Aile & Toplum Sıkılmaktanda sıkıldım? meriseda Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ya sizde durumlar nasıl? Güncellemeler+1 yıl Herkes çok vahim durumda :/ Sıkılmaktanda sıkıldım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
dubalarındubası Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl bendede aynı yemek yiyip duruorum obeziteolmayolunda 3 0 Yorumla
CherkesTurk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Senin sıkılırken sıkılmandan sıkılmamdan sıkıldığım yetmezmiş gibi bu mesajı yazarken de sıkıldım. 1 2 Yorumla Bilmembakalm +1 yıl Bisi sorabilirmiyim Yorumla CherkesTurk +1 yıl Sor Yorumla
Solmez0634 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 53% +1 yıl Yalnız, mutsuz ve can sıkıntısı vaziyette KS ye takılıyorum. 0 0 Yorumla
deelfiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Herkes aynı durumdan muzdarip bence 😕 3 1 Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Hayirlisi Yorumla
kalbiye Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bende aynı durumdayım😫 0 1 Yorumla Adem514 +1 yıl Bnde öyle sözün olan arkdas Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Biz de durumlar aynı. Anca biri gelene kadar. 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oda guzel, ayniyiz 0 0 Yorumla
1kaptan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Sıkıldım bea 0 1 Yorumla 1kaptan +1 yıl Valla öyle artık hayatımızın en kötü senesi sanırm allah daha kötü etmesin Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aynı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Aynı. 0 0 Yorumla
yalnızlığımsın Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hmm öyle mi 0 1 Yorumla yalnızlığımsın +1 yıl Defol git konuşmuyorsun yalancı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
bendede aynı yemek yiyip duruorum obeziteolmayolunda
Senin sıkılırken sıkılmandan sıkılmamdan sıkıldığım yetmezmiş gibi bu mesajı yazarken de sıkıldım.
Bisi sorabilirmiyim
Sor
Yalnız, mutsuz ve can sıkıntısı vaziyette KS ye takılıyorum.
Herkes aynı durumdan muzdarip bence 😕
Hayirlisi
bende ayni durumdayim
ben de düşüp bayılıvam
Al benden de o kadar😅
Bende dört kat sıkıldım
Valla aynen o bile bunaltıcı
Bende aynı durumdayım😫
Bnde öyle sözün olan arkdas
Bende öyle geçti ama şimdi stabilim
Hiperaktifim yoruldum be
Sıkıntını almami ıstermisiN ;)
Ben ondan da sıkıldım
Aynı be kızanım
Biz de durumlar aynı. Anca biri gelene kadar.
Cok ortak yonumuz var
Oda guzel, ayniyiz
Çok şükür öyle bir derdim yok.
Oku mamur ol
ben de aynı
Aynen bende sıkılıyorun
Aynı durumlar
Müzik dinle çok iyi geliyor ya
sıcak.. ;)
Sıkıldım bea
Valla öyle artık hayatımızın en kötü senesi sanırm allah daha kötü etmesin
Aynı