Şerefsiz kızın teki sevgilisinden hamile kalıyor sonra babası sevgilisine kızar diye Muhammet Reşit Yıldırım beni teyzesiyle tanıştırma bahanesiyle bir yere götürüp tecavüz etti hamile kaldım diye iftira atıyor. Kızın babası gidip Muhammet Reşit Yıldırım'ı öldürüyor. Sosyal medyada Muhammed Reşit Yıldırım'a hakaretler ediliyor sövülüyor. Sonra kürtajdan alınan cenin örneğinde bebeğin Muhammet Reşit Yıldırım'dan olmadığı anlaşılıyor. Kız herşeyi itiraf ediyor. Mahkeme kararlarını beklemeden neyin ne olduğunu araştırmadan sırf bir kızı dinleyenler sosyal medyada algı yaratanlar bir can daha almış oldular. Cehaletten yakınanlar cehaletin önde gideni oluyorlar. İlgili haber linkiMuhammet Reşit Yıldırım
Tecavüzcü iftirasıyla öldürülen Muhammet Reşit Yıldırım'ı biliyor musunuz?
Buna benzer polis tutanaklarında binlercesi var ama kadın cinayetleri daha moda olduğu için erkekle ilgili konular artık dikkat çekmiyor.
1. Olay: Kadın kocasına kızıp küllük ile kolunu kırıyor ve karakola gidip kocam beni dövdü diyor. Koca apar topar hapse, 3 ay yatıyor. 3 ay sonunda kadın mahkemeye gidip eşime kızdım, kolumu ben küllük ile kırdım diyor. Adam çıkar çıkmaz kadından boşanıyor.
2. Olay: Kadın kocasının kendisine küfrettiği ve "lan" diye konuştuğunu söylüyor. Polis adamı tutup getiriyor karakola. Adam ben küfretmem, küfür bilmem ama lan dedim diyor. Bir hafta on gün sonra eve tebligat geliyor. Adam eşine lan dediğini itiraf etmiş olduğu için 15 gün evden uzaklaştırma cezası veriliyor. Adam koşa koşa karakola gidiyor, siz bana başka tutanak mı imzalattınız diye. Polis okudun ve imzaladın, başka tutanak yok deyince adam lan dedim diye evden mi uzaklaştırıldım şimdi şeklinde şaşkınlık yaşıyor. (Burada bir not gireyim. Evde beslediğiniz köpeği sokağa atamazsınız, ağır cezası var. Ama evi geçindiren erkeği sokağa atmak bu ülkede KADINLARIN marifeti.)
Devam...
3. Olay: Kadın kocasının kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek ufonun kablosu ile öldürdüğü kocasının cinayet davasında berat ediyor. Evlilikte tecavüz suçu da bu ülkenin kadınlarının başarısı. Bir yerin yemiyor niye evleniyorsun? Cinsellik senin için tecavüz veya senin başının ağrımasının geçmesiyle/keyfin olduğu zamanda olacaksa babanın evinde kal ve bol bol mastürbasyon yap. Onca evlilik külfeti bunun için mi? Hem tecavüze uğrarken nasıl kocasını öldürebiliyor kadın, bunu da hâkimi anlatmak lazım. Bugün 10 kadın birleşse ve bana fiziken zarar vermek istese zerre zarar veremezler, o kadın tek başına nasıl kocasını öldürmüş, soru işareti?
Kısaca, erkekler bu ülkede yontulmak için yaşıyor. Bu sebeple diyorum ki asla kadınlara güvenmeyin. Evlenecekseniz, sözleşme imzalatın. Arkadaşlık istiyorsanız asla teklif etmeyin, savcılıkla uğraşmayın. Edecek kadın zaten ayağınıza gelir. Asla erkeklik yapayım diye hesap ödemeye kalkmayın, herkes kendi yükünü çeksin. Asla gururunuzu hiçe saymayın. Kadınlar konu erkek olunca nedense vahşileşebiliyor veya kabalaşıyorlar, çünkü çok benciller sadece kendilerini düşünüyorlar. Özellikle konu para olursa...
Maalesef bu akıma kapılan bir çok erkek var. Konu kadına şiddet olunca kadınlardan sanki aferin alacakmış gibi kadınlardan yana tavır alıyor (tamam şiddetin her türlüsüne karşı olması güzel, ama her türlü derken erkeği eş geçiyor, sebep belli kadınlara sırnaşmak) erkek olunca zerre konuşmuyorum. Bakın sorunuza kaç erkek yazacak, göreceksiniz? Kadın yazsaydı yırtık dondan fırlar gibi gelirlerdi. Bu zamanda çok az delikanlı bir çok deliği kanlı erkek var. Ayrıca bu platformda kadınlara gelin birlikte adaleti biz var edelim, bunu cinsiyetle değil bizzat haksızlık yapanın karşısında olalım dediğim de görüşüm eksi 10-11 beğenilmeme durumunu yaşadı. Bu ülkede erkeklerin eli bacak arasından, kadınların eli de erkeklerden çekilmediği müddetçe hiçbir şey değişmeyecek.
Anlattigin olaylara lafım yok ancak 3. olaya yazdığın yorum sacmalik. Aile içi tecavüz bir gerçektir. Esin senin malın değildir ve herhangi bir sebeple ilişkiye girmek istemediginde onu zorlayamazsin. Kadının başı ağrıyorsa canı istemiyorsa bir sıkıntısı varsa o günde sevismeyiver..
@Casım_Abi Meseleye nereden baktığınız önemli ve benim penceremden kastettiğim ile sizin baktığınız yer aynı değil. Kastım, cinselliğin erkeğe bir hediye, lütuf gibi verildiğinden dolayı bu konuda kadınların tıynetsizliği... Eşim dediğim kişinin hal ve durumu elbette önemli, sağlık da dahil. Ama 9 yıl evli kalmış biri olarak kadınların bir çoğunun erkeğe cinselliği ben istersem olur, bu bir hediye algısında yaşadığını farketmemiş olabilirsiniz, bunun için İstanbul, Ankara , İzmir adliyelerine bir gidiverin ve boşanma davalarının en çok hangi konudan çıktığını öğrenin, tavsiyemdir.
Yoo itiraz ettiğim olay bu değil. Seks karşılıklı bir zevk lütuf değildir. Lütuf gibi gören zaten kafasında bitirmiştir saygıyı. Bosanirsin biter gider. Ama bizdeki özellikle muhafazakar kesim zorla yapmanin yanlış bir şey olduğunu bir türlü idrak edemiyor, evli olunca
2 sene önceki olaydı. Türkiye gundemini biliyorsunuz, başka ülkelerin bir yılda gordugu gundem maddeleri bizde bir haftada yaşanır. O yüzden her şeyi unuturuz ama bu rahmetli kardesimin ismi kalıp gibi aklımda duruyor hala..
Şeytanın sol bacağı olan bir sürtüğün teki (yaşı 18 den küçük diye çocuk diyorlar bir de buna) uzaktan akrabasiyla yatıyor. Hamile kalınca da babasi sıkıştırıyor. Babam sevdiğim çocuğa zarar verir diye tutup olayla hiç alakası olmayan Muhammed'in adını veriyor (ona zarar gelmesi mühim değil nasıl olsa) Baba sorgusuz sualsiz namus uğruna cinayet işliyor. Polislerin kollarına girip götürdüğü sırada övünerek attığı namus naraları da aklımda (ha bu arada bu namus timsali baba 15 yaşında Suriyeli bir kızla evlenmeye çalışmış ailesi karşı çıkınca da tehdit etmiş, namuslu adam baya) En sonunda Muhammed toprağa, katil baba hapse, Muhammed'in ailesi de yataklara düştü.
Küçük orospuya ne oldu derseniz bir ara tutuklandı ama kısa surede salindi.
Aynen öyle.. İdam gelsin assinlar kessinler diye nara atması kolay. Kimse "acaba yargısız infaz yapılır mı arada masumlarin başı da yanar mi"?" diye düşünmüyor. Şimdi git bu çocuk için "oh olsun" diyenleri tek tek bul çarp yüzlerine şu gercekleri hiçbiri bir gram utanmaz, nasıl olsa alacağı bir sorumluluk bir ceza yok. Vah vah kötü olmuş der geçerler. Mantık, sagduyu ve vicdan bu toprakları terk edeli cok oldu.
Erkekler ne kadar şerefsiz olabiliyorsa kadınlar da o kadar şerefsiz olabiliyor. O yüzden kimseye hak ettiğinden fazla ayrıcalık vermeyeceksin. Yoksa olan masumlara oluyor.
Bizim ülkede ağlayan birini gördüler mi hemen açıyorlar haklı olduğunu otomatik olarak düşünüyoruz buda onlardan biri ama tam bir yılanmiş Allah düşmanımin başına vermesin