Aile & Toplum Annem babam her istediklerini yapabiliyor ben niye yapamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben de insan değil miyim? Onların yaptıklarını ben de yapmak istiyorum. Ben özgür biriyim kimsenin beni kısıtlamaya hakkı yok Güncellemeler+1 yıl Erkekler neyden bahsettiğimi siz anladınız Annem babam her istediklerini yapabiliyor ben niye yapamıyorum? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahmet21can Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Seks yapman yanlış değil zaten kimsenin ana babası bilmiyor. Sende istediğin birine verebilirsin kendini. Fiziğin falan nası 0 0 Yorumla
sucolgecen Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Annen baban evli olduğu için bu konuda özgür olabilirler mı? 1 1 Yorumla Tozluyoll25 +1 yıl Ne yasamK istiyorsA Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ah şu toplumsal baskılar işte. Yaşına bağlı olarak sende yaparsın bence :) 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin evlilik vaktin gelmiş anne babayı örnek verdiysen Pilava kaşık sapla 😂 0 0 Yorumla
aerrsdrrdd Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hangi konuda yaptıklarını ayrıca anne baba kısıtlamak zorunda anne baba kısıtlayamaz diye bir kanun dahi yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl seks Yorumla
Tozluyoll25 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Bir evlat nasıl kendisini anne babası ile kıyaslar ki 0 0 Yorumla
KARAA1995 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bacimm bidahami gelcen dunyaya yap😊😊 0 1 Yorumla KARAA1995 +1 yıl Bende cok istiomm Canim💋😍🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seks yapman yanlış değil zaten kimsenin ana babası bilmiyor. Sende istediğin birine verebilirsin kendini. Fiziğin falan nası
Annen baban evli olduğu için bu konuda özgür olabilirler mı?
Ne yasamK istiyorsA
Ah şu toplumsal baskılar işte. Yaşına bağlı olarak sende yaparsın bence :)
Senin evlilik vaktin gelmiş anne babayı örnek verdiysen
Pilava kaşık sapla 😂
Hangi konuda yaptıklarını ayrıca anne baba kısıtlamak zorunda anne baba kısıtlayamaz diye bir kanun dahi yok
seks
Bir evlat nasıl kendisini anne babası ile kıyaslar ki
Zincire mi vurdular kuzuum seni😬
ciddimisin anliyonmu
Onlarla bir değilsin
Bacimm bidahami gelcen dunyaya yap😊😊
Bende cok istiomm Canim💋😍🥰
Tamam o halde yap
Yapalım yavrum 😘
Bencillik