+1 yılBir erkek olarak ben gece 11.30 dan önce eve gelirim. Bazen dediğin gibi 12.30 filan olabiliyor, ki yurtdışında doğdum ve kimse beni kısıtlamaz.
Ben 24 yaşındayım, ablam 25, iki erkek kardeşimse 23 ve 12 yaşlarında.
Neden mi geceleri çıkmıyorum? Çünkü geceleri kötülüğün olma ihtimali, gündüze oranla daha çok. Ablama haksızlık olmasını istemem ve kardeşlerime de örnek olmak zorundayım.
Ben bir erkek olarak bir şekilde kendimi korurum, ama kızların kendilerini koruma durumu olmayabiliyor. Babanın sana kızması ve dövmesi aslında koruma, endişelenme güdüsünden geliyor. Biliyorum çünkü çocukluğum dayakla geçti benim.
Güzel kızsın, babanın kıskanması, sinirlenmesi normal. Dövmesi biraz abartı olmuş ama hangimiz dayak yemedik ki? Umarım herşey dilediğin gibi olur, ailenle aran düzelir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk önce şu an nasılsınız acaba?
Ne yapmanızla alakalı bir kaç fikrim var ama benim hep söylediğim ve bahsettiğim şey budur kendi ülkemiz adına kadın olmak adına kendinizden başka kimseye güvenmeyin ne kadar severseniz sevin! o kişi seni üzüyorsa bırakın çabalarsanız karşı tarafı için bu sizi ilerde daha çok üzecek ve yıpratacaktır. Bu yüzden her kadının elinde bir mesleği olmalı okumalı bence ya ilerde evlenmekle bitmez ya kocanız ölse çocuklara kim bakacak? ben diğer insanlar gibi evlen veya iş bulun demem çünkü kendinizi başkalarının dediği şekilde şekillendirmek veya insan kendini şartlamamalı bence kendinize göre bir iş bulun. Sadece bu işi kendini iyiliğiniz için çalışın göstermelik yapmayın babanız hep aynı insan olarak kalacak maalesef özür dilerim cahil demek istemezdim ama bu insan cahil buna ne kadar anlatırsan anlat onun için doğru neyse öyle davranmaya devam edecek kendinizi kısıtlamayın ama bir süre iyiliğiniz için dikkat edin iyi günler!07 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim zaman ayirip yazdiginiz icin gercekten, odamdan disari cikmadim odamda oturuyorum tum gundur, ben erkeklere olan guvencim tamamen gitti babam bile beni dovuyorsa elin adami oldurur, okulum yeni bitti is bakiyorum ayni evde olsak bile onume bakcam ve onlari hayatim boyunca affetmicem. Babam bana sen namussun diye bagirdi yanlis birsey yapmadigim halde evlendikten sonra ne bo k yersen ye dedi bana bunlar beni dusundugnu gostermiyor sadece adin cikmasin evlenip evden defolup gitmemi istiyor bir an once
Tekrar cok tesekkur ederim soylediklerinizi aklimda bulundurcam kesinlikle - +1 yıl
Cok haklisin biliyorum bunlar beni dahada guclendircek yasadiklarim kendimden fazla kimseyi sevmem evlenmek icin evlenmicem oyle bir hatayada dusmicem. Tekrar sagolun iyiki varsiniz🦋
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı abi senin sokakta oldu haberini almaktansa kendi öldürsün aha geçen gün 16 yaşında bir kız biriyle birlikte olmuş uyuşturucu almış kız olmuş gömmüşler kızı 16 yaşında ya dha süt kokuyor süt ben özgürüm ayağına gitti bok yoluna onlar istermiydi böyle olsun sadece güzel vakit geçirmek için buluştular ama herşeyin bir adab-ı var o olayda üç tane eve ateş düştü kız oldu sevgilisi ve ona yardım eden arkadaşı da hapse gitti hiç biri istemezdi böyle olsun babanda istemiyor böyle olmasını seni sevdiğinden yapıyor yapmakta haklida az bile yapmış. Bence babandan git özür dile baba senin sözünü dinleyeceğim de korktugunu geç anladım de ve gerçektende anne babanın sözünü dinle
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. babanın mutlu, keyifli olduğu bir anda hatırlat bu dayağı. yüzü düşsün utansın kendinden
05 Yorumla- +1 yıl
Hahaha biraz oyle oldu galiba😂
- +1 yıl
Rica ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Evet biraz ağır bir tepki olmuş ama sonuç olarak baban... ben anne babaların çocuklarının kötülüklerini isteyeceğine asla inanmıyorum... başına bişey gelmesinden korkmuştur muhtemelen... nerde yaşadığını bilmiyorum ama yaşadığın yer tekin değilse endişelenmiştir... eminim o da pişman olmuştur, o yüzden üzülme... senin için endişelenen birileri var, bide bu yönden bak
13 Yorumla- +1 yıl
Bu sekilde endiselenen biri varsa hic endiselenmesin daha iyi benim icin cok sukur aklim basim yerinde benim
- +1 yıl
Babam cahil , cahil olmasi zaten yetiyor uzmesine anlayamassin hissettiklermi nasil kirildigmi yinede tesekkur ederim ben
Önce sakinleş, üzülmen normal ama sakinleşmen ve bir süre evde sakin kalman gerek. Bu sinirle tepki verme ama sıcak davranmak zorunda değilsin babana da annene de. Ortada bir hata var ve ikisi de bunun parçası. Senin yerinde olsam okul yoksa iş bulmaya odaklanırdım. Evdeyken onların yanında olmazdım, odamda uzak durur, yanlarında sessiz kalırdım. Tepki vermekten daha etkili. Ayrıca kırgın olmana edebilecek lafları da olamaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Sakinim artik konusmadim hic ikisinlede odamdan disari cikmadim yemegimide disarda yedim zaten, kirildigimi belli edince hemen herseye kusuyon sende diyorlar yani onuda anlamiyorlar pek
- +1 yıl
Aynen devam etcem icimden konusmakta gelmiyor hicbirsey olmamis gibi
+1 yılBabanın yaptığı doğru değil ama tamamen koruma iç güdüsü ile yapılmış bir eylem.. Son zamanlarda olanları bir düşün artık hayvanlar bile tehdit altında, gün geçmiyor ki bir genç kız, kadın ne şekilde hayattan koparolıyor.. Bu yüzden akıl vermek amacında değilim ama en azından daha dikkatli olmalı eve dönüş saatlerini daha aşağıya çekmelisin
03 Yorumla- +1 yıl
Duzgun bisekilde soyleseydi bunlar olmazdi ben saatinde gelcektm eve arkadasima saatinde dedim gidelm diye agliyordu zar zor geldik babam dovmek yerine neden gec geldigmi sorabilirdi
- +1 yıl
Haklısın sorabilirdi ama sormak bazen akıllarına gelmiyor başka yollara başvurmak daha çok tatmin ediyor demek ki
- +1 yıl
Buda olmayan adamligini gosteriyor
Sen dışardayken her gelmediğin dakika için kendini yiyip bitiriyordur adam sen bunu tahmin edebiliyormusun sanıyorsunki seni zevki için dövdü evin patronu kimmiş göstereyim diye sözümden nasıl çıkılmazmış gibi egosal tatmin sanıyorsun ayrıca annenin de ses çıkarmaması onay verdiği anlamına geliyor gündemden takip etmiyormusın genç kızların başına hemcinslerimin uçkur sevdası yüzünden neler geliyor bu dünyada tek güveneceğin kimseler annen ve babandır
03 Yorumla- +1 yıl
Ikisinede guvenmiyorum tek guvendigim kendimim
+1 yılBunda hiçbir iyi niyet göremiyorum baban seni başına bir şey gelmesin zarar görme diye mi dövdü hiç sanmam toplumun baskısından korkuyor erkekler tüm olay bu bana gawat demesinler ya da aman kızım biriyle cinsel bir şey yaşamasın fikri
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bana sen namuzsun diye bagriyor bu saatte kiz kismi cikamaz evlenene kdr burdasin evlendikten sonra ne bok yersn ye demesi yeterince gosteriyo benim bir mal oldugmu
+1 yılkıyamam sana güzel kızım
fakat ailene de hak ver etraf manyak dolu senin başına bir iş gelmesinden korkuyorlar
anne baba kızabilir fazla kafana takma yaşın ne olursa olsun sen her zaman küçüksün unutma01 Yorumla- +1 yıl
Hayir affetmicem ben babami gercekten
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olaya bilimsel olarak bakarsak fotodaki kızı oluşturan genler dayak atmaz qwe
Bu durumda ya foto yalan ya hikaye33 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim fotodaki benim ve yalan konusmuyorum boyle bir trol asla yapmam lutfen inanin
- +1 yıl
Gercekten yazik size
Dinleme sen artık reşitsin çocuk değilsin onlar sana değil sen onlara sözünü geçir sen evlatlarısın onların köleleri değilsin eğer karşında oğlu olursa sesi çıkmazdı çünkü o erkek şu zihniyetten çıkın savunun kendizi biz kadınlar ayakta durabiliriz köle değiliz sesimizi duyuralım
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısınız ki
- +1 yıl
Kucuk 13 yasinda erkek kardesim ona bunlari derken dinledim gizlice " sen ben yokken evin erkegisin, bana ablan her nereye gidiyorsa bana mesaj atio haber verceksin herseyi nasil erkeksin sen" dedigini duydum beynim almiyo benim artik gercekten
+1 yılKöle ruhlu bir erkek bulup evlenirseniz istediğiniz gibi yaşarsınız hayatı hemde erkeğinizi siz kullanırsınız o sizi değil istediğiniz zaman döver istediğiniz zaman seversiniz o yanınızda bile olsa boynuz takabilirsiniz hatta kıskansa bile sizin mutluluğunuzdan zevk alır o esnada elinizi bir tutar temizliğinizi yapar yemeklerinizi hazırlar neden köle ruhlu erkekleri sevmez kadınlar
00 Yorumladeğil baba kim olursa olsun kadına şiddeti hiçbirşey meşru kılmaz. Evleneceğin adamın şiddet uygulamayacağı garanti mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir degil babam vuruyorsa bana elin adami oldurur
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonu babanla senin aranizda aile durumu iliski duzeyiniz nedir bilemem belki baba haklıdır baba yi dinlemeden yargılamak haksızlık olur
02 Yorumla- +1 yıl
Demi cunku o baba isterse oldurur hakli cunku
- +1 yıl
Hayır oyle degil tepkisinin nedenini bilemeyiz ama dayak kısmı ayri haklida olsa o yanlış
+1 yılBen bir iyi niyet göremiyorum burada kusura bakma ama başına bişey gelmesin diye niye dövsün tek amacı toplum baskısı, ahlak bekçiliği yapmak nasıl babaymış anlayamadim ama sakın evliliği bir kurtulus olarak görüp de emin olmadan pişman olacağın şeyler yapma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCanımın içi sana nasıl el kaldırdı baban insan nasıl kıyar şu güzelliğe ya ben saçlarını taramaya korkarım adam dövüyor vuruyor ya!
01 Yorumla- +1 yıl
Hakettmisim ben o dayagi , anlamiyorum insanlari aslz anlamicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı aileler böyle benimde sevgilimi istemedikleri için dövmüşlerdi hem annem hem babam. Sana tavsiye benim gibi olma sakın! Oku hemen işe gir kafana göre birini bul evlen. O zamana kadar ailenle iyi geçin yoksa huzurun olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Seytan diyoki git biriyle evlen kurtul yemin ederim defolup gidesim var ayri evede asla cikartmazlar
Cevap sahibi+1 yılBende diorumki evlenmek için evlenme kafana göre birini bul. Sevdiğin anlaştığın. O zamana kadarda annenlerle iyi geçin. Bide para kazan. Yoksa yine izin vermezler bişeyine
- +1 yıl
En cok istedigim sey o zaten duzgun birini bulup evlenmek defolup gitmek bu evden anca oyle kurtulcam, hicbiirni gormicem parami kazanip gitcem bu evden
Cevap sahibi+1 yılHepimiz geçtik o zamanlardan o yüzden biran önce okulu bitir işe gir evlen.
+1 yılÜzülme lütfen. Bu durum gerçekten kötü. Diyecek söz yok gerçekten ne desen boş. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.
06 Yorumla- +1 yıl
Gebersin o ciksin hayatimdan
- +1 yıl
Öyle düşünme. Bak benim babam ben 1 yaşındayken rahmet eylemiş. Şu an senin gibi babasından nefret eden arkadaşları görüyorum herkes arkadaşından beddua ediyor vs vs. Ben de diyorum ki kendi kendime keşke babam sağ olaydı da gerçekten bunu içten söylüyorum sana. Üzerimde giyecek elbisem cebimde 5 lira olmasaydı. Dışarıda dilenecek vaziyette olsaydım diye. Bunu belki kaybettiğinde hemen anlamazsın ama emin ol gün olur dank diye kafana geliverir. O yüzden sabır et Allaha dua et emin ol için ferahlar ve güzel şeyler gelir. O senin baban ne olursa olsun baban. Yaptığı kötülük Allah katında yaptığı iyilikte aynı şekilde. Bırak rabbine sığın o en güzelini en hakikatini verir zaten. Bu dünya da kötü olan insanlar çok mu yedi veya çok mu gördü ki baban da bu şekilde hep kötü olsun. O da yaptığı şeyin kötü olduğunu anlar elbet. Ha bugün ha yarın. Ama elbet bir gün. Rabbım babanıza doğru olanı göstersin inşallah. Rabbım yardımcınız olsun. Üzülme tekrardan gerçekten o gözyaşlarına o bedduana yazık etme 🙏🙏
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim bana vakit ayirdigin icin gercekten belki senin baban vefat etmeseydi cok iyi bir baba olcakti ama benim babam boyle insanlar yasayinca anliyor herseyi biliyorum Şu an ne sen beni anlarsan nede ben senin acini oyuzden dogru diyosun ama insan o uzuntuyle sinirle ediyor iste.. babanin mekani cennet olsun nur icinde yatsin❤️
- +1 yıl
Rabbım razı olsun. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için 🙏
Ama senden tek ricam var bilmiyorum tanımadığın için bir rica olarak kabul eder misin.
Gerçekten şu zaman diliminde insan insanın kıymetini bilmiyor. O adam belki de seni çok merak ettiği için o anki ruh haliyle yaptı emin ol pişman da olmuştur.
Sana yemin edebilirim ki bu hayatta sen ve annen baban var başka kimse senin yanında değil bu hayatta. Bunu unutma lütfen. Amca hala teyze kuzen hepsi boş. Kötü gün dostu annen ve baban. Onlar ağlar onlar koşar onlar düşünür. Emin ol bak. Tabi bu değil ki kızsın vursun çağırsın ancak gerçekten onlar iyi ki varlar. Senden de ricam beddua etme oluruna bırak gül geç ya emin ol anlarsın ne demek istediğimi. Gün olur bu sözüm kafana dank eder senin. KEŞKE ETMESEYDİM diye. Yapma. - +1 yıl
Bak babam hayatta ama babamda aradigim sevgiyi bulamiyorum, keske istediigm gibi olsaymis diyorum ama o soyledigi sozlrt cumleler yinede cok yanlis demekki ben evlenip gittigimde umrunda olmicam o manaya getirdi herseyi kiz cocugu kirilir yikilir babasina , ben babamdan sevgi gormuyosam elin adamindan nasil goreyim
- +1 yıl
Sen de çok haklısın ama gerçek sevgiyi bulduktan sonra bunların ne önemi olur ki? Bunu hiçbir zaman unutma. Eğer seni gerçekten seven sayan seni başının üstünde ağırlayacak bir adamla evlen bak o zaman baban sana karşı nasıl oluyor. Örnek okur göze girer ya demek istediğim şey şu. Gerçek sevgiyi bulana kadar evlenme. Şu an biliyorsun zaten gündemden bir türlü düşmeyen kadın cinayetleri. Gerçekten çok ileri bir vaziyette. Evlenmek için evlenme. Yuva kurmak ileriye planlarının hayallerini yapacağın adamla evlen. Ve gerçekten emin ol. Her şey yerine oturur. Baban eminim ki şu an pişmandir. Gönlünü alır. Üzülme sen gerçekten sen uzuldukce seni düşünen kimse olmaz. İçin içini yersin bu şekilde. Dua et sabr et Allah büyüktür.
+1 yılBabasından herkes dayak yiyor. Malesef ki bu cahil zihniyet bitmeyecek. Araplasmis bir kültürden çok birsey bekleme. El kaldiracan oda olmayacak baba sonucta. Ama üzülme 1-2 güne unutursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılDövmek nedir ya.. cidden kendi ayakların üzerinde durup rest çekip uzaklaş o evden. Çok üzüldüm bu duruma
03 Yorumla- +1 yıl
Okuyorum ise baslicam cikamam Şu an ona bile karsi cikar evlatliktan reddeder o
- +1 yıl
Reddetsin.. bu şekilde baba olunmuyor zaten
- +1 yıl
Gebersin insAllah
Üni kazan başka şehre git ya da kpss gir başka şehre git
03 Yorumla- +1 yıl
Yurtdisinda yasiyorum okulum bitti is bakiyorum
- +1 yıl
InshAllah
- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Yapabiliyorsan onunla aynı çatı altında kalma, yok olmuyorsa da ömür boyu konuşma. Kızına güvenmiyor namustan bahsediyor namussuz
00 Yorumla
+1 yılYaptıgı doğru degilde gece 12 de anasını satim kizilmaycak bir saat degil. Burda istodogomoz sootto cokoroz diyenler ebeveyn olduktan sonra yazı
00 Yorumla
+1 yılBu sürekli yaşanan bir olay mı yoksa ilk defa mı başına geldi?
014 Yorumla- +1 yıl
Uzun zaman sonra ilk ama kardesimide dovmustu
- +1 yıl
Eğer bu durumdan çok rahatsızsan ve korkuyorsan emniyet güçlerinden yardım alabilirsin bir darp raporu alıp ama yapmak istemezsen okuyor musun bilmiyorum okuyorsan bir an önce bitirip farklı bir şehirde iş bulup ayrılabilirsin evden
- +1 yıl
Ben yurtdisinda yasiyorum portekizde is teklifi geldi ve gondermediler yine kocaya evlilige bagladilar herseyi , yapamam sikayetci olamam olsam butun ailem karsi cikar bana babadir yapar derler biliyorum, annem bile rahatsiz olmadigi icin onu kocasinla birzkip cekip gitmek istiuorum sadece kardesim babamin onune gecti inanabiliyomusun annem dururken kucuk kardesim?
- +1 yıl
Anlıyorum zor bir durum yaşıyorsun üzücü bayağı ama o zaman şunu deneyebilirsin babanı al karşına konuş de ki baba ben senin kızınım ve ben hayatta güçlü bir kadın olmak istiyorum bir mesleğim olsun ayaklarım yere bassın istiyorum sense beni biriyle evlendirmek istiyorsun yıllardır baktın bize besledin büyüttün emek verdin bütün bunları beni bir yabancıya vermek için mi yaptın yani diye bir sor. Damarına duygularına dokunabilir içindeki kız evlat sevgisini depreştirebilirsen bence biraz yola gelebilir
- +1 yıl
Ben ona bir cift laf bile etmem artik bitti o benim icin
- +1 yıl
İşte bu şekilde bağları iyice koparırsın. Bende zamanında babamdan çok dayak yedim küçükken büyüdükçe artık gücüm yeter oldu 1 kere karşılık vermişliğim bile var ondan sonra hiç eli kalkmadi zaten. Hiç anlaşamazdık sürekli kavga ederdik ama samimi olup içimi döktüğümde de gerçekten neler hissettiğimi anlar bilge biri gibi akıl verirdi şimdi diyorum ki keşke hayatta olsaydı da yine kavga etseydik. Bak senin baban yanında onunla konuş derdini anlat çocuk gibi küsme ki o da senin çocuk değil artık bir yetişkin olduğunun farkına varsın ve öyle davransin
- +1 yıl
Basin sagolsun uzuldum gercekten mekani cennet olsun, herkesin kendine gore dertleri var keske okadar guclu olabilsem ama kalbim kirildi ona karsi gercekten ozumde sert guclu biriyim ama bu durumda cok zorlaniyorul ben
- +1 yıl
Yani eğer profildeki kişi sensen öyle çok kendini ezdirecek , özgüvensiz birine benzemiyorsun o yüzden zorluklarin üzerine gidebilirsin diye düşünüyorum yoksa alışkanlık olur böyle gelmiş böyle gitmesin
- +1 yıl
Evet benim, yarin daha iyi olcam biliyorum toparlicam kendimi bugun cok agladm yarin aglamicam
- +1 yıl
Konuşman , derdini anlatman konusunda ısrarcıyım ben biraz ama sen bilirsin tabi sonuçta aile içi bir mesele çokta karışmak istemiyorum. Umarım daha iyi ve daha mutlu olursun 👍🌼
- +1 yıl
Tesekkur ederim bana zaman ayirdigin icin gercekten hersey gonlunce olsun inshallah
- +1 yıl
Rica ederim eğer bir sorunun sıkıntın olur konuşmak , dertleşmek istersen yazabilirsin istediğin zaman sorun değil elimden geldiğince dinlemeye yardım etmeye çalışırım. İyi geceler 🌼
- +1 yıl
Aynisi senin icinde gecerli herzaman yazabilirsin iyi geceler💗
- +1 yıl
O pek benim tarzım değil ama düşünmen yeter teşekkürler 😊👋
+1 yılBaşına birşey geldi sanmış adam korkup sinirlenmiş sen yinede şey yapma baba babadır
00 Yorumla
+1 yılKeşki Azerbaycan kadar güvenli olsa Türkiye kadınlar için. Haberlerde her gün şiddet cinayet görüp çok üzülüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Yurtdisinfa yasiyorum "turk erkekleri " diyelimmi biz ona
- +1 yıl
Oda doğru
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ebeveynlerinle yaşamaya devam edersen daha çok ezilirsin, bir an önce kendi hayatını düzene sokman gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinde son kasa iphone baban almasa ac karnını doyurmasalar sokakta yollu olursun kızım bar bavyonlara düşersin o saatte gidilmez eve annen de belliki o saatte eve gitmenden memnun değil az bile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl“Acılara yürüyorum korkmuyorum” olmuş senin ki. Bile bile lades demişsin. 😅
00 YorumlaBaba bir yandan haklı korkmuş zaman kötü onu anlaman lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Nasıl dövüyor ya seni. Şu adamın numarasını ver bakiyim bana
07 Yorumla- +1 yıl
@hmrros jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bir tuhaf dağıtırdı.
ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.
jilet abim silahını adamına taşıtırdı. ben silahımı saklamam.
abim bu masaya şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk otururdu. ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bir geriye.
koltuk sende kalsın kardeş, arkamda durma yeter.
Adam haklı o saatte olup ölüp dikilmiştir. Hergun birileri öldürülüyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Hakli degil
+1 yılBana inandirici gelmedi
25 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim bunu bile agliyarak yaziyorum
- +1 yıl
Profil resminizdeki hanimefendinin Türk olma ihtimali %0 o zaman bu durumda
- +1 yıl
Turkum ben yurtdisinda yasiyorum sadece
- +1 yıl
inanmadim hanimefendi üzgünüm genede üzüldüm sizin için gerçekten böyle birşey yaşandiysa...
- +1 yıl
Onemli degil inandiririm ben
+1 yılBaba bu sonuçta sana zarar gelmesinden korkuyordur ama abartmış biraz dikkate alman gerek
00 YorumlaBizimkilerde ayni bok
17 Yorumla- +1 yıl
Neler cektgimizi sadece biz biliriz
- +1 yıl
Ben bu dunyada tek oldugumuza inaniyorum annemede babamada guvenmiyorum
+1 yılHemen polise gidiyorsun hemen bunu affı olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Kusmemi onlarla konusmamami bile cocukca buluyorlar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılO saate ne işin var disarda
025 Yorumla- +1 yıl
Sizin ne işiniz oluyor
- +1 yıl
@Herhangibiresra is güç benimki hep. Bu yasa geldim aksam ezanından önce evde olmaya çalışırım hep
- +1 yıl
Yedim
- +1 yıl
@Herhangibiresra yemin ederim duurm bu evden işe işten eve
- +1 yıl
En çok sizin gibi ahlak bekçileri toplumun huzurunu bozuyor.
- +1 yıl
@Herhangibiresra ben naptim ki olum boş konuşuyorsun valla😂
- +1 yıl
@Akın_cı birdiler iki oldular
- +1 yıl
@Akın_cı haklisin kendimi yoruyorum
- +1 yıl
Aynen öyle canım benim kendini yorma iki gram beynini daha verimli işlere harcamanı tavsiye ederim
- +1 yıl
@Akın_cı sadece sizin gibiler haddini bdirmek gerek sen kadınlara oros*pu diyorsun erkek düşmanı değilim severim erkekler kdmdm
- +1 yıl
@Herhangibiresra saygısız ve seviyesiz birisin belliki üslubun çok yanlış bir kadına yakışacak şekilde davran.
- +1 yıl
Senden üslubu öğrenecek değilim diğer arkadaş kadinlara bu şekilde yorum yapıyor boş yapma
- +1 yıl
@Herhangibiresra neden saldırgansin bu kadar
- +1 yıl
@Akın_cı olamaz kadın düşmanı it
- +1 yıl
@Herhangibiresra
Bizim emniyetin köpekleri bile senin kadar saldırgan değil. Bu yaptığını cahilliğine veriyorum bir dhaa hakaret edersen hakkında soruşturma açarım! hakaretten - +1 yıl
Buyur aç
- +1 yıl
Buyur ne isim var bak ben saatinde gelcektm eve arkadasima saatinde dedim gidelm diye kendi arabamla gitmemistim arkadasim almisti beni ve baskasinla disari cikinca boyle oluyor arkadasim iyi degildi agliyordu zar zor geldik babam dovmek yerine neden gec geldigmi sorabilirdi bana
- +1 yıl
Bana sen namuzsun diye bagirmak yerine , vallahi yazik kendimi okdr kotu hsiettimki orsplk yapmisim gibi babamin tek derdi laf gelmesin bize buydu evlenince umrunda olmicam babamin bana el kizi gibi bakcagindan eminim
+1 yılAilene vicdan diliyorum sanada dayanma gücü🙏🏼❤️
01 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılEvlenmek çözüm değil paranı kazan oku işte çalış
10 YorumlaGece yarısı eve gidersen olacaği bu
01 Yorumla- +1 yıl
Yani hakettim?
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. İşte Türk erkeği gerçeği söylenecek söz yok.
00 YorumlaOku ve kendini kurtar
Sadece bunu derim00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaba da baba. İskele babası
00 Yorumla
+1 yılgel ben alııym seni bol bol gezeriz :D
00 Yorumla
+1 yılOna kimin patron olduğunu göster
00 YorumlaRuh hastası bir ailen var.
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyor mu sence
+1 yılbitmedi şu cahil aile terörü arkadaş, üzüldüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç gelmeyi bende tasvip etmem ama dayak ne ya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de genel durumunuzu bilemiyorum o yüzden yorum da tek taraflı olur
- +1 yıl
Gercekten nedenim var sebebim vardi oturup dinleyebilirdi dovdukten sonra dinlemeyi tercih etti hickira hickira anlattim korkudan
Cevap sahibi+1 yılEve haber verseydin keşke. Yani tasvip edilemez bir şey evet. Malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdres ver gelip sokeyim cigerini
00 YorumlaÜzücü olmuş ne kötü babalar var hep döver mi
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm ya insan kıyamaz sen gibi kıza
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol olması için dua etcem
04 Yorumla- +1 yıl
Keske olsaydi agliyarak uykuya dalcam birazdan
Cevap sahibi+1 yılKandırıkçı
- +1 yıl
Nediyonya sen nediyon?
Cevap sahibi+1 yılTamam ayrı eve çık ya da evlen *ya bana ne kızıyon
+1 yılKonu hakkinda polise gidip sikayetci ol.
00 Yorumla
+1 yıloha mk ne diyim
00 Yorumla
+1 yılyanlış yapmış. pişmanlık duymuştur sonra
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılYazıkk
00 Yorumla
+1 yılinş troldür
00 Yorumla
+1 yılBence evden ayril.
00 Yorumlakötü olma babadır o
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış baban
01 Yorumla- +1 yıl
çok kötüsün
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!