Eğer ilişkinizde ihanet yoksa başka sebebler yüzünden bitirir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani evet. Bir ilişkiyi ihanet dışında da çokça sebep bitirebilir.
Her kes bana hak vermiş, içimdeki suçluluk hissi az da olsa gitdi
tabiiki. uğuşmuyosam fikren, zihnen, ruhen, bedenen vs. ayrılırım.
Ben ilişkimi beni kötü hiss etdiriyor diye bitirdim. Yani şöyle ki, hep depresyondaydım, ne ilgi verir, ne vakit ayırırdı. Ancak her şeyi işine bağlardı. Sonda tahamül edemedim be
ruhen bitmiş iş zaten sende.. ilgi yok, alaka yok.. bu kız nasıl olsa cepte misali.. iyi yapmışsın. bi zaman sonra kendini daha iyi hissedersin emin ol
Bunu duymak çok iyi oldu biliyor musun. Gerçekten bana istediği gibi davranıp sonrasında ben uzaklaşmak isteyince sırf ihanet yok diye beni suçlu çıkarırdı hep. O yüzden halen içimde suçluluk hissi vardı, ama biliyordum geri dönersem yine benim ruhumu söndürücek. O kadar zamanım, emeğim, verdiğim değer ve saygı, her şey boşaymış
valla gerek yok. dahaa iyi hissetmezsen nolayım.. resmen bilerek ya da bilmeyerek sana rujsal şiddet uygulamış.. kendine değer ver, birincil herzaman sensin.. kimsenin hiçbişekilde esiri değilsin.🙏👍
seni değersizleştiren biriyle asla yanyana bile gelme.
Çok teşekkür ederim✨️Şu aralar depresyondayım. Ama kalkıp kendine bi çeki düzen verip gelişime odaklanıcam🍀
🙏🙏👍👍aynen, lütfen öyle yap. eminim iyi hissediceksin.
Çok sağ ol tanımadığım abi💕Gerçekten beni ne kadar mutlu etdin bilemezsin✨️
🙏🙏👍👍💐💐
Elbette. Tek ayrılık sebebi ihanet olabilir mi kız.
Abi adam beni o kadar manipüle etdi ki. Bak bana kötü davranıyor, kavga ediyoruz hemen başlıyor"ben ihanet etdim de mi ayrılıyorsun"Ya sanki bu bi başarı ve ya ben buna etmişim de bu beni hor görüyo. Depresyondan kurtulmak için ayrıldım ya
Kardeşim böyle adamlardan kaçarak uzaklaş. En doğrusunu yapmışsın. Yanındayken bile her daim mutsuz olursun.
Aslında var ya, böyle yazışınca falan mutlu oluyordum. Ama görüşünce mutlu olamıyordum. Bana karşı garip güvensizlik şeyi de vardı. Ama ben ihanet etmemiştim. Yanında olunca güzel vakit geçirmeye değil, anca telefonumu karıştırmaya odaklıydı
Evet. İhanet dışında da birçok sebep olabilir.
Kanka bana son zamanlar çok kötü hiss etdiriyordu. Eskisinden eser kalmamıştı. Ben de eskiye dönelim beni çok yoruyorsun, bak böyle giderse tükenip biterim derdim. O da hep ihanet etmediğini ve bu yüzden ayrılmamız gerektiğini söylerdi. Ben ayrıldım, şimdi içimde suçluluk hissi var
Kendin diyorsun, durum memnun olmadığın bir hal almaya başlamış. Seni kötü hissettiren birini hayatından çıkararak doğru olanı yapmışsın, boş yere suçluluk hissine kapılma derim.
Çok çok teşekkür ederim, içimde bi ferahlık oluştu💕
Rica ederim ne demek, sevindim buna. 💓
Olabilir çeşitli sebeplerden ötürü
Demi demi
Evet
Geçerli sebep olsa neden olmasın
Mesela karşı taraf sizi kötü hiss etdiriyorsa, bitirir miydiniz?
evet
hiçbişey aile ve kendi hayatından daha değerli değildir.
Ben bunu seviyodum diye annem bundan adam olmaz demesine rağmen ilişkiyi sürdürmüşdüm. Karşılığında hiçlik aldım, sanırım onla evlensem eninde sonunda boşanacaktım, uymuykr gibiydik. Büyük zarardan döndüm mü acaba
eğer sana ve hayatına iyi gelmiyorsa ayrıl ve hatta eğer zarar veriyorsa düşünme bile
Ben onla sosyal medyadan tanıştım. Mesajlaşınca, telefonla konuşunca mutlu olurdum.1 yıl sonrasında görüştük. Bi şeylerin ters gitdiğinin farkına vardım. Eskisi gibi değildi ve onun yanında mutlu olamıyordum, bana güvenmiyordu. Ama ben ömrü billah ondan başkasına bakmamıştım bile, her ne kadar yanımda olnasa bile. Zaten son 4-5 ay depresyonda oldum onun yüzünden. Sonda tükenip ayrıldım
Doğrusunu yaptın aynı durum başıma geldi Sanal değil Reel'di. 2,5 sene olmustu ama bizim tek sorunumuz kavga idi. Ve gereken hamleyi yaptım pişman değilim.
Ben de abi ya bi insan ne kadar kavga eder. Bi şey de var ki, bu kavga bir gelişime yol açsa, ha derim işte nolcak. Ama ben çabalasam da düzelmedi, kavga hiç bi sonuca varmadı
iyi ki dediğin zamananlar olur bu işte o. ama biraz süre geçtikten sonra anlayacaksın
İnşAllah iyi ki derim kardeşim✨️
inşallah :)
Ohoo ne sebeplerden bitirdim
Yalnız değilmişim
Ben öyleyim anında soğuyom
Yok abi ya, benim 1 yıl 1 aylık ilişkim oldu. Onun da son 4-5 ayını ayrılmak düşüncesiyle geçirdim. O 4-5 ayda beni kendinden soğutdu. Sabr etdim, çabaladım, olmadı. Ben de bitirdim
Çok bile beklemişsin iyi sabır varmış mk
Ben baya aşıktım, bi de beni manipüle ediyordu, aşkımı bana karşı kullanıyordu. O yüzden ben de mal gibi bekledim işte safım
Gel sohbet edelim sende çok hikaye var gibi