AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
senin annen baban değildir onlar kesin evlatlık felansındır iyi araştır
Çok uzuldum Allah yardimcin olsun ama vardir muhakkak bir cikis yolu.
sen yanlış anlıyoırsundur. kesinlikle öyle değildir
Ne biliyorsun öyle olmadığını
Böyle anne babalık olurmu 🙄evladına böyle davranılırmı ayıptır 🙄
hiç olmazsa annem babam var arkamda dememeli insan bu hayatta her işi garanti olmalı gibi gibi hangi şehirdesin bilmem ama kolay çalışalabilicek işler seçmelisin bazen ne okuduğunun önemi olmadan para için çünki yaşadığımız dönemde para her şeydir
Öncelikle kınıyorum o kadına anne dediğin için. İş bulana kadar sabret, iş bulunca çık evden.
Herkes aile olmamalı ya. Testler yapılmalı, izlenmeli, denetlenmesi. Gerekirse çocuk ellerinden alınmalı, devlet himayesinde olmalı. Afedersiniz böyle aileyi seveyim yani
sorun anneni düzgün sken olmaması. Olsa böyle konuşmaz seni görmez bile
Ya hayırlı, temiz, dürüst bir kısmet bulup kaç veya iş buluncaya kadar sabret, sağlam bir iş bulduğunda da bayan ev arkadaşınla beraber yaşa.
Bir is bulabilsen baska sehre tasin kendi yasamini kur
Oha ya öyle aile mi olur, sen en iyisi yeni bir aile kur
Anne babanın böyle konuşmasına çok üzüldüm gerçekten. Eğer talibin varsa, seviyorsan git evlen derim. Ya da başka bir iş bulmaya çalış.
Anlamıyorum zaten çalışmaman gerekiyor bir bayansın babanın sizi gecindirmesi gerekiyo
Sen calisma.
Calismaman gerekiyor bosun kralini yapmissin
Kız olunca niye çalışmaması gerekiyormuş önce babası sonra kocası geçindirmek zorunda bu nasıl zihniyet bazı engelliler bile çalışıyor?
@cicimod ben zaten bos yapmissin derken calismaman gerekiyormus yorumuna yaptim sacma yani calismasi gerekir anlaminda dedim kiz olcan okumican calismican evlencen erkek yapcak herseyi anlatmak istediim bu sacma
@Egzodia551905 biliyorum ben yorum sahibine yazdım zaten.
@cicimod devrik cumle kurmusum bana sandim😁
@Egzodia551905 yok değil size yazsam nikinizi etiketlerdim.
Arkadaşlar yanlış anladiniz beni yani babası dururken diyorum çalışsın ayakları üstünde dursun ama ailesinin öyle yapması hoş değil
katılıyorum
Istenmedigin yerde durma kuzu. Carp kapiyi cik ama oyle bir cik ki pisman olsunlar anladin
Ne kadar sevgisiz bir toplum olduk ya çok üzdün beni okurken ayrıca biraz da sinirlendim açıkçası yardımcı olmayı çok isterdim ama ne desem boş insan yaşadığını bilir sonuçta
Sabret ve dua et inşallah iş bulursun da kurtulursun böyle aile (?) den
Emin misin o kişinin annen olduğuna gerçekten zor bir durum
Oha ya yuh artık resmen varya serefsizligin önde gidip geri gelmeyeni bu. insanlar.
Gerçekten kötü bir durum yakın olduğun akrabalarının yanına kısa süreligine yerleş iş bulunca ev falan kirala canim cidden çok üzüldüm ne kadar iğrenç insanlar var
Benim annemde öyle şimdi yeni mezunum canım çalışmak istemiyor annem çalış vs diyo sinir oluyorum
Annen ve baban çok gaddarmış gerçekten. Sadece sen değil, pandemi yüzünden işten çıkarılan milyonlarca insan var onlar ne yapsın? Bu senin suçun değil ki...
senin ben ailenin a*na koyayım seni de yanıma alıp bakayım suyun hesabını yaıyorlarsa.
Vallahi işsizlik zor bende işsizim insan utanıyor bişey yiyip içince ama sana önerim aşkına mutluluğu dışarıda arama hata yaparsın seni kullanırlar
Ilk başta girebilirsen neolursa olsun bir ise gir 4 5 ay çalıs evde kalıp para biriktir o paraylada baska bir sehirde hayatını kur
Annen Narsisist bir kişilik bozukluğuna sahip. Bencil ve Çıkarcı. O senin öz evladın yaa hayırdır ya 😡 s. et çık evden kendi hayatını kur arkanada bakma.
Öyle ailede ne bilim şimdi sende bir iş bul ayrı eve çık
Pes etme iş bul en kısa zamanda ve mümkünse o evden ayrıl. Ama gidip de işsiz işsiz evlenme gafletine düşme. Tavsiye etmem.
Bir an önce kendine ait bir iş ve bir ev bulup ayrıl biliyorum zor bişey bu ortamda ve bu ülkede ama bir şekilde hallet
Bu nasıl bir aile nasıl bir kafa bakamayacaklarsa seni neden yapmışlar sen onların kullandıkları bir araç musın aw
Böyle bişey olur mu nasil bişey bu seni dünyaya getiren insanlar onlar sana destek olmaları gerekirken
Salla kendine yeni bir hayat kur kimseyi takma ailenin eline bakma kendin çalış kendin ye kendin eğlen seni istemiyorlarsa sende onları isteme
Ailen sana bakmak zorunda.
Ben eve köpek gibi para getirmeliymişim. Yoksa kapı orda dedi annem. Gidersem de adımı çıkarmakla tehdit ediyor.
Ailenin dini inancı nedir?
Namazında niyazındalar. Dışarıdan bakılınca da çok iyi insanlar.
O zaman kız çocuğunun nafakasını ölene kadar ödemek zorunda olduklarını da biliyorlardır.
Sizi ev işinden başka bir işte çalışmaya zorlayamazlar.
Değil 18 yaşını geçmiş sonuçta
@drcihat İslam'da 18 yaşın bir hükmü yok.
Her kadin cocuk dogurabilir ama herkes anne baba olamaz , nasil bir acimasizliktir bu...
yazık böyle ailelere. halbuki otur kızım evinde demeleri gerekirdi.
birde bayansin genelde babalar kizlarini calistirmaz
Allah yardımcın olsun.. Oro... Luk yazpsan ses etmez böylesi
Yok artık nasıl anne baba onlar öyle ben olsam iş bulunca hemen ayrı bı eve taşınırım
Çok zor bir durum yaşadığın. Bir an önce kendini kurtarmaya bak
Bir yerden sonra ayrı bir sığınak bul kendine olmazsa.
Benim ailemde öyle o yüzden inşallah param olur da ayrı eve çıkarım diye dua ediyorum
Yanlış anlıyor olabilirsin. İnsan öz çocuğunu bu sebeple sokağa atacağını sanmıyorum.
Senin gibi olan çok maalesef
Tek kurtuluş evlenmek
çok kötüymüş umarım en yakın zamanda iş bulursun ve kurtulursun ordan onlardan
aynı benim annem bir ben evlattan sayılmıyorum çok zor durum
Dişini sık, iş bulunca bırak onları ne halleri varsa görsünler
Diger akrabalarin seni evine kabul edermi
Onlar da avını bekleyen kurt gibi.
Yuh, öyle annemi olur?
Keşke beni de istemeseler
Kapımız sana açık kandaşım.
İş bulduğun an ayrı eve çık derim
Hadi canım yok artık 🙄🙄
Çok üzüldüm kardeşim Allah yardimcin olsun
bir an once umarim is bulur kendi evine cikarsin
Öyle aile olmaz olsun
Evlenmeye bak sevdigin varsa valla
Nankör aile bebeğem 😏
senin ben ailenin a*na koyayım seni de yanıma alıp bakayım suyun hesabını yaıyorlarsa.
Aynı durumdayız ne yap et iş bul
Nasil annne nasil aile
Ne merhametsiz insanlar var şu evrende