Artık kafayı yemek üzereyim. Herkes bir şeylere inanıyor ben yolumu çizemiyorum. Yaşamak için de bir amacım kalmadı artık.
Biktim usandım. Neden buradayız?
Biktim usandım. Neden buradayız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer bir yaşamak için bir amacın kalmadığını düşünüyorsan demek ki daha amacını bulamamışsındır senin bu hayattaki amacın amacını bulmak olabilir bence
Tanrı senin algının ötesinde o belli bir yerde durmaz o okyanus gibidir diğer canlılar ise içindeki balıklar gibidir. Okyanusun içinde yüzen balık, okyanus kuzeyde dese hem doğru olur hem yanlış olur. O misal.
Benimde aklıma takılıyor bazen. Tanrıdan önce ne vardı? Hiçlik nasıl oluştu yani hiçlik bile hiç yani kelimeye dçkemiyorum o derece sorular var kafamda. Hep paradoks hep
yaşayan bir canlısın öyle de böyle de. fazla düşününce kafayı rahatsız edersin kolay glsin
Siyirdim kafayı sanırım. Boşlukta hissediyorum. Düşüyorum. Tutunacak bir dalım da yok.
tartışacak insanlarla güzel güzel tartış hem yeni şeyler öğrenir hem de kafandaki boşlukları bir nebze doldurursun
Eminim çok yetkin insanlar vardır ama bir sorunum da bu konuda yeterince bilgimin olmaması. Sorgulamaya rağmen kör cahilim diyebilirim. Bu konuda araştırma yapıp yolumu çizmem gerekiyor. Aksi takdirde ortada kalmaya devam edicem ve bu benim için bir işkence olacak.
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dilersen bana yazabilirsin uygun bir vakitte birbirimize bilgiler katabiliriz
İçten davetin için çok teşekkür ederim. Seni takip ediyorum hemen. Umarım birbirimize güzel şeyler katarız. Fakat ben 1 xperim. Sanırım senin bana merhaba demek gerekecek :))
Demen*
tabii :)
Cevap
11Cevap
Hiç kimse bilemez ne varlıgını ne yoklugunu mesela gözümle bir insanın kanatlanıp uçtuğunu görsem direk tımarhanenin yolunu tutarım kendime de güvenmem 😅 yani bekleyip görelim ne oluyor ölünce falan.
sorunun cevabı
Zariyat Suresi 56. Ayet
Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım
İnanç, algıyı bozar. Daha gerçekçi sonuçlar almak istiyorsan bilmeyi denemelisin
Sanırım kafayı siyirdim. Bu konudan bir an olsun uzaklasamiyorum ama ilerleme de kaydedemiyorum.
Sakinliğini koruyup dua etmeye devam et. Kişiliğin de deforme olmadıktan sonra geriye kalan hiçbir şeyin önemi kalmaz
Aynı durumdayız valla inanasım gelmiyor ama bir yandan götümde yemiyor
Ne Tanrının varlığına ne de yokluğuna kanıt var. Ne niçin yaşamamız için neden ne de yaşamıyor olmak için bahane var. Sadece buradayız. Bundan fazlasını bilemeyiz. Çünkü biz asla ucuna ulaşamayacağımız evrenin bir yerinde olan zavallı insanlarız. O kadar 😊😊 Bu vakitten sonra yapılacak şey Tanrı var gibi yaşamaktır. Yok demek fayda sağlamaz. Varlığı insana huzur verir. Bu kadar 😊😊
Tanrıların hangisini arıyorsun karşim? Hepsinin mekanı farklı...
Dostum kuvvetle muhtemel senin de psikolojik sorunların var. az okumayit denesene bu kafandaki sorular için çık bu buradan sorularını doğru yerde ara yaşamak için sebebi kalmamis niye kalmadı aslan parçası menopoza girmiş kadın halleri
Tanrı var bundan emin olabilirsin
Nasıl emin olucam
benim annem buyucu bir samandı kızıl samanlardan sureklı ruhlarla ve diger fizik dısı canlılarda etkilesim icindeydi. hersey gozumun onunde oluyordu. madem bir Tanrı yok bu doga ustu olaylar nasıl oluyordu?
Ölmek için yaşıyoruz çok saçma
Ölmek için yaşadığımızı düşünen insan dünyadaki yaşama nasıl böyle bakabilir psikolojik sorunların mı senin
Tanrı cehennemi bu yüzden yarattı işte
Benim gibi sorgulayanlari yakmak için mi
adam öldürüp hırsızlzık yapıp millete iftira atanlar ve evet inancı olmayanlar için
Saçma sapan konuşma
Durumu ancak bu şekilde anlatabildim.
Mücadele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?