Gizli Üye(36-45)+1 yılZencileri kiskandiklarini ya da zenci olmak istediklerini sanmiyorum. Genel bir yargi var zencilerinpenislerinin buyuk olduguyla ilgili. Ama bu her zaman dogru olmayabiliyor ve benim gozlemledigim kadariyla ereksiyon problemi daha sık yasiyorlar. Ben de konulu filmlerin yalancisiyim.
Ama benim erkek arkadasim beyaz ve penisi de oldukca buyuk. Orta buyukluk iyi ama onunla olurken rahim agzimin agridigini hissediyorum. Yani ille buyuk olunca iyi olmuyor. Vajina boyuna baktirip kac cm iyi olacagini ogrenebilirsin. Anahtar kilide uysun yeter. :)
Cocuklarinin da melez olma ihtimali yuksek bu arada. Kesinlikle beyaz olmazlar. Olsa da mucize filan olur.
Ayrica zencilerin tenlerinin kotu koktugunu duymustum.04 Yorumla
Soran+1 yılSacma inanmiyorum kötü koktuguna. Ptobusteki terleyen beyazlar gibi kokar.
Cevap sahibi+1 yılAmerika'da gecirdigim 1 yil boyunca da denk gelmistim. Kokuyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBen yine de uzun olmasini tercih ediyorum. Zaten sevgilimin hem uzun hem icerde kalma suresi uzun :) bazren canim yaniyor ama bu guzel bir aci.
En İyi Cevaplar
En açık cevabı vereyim umarım yorum kaldırılmaz :D Zencilerin cinsel organları uzundur yani Türk erkeklerine bakınca bayağı bir uzundur bu yüzden sen zencileri seviyorum diyince gülüyorlar yani sana demek sen uzun seviyorsun demek istiyorlar :D
510 Yorumla
Soran+1 yılOhq ya çok kötü he :/
- +1 yıl
Bunu cocuk lugum dan beri istiyorum keske zenci olsaydım...
- +1 yıl
Yalniz zencilerinki veya baska bir irkin organi daha buyuk oldugu dogru degildir. Bunu soyleyen kiz arkadasimizin ki dogru olsa bile onun dedigi arastirmalar arada 0,4 cm ortalama fark gosteriyor kalkik halinde. Bazi arastirmalarda beyaz irk daha uzun diyor. Sonuc olarak ikiside dogru degil, inikken farklar vardir Ama kalkikken ortalamalar ayni
- +1 yıl
30cm
canım senin karşına erkek çıkmamış
sana yanlış öğretmişler ben şahsen ukraynalı ve ruslarla bile ilişkiye girdim hepside çok zorlandı ve alamadılar. krem ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye giremediler amahepside mest oldu bayıldı zevkten. kapiş? - +1 yıl
Olmayan beyninize tukureyim sizin butun insanlarin anotomik yapisi aynidir her zencinin penisi buyuk kelimesi sadec zevk almak icin kizlar tarafindan uydurulmus bise tamamen yalan yanlis her zencinin penisi buyuk olmaz ayni turklerdeki gibi.
uzun penisli turk , kisa penisli turk
uzun penisli zenci , kisa penisli zenci
Bu genke alakali bise bide hormonla alakali bise salak salak yorumlar yazmayin
ben bembeyaz tenliyim boyum 1.77 penisim 24 cm yemin ederim allah sahidim
Penis ergenlikte hormonlar tarafindan buyur dht testesteron hatta
Bir zencinin penisi buyuk diye hepsinin olcak diye bir kural yok
Meksikada bir bembeyaz erkek ismini unuttum boyu 1.60 penisi 37 cm buna nediceksizin geri kafalar beynine ettiklerim
Saçmasan seyler yazmayin hatta sizlere resim gonderecegim Ama aunuda yazayim türk kadinindan nefret ediyorum cok itici geliyor bana bende zenci kadinlardan hoslaniyorum bizim iniversitede var yabanci bikactane
+1 yılSorun Erkeklerin Zenci Olmak İstemesi Veya Kıskanması Değildir.
+Sorun ''Renklerle Zevklerin Tartışılmayacağını İnsanların Anlamayıp Komik Bulması''Dır...
Ayrıca Zencilerde İnsan Ve Bir Zenciyle Evlenip Çocuğun Olursa Tam Bir Melez Olur.
Melezlerde Çok Zeki Ve Güzellerdir.
Rihannada Zenci Ama Taş Gibi.
+Bak Tatlım Sen Mükmemmel Bir İnsansın Ve Evleneceğin Kişinin Dili, Dini, Irkı, Rengi Önemli Değildir.
Önemli Olan Ona Duyulan Aşk Ve Sevgidir :)
Git Ve Evlen Kim Tutar Seni :)01 Yorumla
Soran+1 yılBulursam
C şıkkı hiç biri :D Artık insanlar o kadar kalıplaşmış fikirlerle tekdüzeleşmiş durumda ki zenci dedin mi akla o mükemmel müzikal yetenekleri geleceğine smooth jazz geleceğine ya da ille fiziksel bir şeyse misal dişlerinin güzelliği ya da tenlerinin pürüzsüzlüğü geleceğine direkt büyük penis akla geliyor maalesef :/ Eh bir kız zenci seviyorum diyince de herkes sebebini buna bağlıyor ve gülüyor olsa gerek..
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya lanetler
- +1 yıl
Lanet oku, nefret et vs vs ama yine bir şey değişmeyecek.. 5 6 yaşındaki çocuğun seks hakkında bir şeyler bildiği bir dünyada yaşıyoruz lanet olsun ki bu böyle.. Daha çekirdekten sübliminal mesajlarla dolu çizgi filmlerle doluyor beyinlerimiz ve artık her bir konuşmanın ucunu sekse bağlıyoruz.. Ve beyinlerimiz resmen fabrikasyonlaşıyor.. Herkes tekdüze düşünüyor tekdüze giyiniyor tekdüze yaşıyor..
Soran+1 yılSen naptin nerelere gittin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. hah aynen benim durumumu anlattın zencileri çekici buluyorum deyince sanki onların şeyleriyle ilginiyormuşum gibi algılıyorlar çünkü akılları fesat ben sadece zenci erkekleri değil bayanları ve bebeklerinide çok begeniyorum çok tatlı oluyorlar :D boşver sen onları bir taraflarım dinlesin onları :)
32 Yorumla
Soran+1 yılOh be benim gibi brii aynen ya
+1 yılZenciler hakkında genelde;
-Pipisi büyüktür
inancı var olduğundan, çağrışım da bu olduğundan edepsiz bir kahkaha tufanı kopar.
cut.22 Yorumla
Soran+1 yılOhoo ben bunu düşünmüyorum ama :/
- +1 yıl
İşte sen kendini umursa, başkasını değil :)
tek fark çubuğun boyutu ama şunu bilesin ki işlevi değil :D al sana bir örnek :) volvo 750 beygirlik tır yaptı bu tır 750 beygirlik lamborghınıyle yarısabılırmı :D :D tatmin e gel :D
48 Yorumla- +1 yıl
yorumu tuttum dostum
- +1 yıl
baya zirveye oynamışsın
fakat bilen bilir otoparkta tırın olduğu yere 3 lamborghını sığar
o ne olacak
Soran+1 yılZencinsevitorum
Soran+1 yılSağol
- https://www.youtube.com/watch?v=EY8A0LmR05w
Troll ama olsun bu adam bile konu aldıysa :D11 Yorumla
Soran+1 yılHıı izliyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılzenci dediğin an çoğu insanın aklına cinsel organı gelir. çünkü zencilerin cinsel organları dünyada büyük üne sahiptir. hatta 'dudağın da büyüğü bir tarafın da büyüğü zencide Allah hep zenciye torpil geçmiş' diye geyik döner.
sende böyle söyleyince başka sebeplerden zenci istediğini zannedip sana azgın kız gözüyle bakıyorlardır ;)11 Yorumla
Soran+1 yılOha cok kotu oldu
Karşıma gelip zenci erkek seviyorum desen gülmekten yerlere yatarım, tabii ki çok komik aklımıza direk 30 cm orta bacak geliyor, ayrıca aşağıdaki arkadaşın dediği gibi zenci biraz ırkçılığa giriyor ama toplumun büyük kısmı bunu bilmediği için bizim ülkemizde zenci-siyahi farketmez, istediğini diyebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen siyahi ırkçılık diye biliyorum.
cidden gulermisin ya
Soran+1 yılHmm dikkat ederim
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sanırım bu nedenle. )))
istihbaratsahasi.files.wordpress.com/.../...31.jpg02 Yorumla
SoranHahhahahahhahah
Dünyada biyolojikmen kanıtlanmiştir Zencilerde En düşük penis boyları genelde 14-15 cm den başlar direkmen akillarina cinsel obje olan Büyük penis geliyorlardir ona gülüyorlardir:) bu karşindaki insanlarin bir nevi fesat olmasından kaynaklaniyor
06 Yorumla
Soran+1 yılErkekler fesat hep kizlaf gulmuyor
Soran+1 yılAma zenci seviyorum esmer sevmem. Kumral veya zenci
Soran+1 yılBakcaz artik. Kizlar arasinda söylüyordum tum erkekler duydu herkes güldü utandim.
Tatlim simdi bir ara dogusun saksili resmi vardi hatirladin mi? He bir zencide ayni resmi ancak bir ağaç kullanatak cekebilir :)
32 Yorumla
Soran+1 yılHahahahh :D ov cok iyi bu yorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılzencilerin malum bölgeleri bir hayli büyük olur da, sen öyle deyince insanlar bu da işini biliyor diye düşünüyorlardır. her yerde söyleme kız:)
32 Yorumla
Soran+1 yılHahah utandim
- +1 yıl
Ama gerçekten işi bilen kişi zenci ister
+1 yılEn Net Cevabı Cem Vermiş.. )
https://www.youtube.com/watch?v=EY8A0LmR05w11 Yorumla
Soran+1 yılIzledim:)
+1 yılya fsbjfgd o kadar safmış gibi yazmışsın ki nerdeyse inanıyodum :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:ppppp
+1 yılçünkü "zenci erkek seviyorum" diyen beyaz bir kadın karşı tarafta şunu demek istediği anlaşılır. "ben büyük penis seviyorum" O. o
22 Yorumla
Soran+1 yılOh my got. :o
- +1 yıl
yah your got O. o
Bunda gülünecek bir sey yok. Gayet normal. Bence her kadının bir kere bile olsa bir zenciyle birlikte olmak hakkı. Erkeklerinde buna kızmasının anlamı yok. Zaten öyle veya böyle aldatılacaksınız. Bırakın en iyisiyle olsun..
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kendi karınla yaptır, kendi eşini o kefeye koyabilirsin ama bizi karıştırma ve herkesi kendin gibi sanma.
Akıllarına direkt olarak geldikleri malum organ işte. Onlar da baya bir uzunmuş. Akıllarının direk olarak orayla ilgilenmesi nedeniyle sonucunun gülme olarak verilen tepki.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anlasiliyorum hep yani
Cocugun siyah olabilir :)) bu sene 2018 in ramazan ayinda Afrikalı kadinla turk evlenmis turk beyaz afrikali siyah ya turk erkek ama
3-5 cocuguyla gelmis nihathatip oglulunu dinlemeye 2 beyaz 3 tane siyah vardı :) senin cocugun aa pardon hatta cocuklarin bazilari siyah bazilari siyah beyaz olabilur ;)) aa pardon derken yani bir 10 tane cocugun olur nedenini sana cevapladim :)) burdada yaziyim
zenciler azgındir genellikle bir iliskiyi 20-30 dk sürdürürler sende 20-30 dk aci cekersin :)))00 Yorumla
+1 yılBu lanet olasi kucuk penisler bizi kiskaniyor. Bas parmagim kadar mallari var. Ise yaramaz pislik serseriler
03 Yorumla
Soran+1 yılVaoovvv
- +1 yıl
O ise yaramaz fahiseler gibilerini biz Detroit de fena benzetiriz
- +1 yıl
Ayrica guzel bir pilic olsayfin sana mesaj atabilirdim ama gizlisin ve sansini kaybettin bebegim
+1 yılKıskanma felan degilde çünkü Türkiye'de Zenci seviyorum diyince erkekler seks olarak algılar... Bu kesin büyük seviyor tarzında konuşurlar abaza hepsi akılları fikirleri sexte :D boşver onları
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir pozisyona düştüm ya rezil oldum
- +1 yıl
ama zenci seviyom dersen herkes yanlış anlar ben koyu esmer erkeklerden hoşlanıyorum de :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı kadınların kapasiteleri büyüktür sendede bu var, bu gündüz fenerleri İstanbul'da bolca bulunmaktadır, nedense bazı kızlar bu insan azmanlarını mükemmel erkek gibi görürler acı gerçeği yatağa girince anlarlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle görüyorum
bende çok seviyorum ama ince bir nokta var :DDDD:D:DD:
11 Yorumla
Soran+1 yılBosver inceyi
+1 yılPenis boyundan olabilir mi acaba
Sen sarıŞınsın herif zenci çocuğun turuncu olur ya da b.. olur senin bu kafayla01 Yorumla
Soran+1 yılSanand ya
Armi'nin feminen versiyonu mu yoksa? Buna bizim de ihtiyacımız vardı!
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) feminenim ama armoye tepki olarak çıkmadim
Soran+1 yılSarisinlik cekinik ya ondan dedim
- https://www.youtube.com/watch?v=EY8A0LmR05w
Bu yüzden olabilirmi?;)01 Yorumla
Soran+1 yılEvet izledim birisi daha atmış
Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Zencileri çok seviyorsun ama çocukların zenci olmasın istiyorsun. Nasıl mantık bu?
02 Yorumla
Soran+1 yılOylleee
+1 yılAlbino olacak :P tabi gülerler bizim millet fesat senin soruda fesat :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa. millet fesat
Ahahaha senin abaza olduğunu düşündüklerinden gülüyorlar:)
14 Yorumla
Soran+1 yılOha abaza kiz mi olur
Soran+1 yılOlmaz
Sen değişik olduğu için seversin, ama erkekler başka anlamda anlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHep fesatlar
nasıl bir egoist nasıl bir dominantmışın sen de hem zenci istiyorsun hem zenci çocuğum olmasın diyorsun tamam sana bir paket yapar göndeririz
02 Yorumla
Soran+1 yılEgoistlik ve dominantlikla ne alaka kelime anlamini bilmediğiniz seyleri cumle icinde kullanmayin
değişik bir tip ve ırk oldukarı için ve sexte güçtü oldukarı için tercih ediliyorlar , olabilir yani
06 Yorumla
Soran+1 yılBana çok tatli geliyorlar ya sow ve drogbaya bayiliyorum resmen.
Soran+1 yılEvet guzelleri var
Soran+1 yılZenci istiyorum
+1 yılHem zenci erkekler bana çok tatlı geliyor demişsin, sonrada çocuklarım zenci olmasın diye evlenmek istemiyorum demişsin. Biraz gerip geldi bu olay bana.
Birde şu şıklara güldüm.04 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece koca olarak istiyorum.. cocuklarim beyaz olsun istiyorum
- +1 yıl
Sen hiç bitmeyen bir dondurma istiyorsun bence
Soran+1 yılSacma
- +1 yıl
Aynen sorun çok saçma kolay gelsin hayatta başarılar ablacım
Kim istemez ki ele avuca sığan dolu dolu bir şeyler yaşamayı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılben de zenci avrat seviyorum valla vajinaları eşek vajinası gibi oluyor ama fizikleri hoş yaneeeeeeeee yanee iyi yaaaaa aslında neyse sdfsdfdsf
01 Yorumla- +1 yıl
yalnız söylemeden edemeyeceğim ankete bittim sdfsdfdsfsfsdsdfdf
Neden gulduklerini soyleyecektimde erkekler cevap vermis zaten neyse evlenince anlarsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBulurum umarım
Soran+1 yıl30 mu abartma
Soran+1 yılYa inanmakta güçlük çekiyorum
Zencileri büyük Penisleri icin sevdigini bildikleri icin gülüyorlar.
Gözü doymaz seni :D01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu düşünmüyorum. Zenci n olmasi güzel daha havalilar
Zenci yerine siyahiyi kullansan DDaha hosgorulu olurdu.
14 Yorumla
Soran+1 yılSiyahi bence kaba bir tabir. Irkçılık
- +1 yıl
Haaaalaaa siyahi irkcilik diyo a benim salak kizim zenci irkcilik. p
sarışınalrın siyahi merakı ne anlamadım.. gülmedim ama sadece uykusuzluk ağır basıyor ondan. yoksa gülünür hakkaten.. ve siyahi lütfen..:9
02 Yorumla
Soran+1 yılSiyahi irkçilik
+1 yılZenci sevip çocuklarının zenci olmasından korkmak çift kişilikte olanların söyleyebileceği birşeydir.
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ikizler burcuyum ondanmiki
Siyahilerden hoşlanıyorsun da çocuklarının siyahi olmalarını neden istemiyorsun? Bu arada melez olurlar zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece erkeklerini seviyorum zenci olsun istemiyorum çocuğum. Ben sarisinim kocama benzemezlermi
Soran+1 yılHmm o zaman güzel.
o şeyden dolayı
ben deyince banada guluyolardi33 Yorumla
Soran+1 yılSendemi zenci seviyosun
+1 yılsana yakısmayacagından veya canın cok yanar diyede olabilir.
00 Yorumla
+1 yılbende zencı bırıyle evlenmek ıstemıyorum ama zencı cocuklarım olsun ıstıyorm
12 Yorumla
Soran+1 yılHadiya :)
Hahahaha valla durumun biraz karışıkmış ne diyeyim haha
02 Yorumla
Soran+1 yılOff gul gul sende gül
- Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılAşşagıdaki arkadaşların görüp tecrübe ettigi şeyler var sanırım o sebepten
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm olabilirr
sesli güldüm:)))
çocuk zenci olacak diye bir kural yok melez olur belki03 Yorumla
Soran+1 yılYa riske atamam :(
Soran+1 yılOf hayir ya
+1 yılzencilerin tripod ayak sistemi ile meşur olmasından olmasın. :D
14 Yorumla
Soran+1 yılEe ne olacak yanii
- +1 yıl
ne ne olcak :D penisi uzun işte penis uzun olunca anlam oraya kayiyor :D
Soran+1 yılSacmalik yaa
- +1 yıl
gerçek :D
+1 yılZencileri sevmen gayet normal.
Çünkü bizden farklı olarak onların 3 bacağı var :)))11 Yorumla
Soran+1 yılKonu ondegil tipleri hoşuma gidiyor. Sow ve drogba mesela hastasıyım
Soru troll şıklara bak. Niye kiskaniyim ya da niye zenci olmak istiyim evlen bir zenciyle sondaj yapsin sana anlarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAl kiskandi
+1 yılÇok ateşliyim ve normal erkekler ateşimi söndüremiyor biraz daha fazlasını istiyorum olarak anlarız biz erkekler zenci sevdasını.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi anliyosunuz
- +1 yıl
evet maalesefki
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadasım da siyahi malum Bölgesi'ni gectim de cok şirin insan degeri biliyorlar :)) cocuklar da rihanna gibi oluyor melez :))
01 Yorumla
+1 yılAnketin gayet saçma. İki seçenekde aynı. Ayrıca gülmelerinin sebebini ben sana söyleyeyim ama alınır küser kabul etmezsin bile :D
00 Yorumlaalamayacagini tahmin ettikleri icin.
Inanirmisin okudugumda ben bile guldum.01 Yorumla
Soran+1 yılSagolun yani
+1 yılZencilere dair söyleyebileceğim tek şey; bir ömür kokan (genetik) bir adamla nasıl yaşanır? :/
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sacmalama ırkçılık yapiyosun suan. Koktuklsrinfslan yok
- +1 yıl
He ben o zaman 2 yıl turizmde başka şeyin kokusu ile karıştırmışım özür dilerim!
Ayrıca saçmalayan sensin, git kimle naparsan yap banane! İşine gelmeyen yanıt alınca 5 yaşındaki çocuk gibi mızmızlanma; avutacak yaşları geçtim.
Soran+1 yılYa birak ırkçı.
+1 yılzenciyle evlen gerdek gecesinden ayrılırsın. malum kafası hariç 26 cm
11 Yorumla
Soran+1 yılYuh abartma
B şıkkını ne içerken yazdın bonzai falan mı :D , erkeklerde zenci olmak istiyor ne demek ya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTurk erkekleri yazacaktim
+1 yılhanginiz genleri daha dominantsa o renk olur diye biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSarisin çekinik..
- +1 yıl
zenci olur o zaman :D :D
Zenci erkek seviyorsun ama çocuklarının zenci olmasını istemiyorsun,
Ne istediğini bilmiyorsun.04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani ben erkeklerini seviyorumsadece
Soran+1 yılO da bana ters
Zenci diyince akla ilk devasa penisler gelir.
Bu yüzden o gülmeler :D02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar fesatsiniz
+1 yılPuhahahaha bende güldüm sağda solda söyleme milletin içi fesat benim gibi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme kiz :/
- +1 yıl
Sen deme kiz ortalik yerde :D
Her kadının iç güdüleri sever zaten senle alakası yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYo sevmeyen arkadaslarimda var
Soran+1 yılBilmem belki
Gizli Üye(36-45)+1 yılonların pipileri büyük olduğu için bizim millet hep o yönden anlıyor içleri fesat işte milletimizin :D :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYuh ya yazik yani oysa ne kadar sempatikler.
Cevap sahibi+1 yılişte kimse o tarafından bakmıyor
türkiyede zenci erkek denildiğinde akla hemen ne yazık ki pipi geliyor :D
yoksa ne kadar sempatikler espritüeller biliyorum
kısaca türkün aklı uçkurundadır
Soran+1 yılAynen ya sorma
- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem