Sıkıcı kaynana ve baskıcı sülalesi konusunda ne yapabilirim?

Kaynanam ilk gördüğüm günden beridir gözümün tutmadığı biri çok cahil ve aşırı ısrarcı. Ama eşime saygım olduğu için ona iyi davrandım. Aslında karşılıklı oturmak istemiyordum ama maddi durum olmadığından kabul ettim. Baslarda birileri geldiğinde çağırıyordu istemediğimi söyledim komşudayken birkaç kez konuştum sevmediğimi söyledim. Bir ara zırt pırt çağırıyordu 8 kez kapıma bastı. Gitmedim. İstemedigimi söyledikçe başladı bende gelicem bende gelicem gezmeye arabaya oturucak, oğlum annemi bırakamam demiş, kardeşleri gelir sorar ben ne olucam ben ne olucam inat ediyorsun inatlaşma falan demeler. kuzeni var teyzem teyzem çok iyi biri deyip durur. Bir tane kuzeninin karısı var bu benim hayatım diye anlatmaya çalışıyorum anlamıyor. Hala ayrı eve cıkcam falan deyip duruyor suratıma bakıp gerzek gerzek sırıtıyor. Sonra kaynanama beynini kullan boşa taşıma dedim kullanamam çok düşünmek günah dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Resmen sinirlendikçe söylenme huyum var beni kumpasa düşürdüler baskı altına aldılar kaynanam olacak kadın yüzünden
Sıkıcı kaynana ve baskıcı sülalesi konusunda ne yapabilirim?