bana laf atan eziqlere gelsin biliyorum takip edionuz asdfssffdsfd
Hemcinslerim neden beni cekemiyorlar?
bana laf atan eziqlere gelsin biliyorum takip edionuz asdfssffdsfd
çakma sarısınsın ve o kadar mukemmel bir yuzun ve fiziğin yok normal bir kızsın işte burdaki erkeklrin san guzel demesinin sebebide orada cıplak olman yani sendeki tamamen fazl özgüvenden kaynaklanıyor hemcinslerinin seni cekememekle bir ilgisi yok sokakta görsem dönüp incelemem bile seni ciddiyim
ayni tipler burdada beni buluyo hay *
agir kiskancsin. iyiki ayni unide diliz yolardim seni
ha bide gozlerime laf cakmissin yeni gordum.
esek gozlu olcaama gulunce kisilan gozler her zaman ilgi ceker bil istedim
eseek gozde iyi degil ama limon gibi tam ortası iyidir bkz megan fox. kıkanclık niye olsun uzun boylu fıtım kusursuzum seni neden kıskanayım beni sinir eden burada ego tatmını için foto koyup böyle biir şey yazman zeki kızlar böyle şeylere ihtiyaç duymaz böyle sacmalıklar yapıp kendini rezil etmez burdaki iinsanlar seni dısarda görünce a su egosu tavan yapan kız oydu dıyeceklerr :D dusunemezsın tabı akıl kıt seni yuksek egolu
1.73 um rahatladinmi
bu arada SabbraCadabra üyemiz bana küfür etmiş o küçücük beyniyle aptal yazıdgı senaryoya bak hiç cinsel deneyimim bile olmadı ne yazmış mizacı gelişmemiş işte ezberden küfür sayıyor bunuda buraya yazdım laflarım agır geldiği için engellemiş onnun yorumunun altına yazamıyorum tırsakk ne iyi korkutmusum pısırık senii
Çekilmeyecek bir yerin yok ki canısı. Mankenlere taş çıkartacak güzellilkte rus arkadaşlarım var senin gibi ukela davranmıyorlar onları göstersem kıskançıktan ölürdün emin ol. the story of a good ego :)
onlarin ne olduklari belli. onlar kiskansin benii
+1 puan
Çekecen çilen bu seninde. :)) ne demişler Kaderin güzel olsun. Kim bilir kaç yürek yaktın inşallah doğruyu güzeli bulursunda yazık olmaz bu gençliğini selametle. Kıymetini bil.
tesekkur ederim. boyle dusunen insanlarin oldugunu bilmek gusel
Rica ederim. Ben seni burada ilk gördüğümde profilin sahte diyordum inanmamıştım baya ama değilmiş heralde yoksa bir insan niye bu kadar devam etsin yani. Bu kadar güzellik ne bilim şaşırıyor insan televizyon sinama ne bilim en azından manken olması lazım diyor şaşırıyoruz genelde sana takılanların kafasında ki şey bu yani kimiside çekemiyor. Güzellerin Kaderi budur hep.
''kizlara gelince baya bir arkamdan kuyumu kaziyorlar ''
Bunu demişsinde erkeklerde farklı bişe kazmak istemiyorlar emin ol :)))) onlarda ya kuyunu ya da kutunu kazmak icin seni pohpohluyorlar ;)
hicte bile ya
offf yapıştırmış :D
:))) t. y.
Cevap
51Cevap
hemcinslerinin senle iletişime geçmeme sebebinin güzel olmanla alakalı olduğunu düşünmüyorum. etrafta herkes beni kıskanır ben çok güzelim edasıyla burnun havada dolanan biriysen, seninle konuşmamak istememeleri çok normal. benim de çevremde gerçekten güzel kızlar var ve hepsi sevilen insanlar. çünkü onların gurur duyabileceği veya övünebileceği tek şey güzellikleri değil. umarım anlamışsındır.
anlamadim
anlamazsın
yani diyorum ki ezik değiller. güzel oldukları kadar egosuz ve başarılı insanlar. sıcakkanlı insanlar. neyle övünmeleri gerektiğini iyi biliyorlar. kompleksiz insanlar. güzellikleri bir gün gittiğinde geriye hala pek çok şeyi var olan insanlar. ego bence bilinç altındaki eziklikten gelen bişey. bilemiyorum.
bende kompleksi biri deilimki
Gerçekten fiziğin falan filan güzel özgüvenin fazla ve gereksiz aslinda hani benimde senin gibi vücudum olsa acarmiyim acarim :D ya gerçekten yuzun güzel dar giyinsende belli olur fizigin acmasan olmuyo mu ya :D
durduramiyorum acasim geliyo xD
aciom dediysem veriyom demedim
İlla kıskandıklarından değildir yanlış anlama sanki biraz egoistlik var e bunu da kızların bulunduğu ortamlarda belli ediyorsan muhtemelen sana gıcık oluyorlardır, bir de kızların doğası bu vahşilik var.
ya ben insanlara kolay isiniyorum yapim bole napim onlar ezik duruyorsa benim sucum ne
cevap vermicem dedim ama dayanamadım. senin gibi kızların neden nesli tükenmedi anlamıyorum. gerçek değilsin apaçık ortada. tamam neyse fake rolü yapıyosun madem az inandırıcı ol. kız gelmiş orospuluklarının marifetini anlatıyo hey Allahım ne nesillere kaldık.
çok da güzel değilsin canım. tatlısın ama. çevrenizdeki erkeklerin ilgisini daha çok çekiyosundur kesin ondandır onların çekememezliği. yani ya kız arkadaşların çirkin ya da çevrendeki erkekler abaza :D
ne gördümse onu söyledim eyv ;)
Eyv :)
Senin kadar o*rospu olamadiklarindan kiskaniyorlar kanks
terbiyesiz kewase
yamukmuyumki duzelicem hey allahim
çok çekici olduğun için olamaz mı güzellik
images.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?4
tesekkur ederim xD
yerim :)
Fazla özgüven ve itici konusman bence bide kendini begenmislihin var sanirim cogu kiz bir tarz arkadas istemez erkekler icin guzel olsun yeter
Uysal ol cok bilmis olma ozaman sende... soru sormandan belli simarik cekilmez birisin zaten.. bu kadar vurtim duymaz olma..
huyum kurusun olamiyom
Akilsiz :)
Aynaya bir bak bakayim niye cekemiyolar? Tipini sevdigim ya suna bak. Poponi kasi ama nazar degdirecegim birazdan. Sen kendini bildigin surece canini sikma yani seni taniyanlar zaten takmazlar o kizlarin soylediklerini.
tesekkur ederim
Rica ederim ama cok da havaya girme yani cok guzelsin evet ama mutevazi olursan daha tatli olursun.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Mutlaka bir sebebi vardır bunun nedeni sende yatıyor. Kendine özeleştiri yapman lazım. Durup dururken hiç kimse biri arkasından atıp tutmaz kuyusunu kazmaya çalışmaz.
Ego tavan yapmış bence osbir olsan çekilmezsin :)))))
Tatlı bir güzelligin var, Çekici <3
Çekemeyen çatlasın hah !
tesekkur ederim tatlm sende oylesin👱
rica ederim muckk :))
cunku kendini on plana sokuosun bu yuzden.. genelde senin gibiler kendisini cok begenir.. ve kizlar bundan asla hoslanmaz..
anten hediye et sende o zaman onlara napalım şimdi biz
Herşeyi güzellikle dış görünüşle kıyaslayan insanlar için doğal şeyler bunlar.
O kadar ahım şahım bir güzelliğin yok şahsen. Huylarini sevmiyorlardır. :D
he canim he
Hayret neden çekemiyorlar acaba senden daha iyi oldukları için sen onları çekemiyor olabilir misin?
oyle bir ihtimal yok
nick in ofsayt
profil fotoğrafın fake
gayet normal bence
helal sana :D çok doğru laf etmişsin :D sırf ofsayt lafından dolayı yazdım :) ama cuk oturmuş ;)
Eyvallah gerçekler bunlar :)
gerçekler bazılarına acı bir şekilde koyabilir ;) :)
sana koydugu gbimi kiskanc merve
:))
Güzel degilsin seksi degilsin ama az olsa da paylaşıyorsun ondan
tabi canim cok cirkinim ne demek
yuz kisiden iki uc kisi senin gbi dusubebilir oda belki. ha veriyom desem siraya gecersiniz oda ayri bir mevzu tabi
sen ole san pua
bak sende onlara karşı fesatsın. hepiniz böle düşünüp güvenmiyonuz hemcinslerinze :) bayanlarda genetik bu bence :)
zor bir durum valla
seksi olduğun için kıskanıolar bence not:güzellik görecelidir bence güzel deilsin fazla normal derecedesin
o ne demek haha
Seksi ve Havalı kızlara daha dikkatli davranın lütfen.
güzelliğini cekemiyolar ya da erkekler güzel oldugun için alttan alıyolardır
erkeklerden yana sikintim yok
Insanlar böyle, biraz da onlardan daha fazla artin olunca hepsi düşman olurlar kısacası boşver
insanin canini sikiyolar
Sen hiç kadın fotoğrafçı gördün mü? Kadınlar birbirlerini çekemezler :))
Kelime oyunu güzel bastım + yı :D
demekki çekilebilecek bir kız değilsin yadırgamamak lazım düşünceleri...
ben elestiririm abi
hemcinslerim beni cekemiyor derken napiyorlar tasliyorlarmi :D
hep arkamdan bik bik bik yuzume karsi sen iuisin sen bolesin eziq surusu *
pekiii elin agzi torbami büzebilmeyi düsünüyorsun bu her zaman olucak bisi konussunlar reklamin iyisi kötüsü olmaz takma bunlari :D
Kanka çünkü sen onları kötü tanıtıyosun ve senin yüzünden onların adı lekeleniyor o yüzden :-)
ne demek bu
beenmedim
Muhattap alma öylelerini bende erkeklerin arkadaşlığını daha çok seviyorum. Daha samimi geliyo bana
Sana mesaj. gonderilmiyor neden. ki
niye gönderilmiyormuşş -,-
Burası ego tatmin yeri değil başka yerde şişir kendini :D
inan ole bir amacim yok be
Belki de sen onları kıskanıyorsundur. :)
ay yok kuru iftira
artise bak kaşarlar cekilmez herzaman sırrını söyleseydin
yav he he
yalanmı kız kıcını basını oynatırsan her erkek toplanır sanki onlar sana olan sevgilerindenmi geliyolar
ne alaka ya kiskanmayalim
ablacım resim seninmi? evetse belli görünen köy kılavuz isteme<z
benim nolcak
öyle resim koyarsan heryerde erkekler basına üşüşür :)
ne alaka okulada boylemi gitiom
demekki cekicilik yapıyosun ya da erkeklere cilve yapıyosun
ne var bunda
erkekler toplanıyo işte
Güzelsindir bütün erkekler senin etrafında fink atarken onlara kimse bakmıyodur ondan :)
Resimdeki sen sen eğer kiz olsam bende kuyunun kazarim ;-))
Güzel olduğun içindir herhalde ya da huyun kötü :)
Fazla ağırsındır, ondan çekemiyorlardır. Bunu onlara sorsana arkadaşım. Biz bilemeyiz ki.
sen kızlarla ne yapmak istiyosun ki erkekleri almışsın zaten dediğine göre ...
erkeklerle her sirrini paylasamasdin kizlarda lazim
Benim için farketmez gayet iyi anlaştığım bayanlarda var çekemeyenlerdende uzak durcan
en iyi yontem bu yoksa kafayi yicem
ya çok güzelsindir ya da kaşar :) k bakma ama gerçekler bunlar :))
guselim zati
o zaman ondan :)
egonu mu tatmin etmek istiyorsun belli bişi güzelsen düşmanın çok olur
Meyve veren ağaç taşlanırda sende hiçbir bok yok ki be
Cekilecek gibi degilsin onlara gore ozaman guzel ve cekicisinki cekemiyorlar
abazanın önde gideni olduğun içindir.
Toplananlara bak :)) vardır o halde bir sıkıntı?
ne demek bu
Gereğinden fazla havalı oldugundandir!
bu bir laf sokma mi
Gel beraber hepsinin mk
aynen tatlm
kadın kadının kurdudur.
hemcinslerinin.. na koyayım.
'' Babam ''
çirkinde bir şeysin neyi çekemiyorlar anlamadım :)
sorma cirkinlikten oluyom asdfgddggh
onlardan daha güzel olduğun için olmasın :)
orasini tartismam bile
senin gibi seksi çıtırı çekemiyorlar
keşke ölseniz mi dedi bu?
he decim nolcek
rakipim olamaz onlar
hep öyleler nolcek kıız
kendimi onlardan korumak istiyorum
Sen öl be. Manyağa bak
sende onlardansin galiba
memende yok , bence sen öyle zannediyorsun
ole san hic bir eksiim yok
memen yok memen