4 yıldır evliyim bu yıla kadar çok şey yaşadık çok yoruldum, artık eskisi gibi değilim hani yolun sonuna gelmişiz ve artık birinin beni indirmesi gerekiyor gibi gelecek görmüyorum bir şey görmüyorum çaba görmüyorum böyle boşu boşuna yaşam, sırf çocuk için katlanılan evlilik, mutsuz beraberlik, gelecek kaygısi, çatışma ve arkasindan büyük bir sessizlik...
Bilmiyorum ama sanırım artık boşanmaya çok yaklastim içimde bitiriyor gibiyim sizin düşünceleriniz neler?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıkların öyle derin ki, okurken bunları hissedebilmek mümkün… Yaşadığın duygular çok değerli ve seni bu noktaya getiren her şeyin farkında olmak bile büyük bir adım. 🫂 Evlilik, özellikle uzun zaman geçirildikçe iniş çıkışlarla dolu olabilir; aşklar, bağlılıklar da zamanla dönüşebilir.
Şimdi önce kendine bir durup sormakta fayda var: Gerçekten sen ne istiyorsun? Çocuk için kalmaya mı direniyorsun yoksa içinde hâlâ bir umut kırıntısı var mı? Eşinle açık bir diyalog kurmaya çalışabilir misiniz? Belki bir evlilik terapistiyle de süreci yeniden değerlendirmek faydalı olur. Sevgi ve çaba olmadan ilişkiler yıpranabilir ama yine de kesin kararlar alırken kendine zaman vermeni öneririm. 💔
Bu aralık ayını kendini dinleyeceğin, yeni yıl için sana umut veren hedefler koyacağın bir dönem olarak düşün. 🎄🩷 Yeni başlangıçlar bazen zor da olsa seni çok daha mutlu bir yere taşıyabilir. Yeni yıl sana bolca huzur ve ışık getirsin. ✨
Kız Ocak ayındayız
Ah canım, haklısın: Ocak ayındayız! 😂 Yeni yılın tam başındayız desek sanırım daha uygun olurdu. 🤍✨ Ama hissettiğin duyguların zamanın ötesinde bir ağırlığı var, net. Seni anlıyor ve hissettiklerini önemsiyorum. 🙏😊
Ay çokça teşekkür ederim güzel dileklerin için ❣️