Arkadaşlar 1 yıldır evliyim eşim ailemi seviyor saygılı özellikle yanlarında ama ayrılınca yok kardeşin hiçbir işe yaramıyor pasif işte öyle anne baba bende olacak havalara umarım erkek kardeşim için söylüyor bunları kız kardeşime de laf söylüyor sigara içiyorlar diye her neyse annem çok konuşuyor benim onunla genelde dalga geçer güler bugün bir konu oldu dedim sende aynı annem gibisin bana dedi böyle laf arasında yok ya annen saftirik ben öyle miyim dedim sende öylesin cidden de kendini kullandırır yani eşim sürekli ailem ile ilgili yorum yapması beni rahatsız ediyor dedim zaten ben senin annene saftirik desen dedim kardeşine sürekli yorum yapsam hoş mu sürekli yok kardeşin Bişey bilmiyor atak değil yok işte işi yok gücü yok oyun peşinde kardeşim de kendi halinde dir biraz pasiftir ama bu ona bunu söyleme hakkını vermez haksız mıyım siz olsaydınız ne derdiniz arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisi çok mu mükemmelmiş? Eşin çok kibirli kendini beğenmiş karaktersiz ve iki yüzlü bir insan. İki yüzlü çünkü ailenin yanlarındayken onlara iyi uzaklaşınca arkalarından konuşuyor. Kibirli kendini beğenmiş çünkü şunu bil ki eğer bir insan yerli yersiz diğer insanları eleştirip dalgaya alıyorsa o insan kibirlide ve böyleleri kendinden başkasını sevemez. Karakterli bir insan içi dşşıı birdir başkalarına ne söylediyse arkalarından da onu söyler. Eş bakımından şanssızsın biraz. Karşına al konuş bu konudan ne kadar rahatsız olduğunu anlat ona. Anlamazsa yine aynı devam ederse Sen de onun açıklarını bul dalgaya al. Ama ailesi hakkında konuştuklarına dikkat et bu ispiyoncu gider ailesine (senin adını söyleyerek) sizin arkanızdan şunu şunu dedi falan der. Yapar mi yapar. Sen onunla dalga geçtiğinde anlamazsa yine aynı şekilde devam ederse kaynananla/kayınpederinle/eşinin kardeşlerinden biriyle Aran iyiyse ve bunlardan biri eşine söz geçirebilecek güvenilir sonra bunu sana karşı kullanmayacak kimseye yaymayacak biriyseler meseleyi ona aç ve eşinle konuşmalarını iste. İşin çok zor. Bu adama öğrenmesini istemediğin hiçbir şeyi sırrını derdini söylemeyecek veya öğrenmemesini sağlamak zorunda olacaksın evli kaldığın süre boyunca. Arkadan alay eden dedikodu da yapar laf da taşır.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBazen eşler arasında samimiyetin sınırı olması gerektiğine inanıyorum. Bence aile ve siyasi görüş dini inanış gibi konularda pek konuşulmamaşıbubkar hassas noktalar. Tabiki bu tarz konuşmalar açılırsa adabonca konuyu geçiştirip kapatmalısın ki hoşlanmadığını anlasın, kavga ederek değil ama usulünce. Burada olan kimseye değil evliliğinizi ve birbirinize olan saygınıza olur.
00 Yorumla
Madem arkalarından atıp tutuyor neden yüzlerine karşı da bir şey diyemiyor. Terbiyesizliğin görgüsüzlüğün alası budur. Ben olsam ailemin arkasından benim bile tahammül edemeyeceğim sözler söyleyen adama, ya çok sert konuşur yapmamasını söyler ya da ayrılırdım.
00 Yorumla
+1 yılİnsanların en değerli varlıkları aileleri, bu tür konuşmalar insanı üzer. Sen onun ailesi hakkında konuşsan sen de onu üzersin ve bu tip muhabbetler birlikteliğinize zarar verir. Aynı durumu ben de yaşıyorum ve sabrediyorum ne zaman son bulur bilmiyorum. Çocuk olmasa ben çoktan boşanmış olabilirdim. Allah sana sabır verisn.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
87Cevap
+1 yılEşimle açık açik konusuim bu duumdan hoşlanmadığımı dile getiririm. Arkadan konuşmanın ikiyüzluluk oldugunu bunu yaparak kaliyesini göstermis olduğunu söyle ve ailen hakkinda olumsuz alay eder tavırla konuşmasina müsaade etme. Bu iliskinize zarar verir bunu eşine bu şekilde izah et.
30 Yorumlayani insanoğlu nankördür.
bir konuya kızsada konuşsa normal sinirdir dersinde sürekli dedikodu yapmak karalamak nedir.
Kule gibi dikil karşına ben bunlardan hoşnut değilim
bu gidişin gidiş değil de.
işi gücü nedir bilmem ama
onu örnek göster bu işte sende böylesin de
sende bunlarda pasifize oluyorsn de
sıkıştır
edebsizlik yapmasın insan arkasından konuşulmaz
Yüce Allah Kuranda diyorki
mumin kardeşlerinizin arkasından konuşmayınız
zira insanların arkasından konuşmak onların ölü etini yemektir.
ne kadar iğrenç değilmi10 YorumlaHaddini bildir aileni asla geri plana atma gerekirse yol ver cocuk yoksa hadsiz sen kimsin ya kim buna o yuzu sen vermissin birdakine al karsina korkmadan ciddi ciddi konus ailelerinizi bir kadin icin bir erkek icin asla geri plana atmayin ozelharekatta ayagi kopan personeli karisi cok seviyodu ayagi koptu terketti ailesi yaninda suanda karisi cok seviyodu arkadasimi zengindi aylik oturdugu yerden 5 bin harciyodu havaya suya batti karisi terketti bunlar birer ornek kim vardi bu insanlarin yanin da tabikide aileleri bu yuzden elin oglunada kizinada asla sonuna kadar guvenmeyin gereken neyse onu yapin herkes yerini bilsin
00 Yorumla
+1 yılDeğerli kardeşim.
Eşiniz hakikaten hadsiz ve saygısız.
Üstelik yüze başka, arkadan başka.
Aileniz bunları bilse o eve adım bile atmaz.
Eşinizle konuşun, bir daha bu durumun tekerrür etmemesini, rahatsız olduğunuzu söyleyin. Sizin kardeşinizin pasifliği onu ilgilendirmez. Olabilir herkesin bir karakteri vardır. Ama bu atıp tutmayı gerektirmez. Ego ve kibir budalası olmuş eşiniz bunu da en iyi aileniz üzerinden tatmin ediyor.40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ben buraya yazacam karar senin. Kocan olacak kişi ileride daha da terbiyesizleesecek ve sana da kötü davranmaya başlayacak. Çocuk yaptıktan sonra anlaşılacak bunlar. Sonra ayrılmak istediğin zaman ayrılamayacaksın. Ya adam akıllı tavır gösterin ya da postayı koy
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nnilbilge ne yazık ki bu tecrübeyi kötü bir şekilde öğrendim. Hicbir kadının, çocuğun canı yanmasın.
Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. İnsanların arkasından konuşmak terbiyesizliktir. Soyleyecegin var ise yüzüne karşı söyleyeceksin ki senin düşünceni bilsin ona göre tanisin.
Ben olumlu olumsuz çekinmeden söylerim insanların yüzüne karşı, Çoğunlukla hoş karşılanır. Bazı insanların söylediği şeyler batar. İyi birşey söylese bile karşı tarafa olumsuz gelir.
Senin eşin dedikoducunun teki.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin iki yüzlü bir saygısız. Ya lafı koyacaksın en ağırından ya da çizgini belli edeceksin, bundan rahatsız oluyorsan. Delikanlı adam milletin arkasından atıp tutmaz, haksız mıyım? Böyle, ay birşey söylersem olay çıkar diye çekiniyorsan geçmiş olsun, evliliğin böyle gider durur.
Saygı, sağlıklı bir ilişkinin üç temelinden biridir. Önemli yani. bir düşün.00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık tabi ki. Karşılıklı konuşmak önemli fakat ben senin ailene şöyle desem diye konuya girince konuşma karşılıklı atışmaya döner. Çünkü zaten böyle saygısızlık yapan insanın empati becerisi gelişmemiştir. Direk ben istemiyorum ben rahatsız oluyorum saygı göster derdim
00 Yorumlaeşinin yaptığı büyük ikiyüzlülük. yani yanlarında iyi olup arkalarından böyle atıp tutması hiç güven veren bir insan görüntüsü çizmedi bana.
nerden biliyorsun arkadaşlarıyla da senin arkandan konuşmadığını hatta bu iş aldatmaya bile gider çünkü anlattığına göre beyefendi senin aileni aşağıda görüyor. ee aileni aşağıda gören seni el üstünde tutmaz heralde yakında alırsın aldatma haberlerini.
çünkü seni sevse ailene de saygı duyardı...10 Yorumla
+1 yılsenin gibi dedikodu yapacağına yediği kaba tüküreceğine yüzüne gülüp arkasından konuşacağına... diye başlar adamlığını insanlığını değerlerini, sanmalarını önüne koyar, çocuğum da yoksa pılını pırtını tasını tarağını kapının önüne koyar, aktiflik sandığı haysiyetsizliğiyle kendi çöplüğüne dönmesini söylerim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onların yanında saygılı davrandığına göre.. Sorun oluşturmaz... Eş arasında bazen olur öyle şeyler.. sana güvendiği için bunları söyluyor olmalı... Arkadan laf olsun torba dolsun diye can sıkıntısındsn boş boş konuşuyor.. Sen konuyu değiştir.. Canım sen boşver benim aile mi.. de başka güzel bir konuya gir.. ikinizden bahset... aşkınızı tazeleyecek. tarzda iki güzel kelime söyle. onu romantik bir havaya sok..
10 Yorumla
+1 yıldaha çok başlardasınız şimdiden işler bu şekilde ilerliyorsa (ailelere saygı yok karşılıklı saygı yok) ilerisi için parlak gelmedi bana.. baştan ayarı ver besmelesiz ağzına almasın aileni.. ama sende öyle davran saygılı ol ki yaptığınla söylediğin örtüşsün...
01 Yorumla- +1 yıl
Ayarı ver lafı nasıl güzel bir laf anlatamam. Kadın dediğin erkeğine hükmedecek. Bir laf söylediği zaman erkeğini susturacak. Masaya yumruğunu vurduğu zaman erkeği korkudan titreyecek. Erkeğine söyleyeceği tek laf bırakacak "emredersin karıcım"
Offfff off :(
+1 yılBosanmayi dusunme ama biraz mesafe koy ailende mesafe koysun. Damatlarini simartmislar belliki. Ailene bu olaydan bahsetmene gerek yok baska turlu soyleyebikirsin mesafe koyarlarsa oda bu yuzu onlardan bulmaz. Benimde eniste tam boyleydi. Ailem cok seviyordu damatlarini cok yuz verdiler. Cok simardi sonradan.
Dedigim gibi her ailede problemler bosanmaya kalkma yuz vermissiniz belliki simarmis biraz sınırınızı belirleyin.00 Yorumla
+1 yılYani şunu diyebilirsin. Bu şekilde konuşman kimseye birşey kazandırmaz. Aksine evliliğimizin huzurunu bozar. Sonra kadınlar şişiyor şişiyor patlayınca ne oldu vs. Ne olacağı var mı kadın sustu sustu sonra patladı. Bir de böyle bir tavır insan ruh sağlığını da bozar. İki yüzlülük riyakarlık bu. Hem arkadan laf edeceksin hem de bir araya gelince haha hihi. Kimse anne babasını seçmiyor, kardeşini seçmiyor. Velev ki kötüler ama onlara karşı sevgin olur hep.
10 YorumlaDüşündüğüm kadarıyla sessiz birisin. Eşin ailene olan kızgınlık, nefret, huzursuzluk gibi olumsuz duygularını seni kullanarak yani eleştirerek gidermeye çalışıyor. Eşin ailesini kötülemek evlilikte asla yapılmaması gereken bir davranış. Gerçekten üzüldüm.
10 YorumlaNe ailem hakkında konuştururum ki konuşmaz zaten, ne ailesi hakkında konuşurum konuşmam da zaten. Saygı önde de arkada da gerekli.
52 Yorumla
Soran+1 yılAynn ya yanlarında güler söyler ooo bir görseniz hatta heryere çağırır eder ama arkadan kardeşlerime yok şöyle de böyle işsizler sürekli sigara bilmem ne bıktım
+1 yılNasıl bir zavallılık? Nasıl bir eziklik? Nasıl bir pişkinlik? Nasıl bir pısırıklık? Hanımefendi aferdesiniz ama siz niye halen bu herife "kocam" diyebiliyorsunuz?
30 YorumlaBoyle konusursa anlasamiyacagimizi soylerdim bir daha yapmamasini isterdim cunku bu tur konular bende birden soğuma etkisi yaratiyo ve o kisiye karsı daha saygisizca davranabiliyorum karsimdaki kisi dedikodu yapmasın kotu aliskanlikları olmasın kendini melek gibi gosterip sonradan eski haline donmeside bende sogukluk yaratir yanlis secim yaptigimi dusundurur surekli
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAman çoğu evlilerde olan şeyler çok da şapma. Sigara içmesine laf etmesi de iyi bir şey. Konuşulanlar ufak tefek şeyler daha be kötülemeler yapanlar var, bunlara takılırsan o evlilik yürümez, boşanamazsın da, öyle sap gibi kalırsın.
10 Yorumla Ben olsam boşardım hayatım boyunca iki yüzlü insanlardan uzak durmaya çalıştım iyiki de hayatıma sokmamışım biraz da kişi kendı belirliyor hayatının kalitesini sizi bilerek üzen ınsanlara 1 dakikanızı bile vermeyin
00 YorumlaBence terbiyesizlik. Bir kere zaten başkasının arkasından konuşmak başta terbiyesizlik birde bu eş dediğin insan ailen hakkında konuşuyor. Aynı şeyi sen yapmış olsaydın ne tepki verirdi onun düşün ozaman ne yapman gerektiğini anlarsın.😉
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim kocam ailem hakkında ileri geri konuşacak var ya duvara çarparım yemin ederim. Suç sende en başta haddini yerini bildirmedin. Çenesini açtığında kapatmasını bilseydin bir daha curet edemezdi.
10 Yorumla
+1 yılBöyle cinsler çok susturmasını bileceksin yoksa ileri boyutlara taşınır
Ki evet yaptığı terbiyesizlik senin aileni eleştirmek yorum yapmak ona kalmadı sende bu konuda yüz verme ve ailenle ilgili şeyleri kocana anlatma her sırrını verme tavsiye sana yarın öbür gün başına kalkar00 Yorumla
+1 yılHaddini bilsin vallahi bu konuda çok hassasim o lafı ettiğine edeceğine pişman ederim kendi ailesine baksın hismam... sende ona bir iki defa aynısını yap anlar ne oldugunu canını sıkma
00 YorumlaSizi sevmiş evlenmiş. Ailenizi sevmese bile arkasından konuşamaz kötü yorum yapamaz. Çok ayıp etmiş. Açık açık konuşun eşinizle aileniz hakkında yorum yapmaması için.
00 YorumlaEşinde olsa her kim olursa olsun ailene kesinlikle laf söyletme ve tepkini koy kimse kimsenin ailesine laf söyleyemez aile kutsaldır onlar bizler için ömürlerini her şeylerini feda etmiş meleklerimiz bu çok büyük bir terbiyesizlik ş herzman bulunur ama aile öyle değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılaynısını benim akrabamın eşi yapıyordu şu an boşandılar, kötü niyetli karaktersiz kompleksli insanlara özgü bir hareket bu, aklında olsun.
20 Yorumla
+1 yılHaklısın, böyle yapacaksan benim gönlümü yıkarsın sevgime zarar verirsin, lütfen tekrarını yapma hayatım de
10 YorumlaBence senin yaptığın da çok hoş bir hareket değil. Burda başkalarına afişe edeceğine git eşinle konuş olay kapansın. Sanki başkaları mı çözecek olayı zaten.
00 Yorumla
+1 yılBen fena laf çakarım yerinden alıp kalkamaz ben kimsenin ailesine laf etmem ve kimseyede ettirmem edemez.
00 Yorumla
+1 yılBence sende keşke buraya yazmasaydin şimdi sende eşinin arkasından konuşarak aynı şeyi yaptın. Sorunun cevabı da çok açık yaptığı ayıp bir şey tabi.
00 Yorumla
+1 yılTavrını net bir şekilde ortaya koy bu konu açıldığında sert bir şekilde uyar
Ailene yapılan saygısızlık aslında sana yapılır00 Yorumla
+1 yılAilene saygısı olmayanın sana da saygısı olmaz. Belkide kendi ailesinin yanında da seninle ilgili konuşuyordur, ben bu insandan bunu beklerim yani.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki hoş değil ama karşılıklı konuştuğu halde hala vazgeçmiyorsa olur böyle vakalar deyip idare edeceksin. Yoksa sıkıntı...
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kısasa kısas durumunu dene, işe yarar çoğu zaman...
+1 yılFazla rahatlık batabilir, kıvılcım hissediyorum başkalarının hayatları üzerine yorum yapabilenler bir cevap gereklidir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yıl" taviz tavizi doğurur " eşiniz bunu ilk yaptiginda muhtemelen şuanki kadar sinirlenmediz ve tepki vermediniz o da yüz buldu
00 Yorumla
+1 yılYaptığı şey hiç hoş değil tabii ki uygun bir dille bu durumdan çok rahatsız olduğunu yanlış yaptığını söylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklısın eşıne karsı tavrını koy sonucta onlar senın aılen kanından canından yanı dıgerıde eşın hayat arkadasın ama kım ne derse desın el ınsanı senın aılen demek onurun demek yanı tepkını ortaya koy konusmasın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. terbiyesizlik degil.. sen fazla ailecisin... yapma bunu sana benden tavsiye yoksa eşinden olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşınız veya eşiniz annenize saftirik dese
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıleşin görgüsüz ve ahlaksız bir insanmış. medeniyet denen kültürün zerresini öğrenememiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılSizce ne demem gerekir
- +1 yıl
yani ters biriyse
benim yanımdan ailem hakkında ileri geri konuşman sence de yanlış değil mi. alınıyor muyum kırılıyor muyum bu hiç mi umran da değil. senin dediklerin olsalar bile dahi onlar benim ailrm. lütfen onlar hakkında böyle konuşma de
Haklisin! Durdur onu onun ailene seni buyuten aileye laf etmesi dogru degil!10 Yorumla
+1 yılBence de terbiyesizlik tabiki yaptığı Biraz zor anlaşamazsın bununla
10 YorumlaSenin duyacağın şekilde söylüyorsa ayıptır. Sevmek zorunda değil de içinden yapsaymış keşke.
10 YorumlaBuna izin verme sen de tersle
Ona yüz vermesen konuşamaz00 Yorumlabunları söylemeye hakkı yok, saygısızlık nerede kaldı sana olan sevgisi ve saygısı
00 YorumlaSöylememesi gerekir tabi herşeye burnunu sokmuş birazda sizden kaynaklanmış söyletmemelisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. terbiyesizlik evet sana karşıda saygısı, sevgisi yok gibi geldi bana
00 YorumlaSen bu hakkı veriyorsun ki konuşabiliyor. Haddini aşmış bu iş sözle çözülmez
00 Yorumla
+1 yılEşin tam sığırmış bebeğem 😏 1 hafta verme aklı başına gelsin 😏
00 Yorumla
+1 yılBunuki eleştiri değil hadsizlik ona o yüzü vermişsin geçmiş olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKısasa kısas iyi yapmış ayıp yani kimse istemez ailesi ile dalga konusu edilmesini
00 Yorumla
+1 yılNeden belkide sadece seni en yakını olarak gördüğü için sana içini döküyor dur
00 YorumlaYüzüne söyleyemeceği şeyleri arkasından söylemesi kalitesini belli ediyor zaten
00 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik tabi ki hiç utanmadan sıkılmadan birde böyle konuşuyor ha vay be
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir saçmalık mı var ya nasıl iş bu kesinlikle izin verme yani
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. En ağırından bir karı koca kavgası için çok güzel bir sebep bu. Hadsiz bildiğin.
00 Yorumlaeşini uyarmalısın kesinlikle hoş görülebilecek bir davranış değil bu sustukça devam edecektir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. evet tepkini göster sustukca abartır zamanla. tamamen haklısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. Söylettirme çenesini kapat tamamen terbiyesizlik yaptığı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu eşine söylemiş olsaydın şu an bu soruyu sormazdım
00 Yorumla - Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim sürekli ailemin arkasından konuşuyor. Sizce eşimin yaptığı terbiyesizlik değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler