KScanlar sizce insanlar ilk tanıdığımız haliyle kalırlar mı?

Evet karşımızdaki insanın ilk haliyle kalması birazda bizim kendi elimizde olan bir şeydir.. bunun için her zaman kim olursa olsun insanlarla arada bir mesafe bırakılmalı.. bir cizgi bir sınır olduğunu karşı tarafa yansıtmak önemlidir.. Sen cıvıtırsan karşı tarafta bir süre sonra cıvıtmaya başlayıp kaale almamaya başlayacaktır... Bu sebebten çok sık görüşüp konuşmak yerine arada biraz set çekebilecek kadar bir alanı olmalı insanın bu hayatta
Hayır kalmıyorlar.
Çıkarlar uyuşmuyorsa insanlar gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyor malesef ki...
Hayatın acımasızlığı mi dersin insanların ili yüzlülüğü mu dersin adı artık herneyse herkesin işine geldiği kadar değer görüyorsun bu hayatta...
Maalesef 👍
Ilk zamanlar kim kime kendini nasil tanıtmak istiyorsa öyle tanıtır. Biz de sanarız ki bu insan böyle. Zaman geçer sen çok değiştin demeye başlanır. Halbuki değişmez o hep öyledir. Gerçek halini göstermeye başlamıştır.
Evet, gerçekten böyle
İlk hallerini özlediğim yüzlerce insan var.
20 yıllık bir dostum var, hala teşekkür etmeyi, özür dilemeyi v birbirimize öncelik vermeyi ihmal etmiyoruz.
Keşke sevdiğim kadınlar ve yeni yeni tanıdığım insanlar da öyle olsaydı.
Cevap
26Cevap
Tabiki de hayirr.. ilk tanidiginda herkes sana sevebilecegin bir yuzunu gosterir daha sonra sen alistikca farkli yuzlerini gorursun ve en sonunda gercek yuzunu... gercek yuzunu seversen yola devam edersin sevmezsen tiksinerek ayrilirsin
Herkes değişir yiğen😒 mesela bu entariyi yazan buz baltasının, başka başlıklar da ne yazdığını bilemeyiz😒
Doğru
Jsjsjs sn
Aaa random bozuldu 😂😂
Olabilir. 😄
Arada saçmalıyorum boş ver 😂
Her şeyin en safını istemek, aşk, dürüstlük, duygular vs saçma hepimiz insanız hepimizin içinde biraz şeytan vardır ,önemli olan şeytanın iyi de düşünebilmesi, herkes değişir tabii ki
Kalmaz tabi ki hepimiz öyle değil miyiz.
Kalmayalımda zaten insanların desenlerini ayırt etmek onları tanımak bir şeyleri tecrübe etmek gibisi yok
Tanisirken oldugundan farkli göstermeniz kendini,
zaman gectikcede bisey degismez.
Doğal olun.
Değişebiliyor insan maalesef. O tanıdığın sandığın insan aslında bir yabancı olduğunu fark ediyorsun.
İlk tanıdığımız herkes şov peşinde olduğu için gerçek yüzünü göstermiyor. Zamanla gerçek yüzünü görüyorsun
Kalamazlar çünkü sizinle birlikte daha güzel insan olurlar
Hayır tabii ki. İnsan dediğimiz şey dinamiktir. Değişmemesi için bir sebep yok.
İnsanları tanıdıkça gerçek yüzlerini görürsün, kimsenin gerçek yüzü güzel değildir.
İnsanlar hrp tanıdımız gibilerdir sadece başta biz yanlış tanımışızdır..
Hayır, her şey gibi insanlarda değişiyor. Değişmeyen tek şey değişimin kendisi.
Kalmazlar ama yinede öyle görmek isteriz. Kabul etmeyiz. Ama öyledir
Nefes aldığımız dünya bile ilk haliyle kalmadı ki insanlar kalsın 😊zaman gelio yıllarca tanıdığını zannettiğin insanı 40 50 sene sonra tanıyamamış olduğunu anlıyorsun. hayat tuhaf
Sözü okuyunca dejavu oldum
Aaa neden ki
Daha bugün okudum bunu kalmıyorlar
Yaa tesadüf. 🙁
Çok ağır bir duygu bir insanın ilk halini özlemek
Kesinlikle
Bazıları kalır bazıları kalmaz bazı insanları değiştiremezsin huy edinirler kendilerine
Herkes değişiyor bir zaman sonra değeri hissetikçe uzaklaşıyorlar.
İnsanlar değişmiyor da.. davranışlar onu gerektiriyor bazen
Kendimiz dahil herkes değişiyor hemde olumsuza doğru maalesef
Ben bile eskisi gibi değilsem karşındakinden böyle bir şey istemem. Zaman herşeyi değiştiri
Kimse ilk tanıdığın haliyle kalmaz hatta sen bile o kişiyi tanıdığın halinde kalmazsın.
Malesef, insanlar değişiyor :(
Kalmazlar. Hiç kimse kalmaz.
Hiç şaşmaz hepsi değişiyor
Herkes her an büyür kimse aynı kalmaz değişirler
Malesef cogu degisiyor
Zaman, her noktaya sürüklüyor insanı.
Zaman zehirdir bazende ilaç.
Yüz buldukça değişirler
Çok zor ilk başta herkez çok dürüst ve güvenilir
hayır..
çünkü o reklam kısmı..
Gerçekten iyiyse kalır
Hayır değişebilirler
Asla kalmazlar herkes değişir güvenme 🤦🏻♀️
tabiki hayir
Hayır kalmıyorlar
Asla kalmazlar
Kalmıyor..
Kalsalar keşke
Zorr
Tekrar yazıyorum. Dogru soru şu insanlari asıl ne zaman tanırız? Insanlar aslin da degismiyor biz ilk tanidigimiz da yanlis taniyor oluyoruz asil kisiligi ortaya ciktigin da degisiyor saniyoruz. Hayir abi degisme falan yok rol yapmayi birakiyolar
İlk halinde hala ama sevmiyor beni
Hayır kalmıyorlar
Hayırr
Hayır
Kalmıyolar malesef
Kalan insan tek tük her zaman.
asla kalmazlarr.
No ve pe
Kalmazlar.
Herkes değişir
Kalmıyorlar adam 20 yıllık karısını taniyamiyor
Kalmıyorr asla