ya bu kadar kadin olduruluyor, hayvanlar iskence goruyor, cocuklar kaciriliyor ama bu bilmem naptiklarimin derdine bak yazik size ya nasil utanmiyorsunuz kendinizden? bu nasil bir insafsizlik beyniniz nerde sizin ya da var mi acaba? gercekten en agir kelime bile hafif kalir yine sinirlendim
Ya siz hala bunu nasil yapabiliyorsunuz hic mi vicdaniniz sizlamiyor?
Dostum insanların öldürülmesi ile çok bir alakası yok. Ama tanımadığın muhabbetin olmadığı bir insana da bunu yazmazsın yani. Benim tavsiyem mesaj kutunuzu kapatmanız. Yoksa bu işler kıyamete kadar devam edecek. Çok rahatsız oluyorsanız bunu yapın, yapmıyorsanız bilmediğiniz linklere tıklamayın ve böyle yazanları engelleyin. 5 Saniyenizi almayacaktır. Kolay gelsin.
birincisi insnalarin oldurulmesiyle alakali hala kadinlari taciz edebiliyor olmalari. ikincisi benim mesaj kutumu kapatmam degil onlarin duzelmeleri gerekiyor ucuncusu engellemeyi ben de biliyorum zaten yapiyorum da. tek zeki sen degilsin.
Yok ben zeki değilim zaten öyle bir iddiam yok :) Tacizi ederler kötü insan çok bu hayatta yani onların çok umrunda değil bu olaylar. Üçüncüsü kapatmazsan bu insanlar bitmezler ben o yüzden dedim. Yine de hayat senin benimkisi sadece bir öneri :)
Cezalar hafif olduğu için korkmuyor insanlar, İslam kültüründen dolayı cinselliği evlilikle yaşandığı toplumuz, bu yüzden insanlar cinselliği yaşamak için hatalı evlilik yapıyor, böylece bu cinayetler çıkıyor, Avruşalı doktorlara göre sünnet olan erkekler cinsel doyurma tam erişemezler, bu yüzden cinayet işlemeye meyillidirler, din kalkmadan, sünnet kalkmadan bu ülkede sorunlar düzelmez.
hic alakasi yok her gun baska kisyle yatan erkekler de var eminim onlar da boyle suclar islemislerdir. konu ne olursa olsun bu tarz dusunceler dar gorusluluktur bence.
Normal veya dogru olmayabilir ama cinayetlerle ne alakasi var. Bu mesajlarin olmamasi gerekir ama sanalda o kadar kufurler donuyorken bu onlarin yaninda hicbisey. Insanlar cinsellik klnusmak isteyebilir. Yanlis mesaj direkt yazmak hos degil ona bisey dedigim yok. Ama sorunun bir ic camasirindan buraya suruklemen tuhaf. Bazi kizlarda cinsel mesaj atuyolar sanki srfsizlik mi oluyor bu. Ahlakla alakali. Verdigin ornekler ahlakla degil insanlikla alakali srfsiz insanlarla bunlari kiyaslama bence
Unlem isareti atman sinirli oldugun anlamina geliyor sanirsam. Insanlar tanrinin varligini bile tartisabiliyorken ki bu konuda konusulabilir. Burda anlamya calisiyorum yargilamana gerek yok. Sanala gercek ayni haklisin. Sanalin cok fena temizlenmesi lazim. Ama gercekte yapilamayan cok seyi sanalda yapabiliyoruz. Gercekte baskilanmamiz tabular ve kurallar yuzunden falan. Sanal dunyada bir olcude yasananlara normal bakiyorum. Bu olan da cinsel icerikli bir soru. Olmamasi gerek belkide konusulabilir bilmiuorum
Ve ayrica direkt boyle bu mesajin yanlis oldugunu soyledim zaten. Ama oncesinde boyle seyler sormak istedugubi soyleyip sormasi yanlis degil bence. Onu kastettim. Neyse :)
uzun sure konusulur tanisilir iki taraf da ister konusulur o neyse gercek hayatta da boyle zaten. ama dediginiz gibi ilk mesaja bununla girmek sapikliktan baska bir sey degil