Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sanaldan ilişki istemiyorum. Her şeyi geleneğe uygun istiyorum ama erkekler çok aceleci ve kızları kullanmak istiyorlar. İyi bir bölüm okuyorum, güzelim ve izmirliyim. Ama hiçbir şey onları olgunlastirmiuor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tanışırken 'Evlenme' başlığını kenara koyup önce saglam bir tanima ve tanisma asamasi gecsin (minimum 1 yil) diyerek bir baglanti kuruyor musun hic? Yoksa tanisiyorsam ya da bulusuyorsam evlenir miyim acaba diye mi dusunuyorsun?
Aslinda tanisirken normal arkadaş gibi bakıyorum ama erkekler öyle değil. Tavlamak için her şeyi deniyorlar. Benim hemen evlenmek gibi bir niyetim yok ama ciddi olsun, birbirimizi sevelim sayalım destek olalım istiyorum
Iste ben buna karsiyim. Arkadas kelimesi benim icin cok degerli. Ben arkadastan sevgili olmaya da sevgiliyken arkadaş kalmaya da karsiyim. Arkadas olarak gordugun ve basladigin biriyle sevgili olma dusuncesi nasil dogru olabilir? Arkadas olarak gordugun biri ile hep arkadas olarak kalman gerekli. Her arkadasinla sevgili olabilir misin?
Ama tanimadigun hiriylr de birlikte olamazsın
Tanımadığın biriyle de arkadas olmaman gerekli. Tabidigin birine en fazla Tanıdık demen gerekli. Arkadaslik ismini ogrendin diye olusan bir bag degil.
Ama bunların tanımı çok değişken sen çok kesin konusuyorsjn
Iste kesinlik konusunda ozelestiri yapman gerekli diye dusunuyorum. Evet hemcinslerim baskin ve anlik kararlar veriyor. Ama seninde bir kalıbın icinde dusunmeden hareket etmen gerekiyor.
Evet kafam hayli karışık bu yuzden
Ilk etapta yuzeysel olarak davranman gerekli. Hemncinslerim baskin sekilde aceleci davranarak yakinlasmak isteyebilir biliyorum, ama sizlerde bu konuda bunu istiyorsa bu kişi ciddi olabilecegim biri olamaz demek ki sadece +18 dusunuyor diyorsunuz. Her kisi bu konuda ayni degil. Her yakinlasmak isteyen kullanip atmak istemiyor emin ol. Senin bu eleme konusunda dikkatli davranman gerekiyor. Ve baslangicta dedigim gibi bir kalibin uzerine dusunceler inşaa etmemeni tavsiye ediyorum.
Kalbin üzerinde düşünceler inşaa etmemek ne demek? Eleme konusunda dikkatli davranmaya önerilerin var mi
Kalbin degil kalıbın. Yani hali hazırda bir kalıp var ve bu kalıbın icine girmeliyiz dusunceleri ile bir ilişki inşaa etmemeni tavsiye ettim. Eleme konusunda ki en net önerim duygularını kenara bırakıp gercekci davranman olur. Bunu basarabilmek cok zor. Ne olursa olsun duygusalliga yenik dusuyor bircok kisi. Her ortamda her kişi icin en net tavsiyem ve onerim her zaman duygusal degil gercekci olmalari. Cok gercekci oldugunda emin ol hem kimseyi üzmezsin hem de kendin üzülmezsin.
Peki sen bunları uygulayabildin mi
Sadece 17 yasinda ilk iliskimde bunu uygulayamadim. Daha sonra ki tum iliskilerimde uyguladim. Gercekcilik benim icin en onemli davranis bicimi. Benim icin 1 acı tecrube kâfi geliyor. 2. Bir acı tecrubeye hic bir zaman müsaade etmedim. Ozetle soylediklerimi fazlasiyla uyguluyorum evet.
Buna çok sevindim. Keşke ben de yapabilsem
İş hayatında karşına çıkar
İnşallah herkes öyle diyor ama insan sevilmek de istiykr
Reelde belki sanal denemeden bilinmez
Nasıl yani
Soruda sanal kesin olmaz gibi yazmıştın. Ama bu bence doğru değil. Bu ortamda da düzgün insanlar olabilir
Evet olabilir ama çok zor ve reel görüşme istiyor
Onun zamanı gelince ancak olur, bugün selam yarın buluşalım olmaz
Evet tabi ki. Sana mesaj atamıyorum
Eklemen lazım
Aa öyle mi sen yazar mısın bana
Bende sana istek attım bekliyor
Önünde binlerce seçenekten hala bulamıyorsan belki sıkıntı sendedir knk
Gelenek ve İzmir hm