Universite sınavı kötü geçti. Direksiyon sınavından kaldım. Babama yük olduğumu hissediyorum. Duvara tosladım. Yardım edin?

Derdimi anlatmam lazım çok doldum. Rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. Ben 19 yaşında bir genç kızım. Geçen sene güzel bir yer gelmiyor diye risk alıp ilk kez mezuna kaldım. Bu yıl sınavım berbat geçti. Ve geçen sene, yks sınav zamanı çok kötü olduğum için, babam düşünüp benden habersiz ehliyete yazdırmış. Kafasını dağıtsın diye, tek ben iyi olayım diye onca maddi sıkıntı arasında. Ama ben, salak gibi hala direksiyon sınavını geçemedim. Bugün 7. girişimdi, kaç seferdir hep parkta kalıyorum, bu sefer yaptım, başardım ama parktan çıkarken geriye gelip çıkmam lazımken yine aptal gibi çıkarım buradan dedim ve sonuç: dubaya çarptım. Halbuki komisyon üyeleri çokta yardım etmişti. Yine kaldık. 3 gün sonra üniversite sınavı açıklanacak, sınavım dediğim gibi çok kötü geçti. Çok yanlışım olduğunu hissediyorum. Ki var. Ne yapacağım bilmiyorum. Maddi sıkıntımız çok var. Bir iş bulayım babama yük olmayayım dedim ama işte bulamadım o kadar aramama rağmen. Ona karşı çok mahcubum geçemediğim için. bir de uni. sınavı var, anneme babama o yüzden mahcubum. Bu kadar çok çalışmama rağmen uni. sınavında, direksiyondan da hep çuvalıyorum. Yaşıtlarım süspüs, saç başla, makyaj malzemesi koleksiyonuyla, sevgiliyle uğraşırken, allah sizi inandırsın benim öyle bir şeyim dahi olmadı, elime para geçse gittim test kitaplarına yatırdım, sevgili bile bulmadım, kendime bile bakmadım. Varsa yoksa hep eğitimle uğraştım ama olmuyor işte. Yaşıtlarım direksiyon sınavını geçerken ben 7. hakkımda kalıp, 8'e kadar kalabilmek koyuyor. Tek çocuğum ve babam emekli olduğu halde asgari ücretten az bir maaşla kargoculuk yapıp, yetmeye çalışıyor ama ben onlara iyi bir evlat olamıyorum. Düzgün bir üniversite kazanabilecek puan alamıyorum, salak gibi direksiyondan kalıyorum para gidiyor, iş bulamıyorum, annemi hayal kırıklığına uğratıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Elimde hiç bir şeyim yok tutunacak. Şu an eve giderken otobüste hüngür hüngür ağladım. Hayatım çok boktan. Herkes uniye gidiyor, arabayı fitik fittik sürüyor ben ise bu kadar çaba verdiğim halde benim olmuyor. Vazgeçmek uzereyim. Sakın psikologa git demeyin ona gitcek param da uok. 8. hak için bile babamdan para nasıl isterim inanın hiç bir fikrim yok. Çıkmazdayım. bir yardım edin. Derdime ortak olun nolur 😭
Universite sınavı kötü geçti. Direksiyon sınavından kaldım. Babama yük olduğumu hissediyorum. Duvara tosladım. Yardım edin?