Dünyada herkesin benden nefret ettiğini, sevmediğini düşünüyorum. Annem bile son zamanlarda bana kötü davranıyor Ne yapmalıyım?

Hayatım o kadar kötü ki size anlatsam halinize şükredersiniz bilmiyorum belki bazılarınız hafif görücek ama ben dayanamıyorum. Oldum olası hep dışlandım tipimle dalga geçildim insanlar ucubeymişim gibi baktı ona rağmen zorlada olsa dışarı çıktım insanların kötü bakışlarına, laflarına maruz kaldım alıştım bu duruma. annem hiç ilgilenmez benimle, değer vermez, başından savıyor beni şu yaşıma kadar kendi emeğimle kendi işlerimi sorunlarımı hallettim hiç destek veren olmadı :( şu son zamanlarda insanların bana karşı daha acımasız olduklarını düşünmeye başladım herkes ucubeymişim gibi bakıyor, değersizmişim gibi hareket ediyorlar oysaki beni tanımıyorlar neden böyle yapıyorlar? Annemde son 1 haftadır suratı hep asık bir şey olmuş gibi davranıyor bir şey dediğimde sus pus duruyor yüzüme bakmıyor durgun duruyor öncedende böyleydi ama güleryüzlüydü yine şimdi değişmiş :( hiç gücüm kalmadı artık babam yok kardeşim yok zaten :(
Dünyada herkesin benden nefret ettiğini, sevmediğini düşünüyorum. Annem bile son zamanlarda bana kötü davranıyor Ne yapmalıyım?