana geleceğimi söylemiştim, ortadan kaybolduğunda anında seni bulurlar, bu iştende paçayı sıyıramazsın! 3. seçeneğin ise beni bırakırsın eve giderim ve artık birbirimizi asla tanımayız, ancak bu şekilde beni başına bela etmekten kurtulursun" dedim. Bu defa korkan ve başına bela olmamam için bana hemen kapıyı gösteren o idi!
Aklınızda bulunsun, birisi size saldırdığında sakın korkunuzu belli etmeyin! cesaret verir.
Hep güvenle kalın ve umarım benim yaşadıklarımı yaşamayın!!
Birisi size tecavüz etmeye kalksa o an kendinizi korumak için ne yapardınız? lütfen kızlar bu yazımı okuyun?