Bugün ölüm haberini duydum çok üzüldüm dogrulari konuşan kimseye zararı olmayan bir insan doğrular bazılarına agir gelmis

Kimisi namazda bıçaklanmış diyor ama bilmiyorum baya üzüldüm moralim bozuldu daha dün videosuna bakmistim
Bugün ölüm haberini duydum çok üzüldüm dogrulari konuşan kimseye zararı olmayan bir insan doğrular bazılarına agir gelmis

Kimisi namazda bıçaklanmış diyor ama bilmiyorum baya üzüldüm moralim bozuldu daha dün videosuna bakmistim
Hoca namazda bıçaklanmamış, burası cami başğırma demiş azarlanmayı kaldıramayan da bıçak alıp gelmiş hocayı bıçaklamış
İnsanlarımız gem meraklı hem de çok düşüncesiz herkes kendi isteği olsun diye herkesin hakkına girebiliyor hiç düşünmeden
Cevap
8Cevap
Kim yapmıştır bilemiyorum ama bir insanı kıymak bütün insanlığı öldürmek demektir Allah rahmet eylesin ne diyelim insanlar vahşi oldu vicdansız oldu
Herkesin deli oldugu herde akilliysan deli olarak gorulen sen olursun.
Allah rahmet eylesin imanli biriydi
Tarikatlar var arkasında eminim. Cemaatler böyle insanları istemez halkı uyandırmasın diye
Kimlerin damarına bastıysa onlara bakmak lazım.
Atatürk'e ataput, anıtkabire putsaray diyordu. Raporlu deliydi. Hiç üzülmedim.
Deli felan değildi
Akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle Elazığ Fetih Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümünde tedavi altına alınmıştı.
Biliyorum ama adam çok bilgili biriydi deli diye adamı tikmislae
Niyazi örneği
Yanlış yere yazmışım
Umrumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?