Oruç tutmak bana saçma geliyor, size de geliyor mu? Neden oruç tutarız? asıl müslümanlık oruç tutmadan da açların halini anlayabilmek değil midir?

şimdi yılın büyük bir bölümü ibadet etmeyenler hemen kaba saba olup atlamasınlar. İnsan olun ilk önce lütfen. Kusura bakmayın sitede o kadar insanlıktan mahrum kişiler var ki her soruma başlarken bunu söyleme gereği duyuyorum artık.

Neyse soruya gelirsekte , saçma ve rahatsızlık verici bir şey değil mi? Gün boyu ağızlar kokuyor , reflü riski var vs filan.

Hayır insanlar aç kalmadan da diğer insanların durumlarını anlayabilecek kadar insan olmalılar? Daha doğrusu müslüman olmalılar.

İnsanlar oruç tutuyor diye rahat rahat kafelere gidemiyoruz , bazı bağnaz arkadaşlarım benim gibilere sinir oluyorlarmış herkes oruç tutuyor siz yiyorsunuz diye..
Hayır ne yapalım? Millet oruç tutuyor diye yemeyelim mi?
Tabi ki de gözleri önünde yemiyoruz her neyse
soruyu benim kişilğimie getirmeden cevaplayın sonuçta siz dört dörtlük bir insan daha doğrusu müslüman değilsiniz.
Oruç tutmak bana saçma geliyor, size de geliyor mu? Neden oruç tutarız? asıl müslümanlık oruç tutmadan da açların halini anlayabilmek değil midir?