Annem beni neden hep incitiyor?

Üniversiteyi yeni bitirdim. Zaten öncesinde de gecinemedigimiz dönemler oluyordu. Pandemiden dolayı evde olduğum süre boyunca burnumdan geldi. Evde bişey yapmıyorsun diyor ne istiyorsun söyle yapayım diyorum. İlla ben mi söyleyeceğim diyor yani hiçbir şekilde memnun etmek mümkün değil. En ufak bı hata yapsam çok ağır ve beni incitecek laflar söylüyor. Git iş bul evden defol git, Allah'ın belası gibi şeyler söylüyor. Erkek kardeşim 15 yaşında ona hiç laf yok anneciğim, bebeğim der zaten hep onu kayırır. Ne yatak toplar, ne yediğini mutfağa götürür yani en basit şeyleri bile onun için biz yapıyoruz. Bende kızıyorum en azından basit kendi yapabileceklerini yapsın diyorum sonra tartışma çıkıyor sonra suç bana dönüyor. Kücüklugumuzden beri bişey olsa hep bana kizilirdi aramızda bir türlü güzel bir bağ kuramadık kardeşimle sevemiyorum onu bir türlü. Üniversite bitireyim diye çok emek verdi hakkını yiyemem ama bana karşı çok sert. Bir hata yapsam çok kötü tavır alıyorum. Babama benziyormuşum aynısıymışım. Kardesimde ondan güç alıp bana karşı çok kötü hakaretler söylüyor. O da evden kovuyor. Oyle bı tavır ki sanki bu ev benim evim değil. Sürekli aynı yerden vuruyor bende her gece bunu düşünüyorum iş bulmak en büyük duam, biran bile aklımdan çıkmıyor. Bende arada hatalar yapıyorum ama bu kadar bı tavır sizce bana haksızlık değil mi?
Annem beni neden hep incitiyor?