Elbette kabul edilmeli. Her ne kadar ülkemizde Müslüman olan kesim daha çok olsa da kimsenin belli bir dine inanma zorunluluğu olmadığını anlamamız gerekiyor. Kişilerin seçimlerine, tercihlerine-ki bu bir seçim değilken- saygı duymalıyız. Çok geç kaldık bu anlayış için artık kabul edilmeli.
610 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi söyleyeceklerim çok yanlış anlaşılabilir. Dünyanın her yerinde bu her zaman toplum tarafından yadırganmış bir durumdur. Hatta bunu filmlerinin repliklerinde de çokça görüyoruz.
Eşcinsel eğilim, fiil olmadıkça bana kalırsa sorun değildir. Bu bir hastalıktır. Sadece islam dininde değil, Tevrat'ta da yeri sabittir. Yani öyle bir lanse ediliyor ki sanki tüm dünyada verilen rakamlar kadar kabul edilmişler de ve tüm engel İslam dinidir diye düşünülmesi yanlıştır.
Allah bu fiili kesinlikle yasaklamıştır arkadaşlar. Kabul etmek Allah’ın emirlerini çiğnemek anlamına gelecektir. Dinimizde Livata yasaktır. Daha doğrusu bu eyleme dönüşürse ve birey bunu hastalık olarak kabul etmez ve isyankar olarak hemcinsine cinsi münasebet kurarsa hem İslamdan çıkmış olur hem de iğrenç bir eylem yapmış olur. Kaldı ki birçok hastalığın temel kaynağı Eşcinsel münasebetler ve eğilimlerden kaynaklıdır.
İslâm dini, cinselliği tabii bir vâkıa olarak kabul edip cinsel ihtiyaçların mâkul ve meşrû zeminde giderilmesine imkân vermiş, ancak cinselliğin insanlık onur ve değerini ihlâl edecek biçimde kontrolsüz kullanımını önleyici bazı sınırlamalar getirmiştir. Bunun için evliliği meşru kıldı ve toplum ahlak eğitimine önem verdi.
Cinsi münasebet dediğimiz şu eylem yani sevicilik kınanıyor evet bu doğru sadece İslam coğrafyasında değil tüm dünyanın ekolüne ters düştüğü için kınanıyor. Lakin şu da bir gerçek ki evliliklerde bile ne yazık ki bunu söylemekten icab duyarım ama eşine tersten yanaşan erkeklerde potansiyel bir Eşcinseldir bana göre. Asıl sorun evliliğinde bile cinsel münasebeti nasıl kuracağını bilmeyen ve Dini ve ahlaki değerleri hiç'e sayan ve eşine tersten yanaşan birçok kendini bilmez var. Şimdi söyleyin bakalım, acaba hangisi daha iğrenç ve tehlikeli?157 Yorumla- +1 yıl
Hicab duyarım ( düzeltme)
- +1 yıl
Allah’ın kesin ve kati kurallarını hiç'e saymak çıkarır. Her günah insanı kafir yapmaz ama müptela olması küfre sokar. Her insanın nefs-i emmaresi kafirdir.
- +1 yıl
Olabilir Hüküm Allah'ındır. Sizi yargılamak benim harcım değildir. Selametle.
- +1 yıl
Eig Seçiminiz için teşekkür ederim. Umarım ki Rabbim bu ve bahsi geçen insanlara şifa verir ve cehennemin azabından, insanların türlü türlü yaftalamalarından uzak müreffeh bir yaşam sürerler.
Rabbim hepsine şifa ihsan eylesin...
Tekrar teşekkür ederim. - +1 yıl
Tamamen dogru
Hasta olanlar cift cinsiyet doganlar var bunlar fiil olarak yasamadiktan sonra sorun yok
Ama adam evli cocuklu problemi yok gay zevkine sapiklik ve Allahin lanetkedigi bir duruma dusuyor
Toplumun tümü tarafından kabul edilip edilmemesi imkansız toplumda farklı farklı ideolojilerde insanlar barınıyor. Bana kalırsa insanlar ister bu görüşü desteklesin ister desteklemesin ancak başkasının tercihlerine burnunu sokmayı kendinde hak görmesin.
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılGelsin eksi bombardımanı 🥳
Evet, edilmeli. Şu an eşcinselliğin, transeksüelliğin bu kadar göze batmasının sebebi gizli kapaklı yaşanıyor olması. Toplum tarafından kabul edilmediği için transeksüeller anca hayat kadını oluyor, eşcinseller kendilerini saklıyor ama bir şekilde patlak veriyor sonrasında. Böyle olunca da "işte bakın hepsi böyle, çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar!" oluyor. Ben hiçbir çocuğun, karşısında eşcinsel biri var diye eşcinsel olduğunu görmedim. Kitap okumak gibi bir davranış değil ki bu başkasına bakarak canı çeksin, örnek alsın.
Bu yüzden evet kabul edilmeli. Tıbbın hastalık değil dediği şeye kafasına göre hastalık diyenler de yok olur belki.922 Yorumla- +1 yıl
işte aradığım yorum :)
- +1 yıl
@_nightmare_1776 anlaşılmayacak olsa da. :)
- +1 yıl
homoseksüel heteroseksüel olmak bakarak olsaydı lgbt+ bireyleri de toplumda sürekli gördükleri hetero ilişkilerine özenir hetero olurdu değil mi? insanlar bunu bilmiyor işte kişinin kendi tercihi sanıyorlar yönelim olduğunun farkında değiller :)
- +1 yıl
@_nightmare_1776 Cemil İpekçi bir konuşmasında abisiyle aynı ortamda, aynı oyuncaklarla büyümüş olsa da onun hep kız oyunlarına, erkeklere yöneldiğini söylemişti. Başında abisi gibi bir figür varken eşcinselliğe yönelmesinin açıklamasını nasıl yapıyorlar dediğini söyleyenler anlamıyorum ben de.
- +1 yıl
insanların bir şey öğrenme gibi bir derdi yok ki tek bildikleri lut kavmi bu ülkede herkes müslüman değil ama ısrarla insanların gözüne günah, yanacaksın, lut kavmi vs vs sokuyorlar
neymiş eşcinseller yüzünden ülkemiz helak olacakmış 😂😂 bu ülke 5 yaşındaki çocuğa tecavüz edilirken helak olmadı;o kadar kadın cinayetine, hayvan cinayetine, çocuk cinayetine, tecavüze vs helak olmadı da sırf 2 insan birbirini seviyor diye mi helak olacak? anlayışlarına kurban olduklarım :) - +1 yıl
@_nightmare_1776 Hah mükemmel dedin. :D Neler okuyoruz haberlerde, hacı hocaların yaptıklarını da okuduk zamanında, kimse çıkıp "bak bizim hacı dediğimiz adam da bunu yaptıysa biz yanlış kişilere güveniyoruz" demedi. Bir kasadaki çürük elma diğerlerini etkilemez diye konuştu herkes. Şimdi 1 eşcinsel ters bir şey söylese tüm eşcinselleri yakıyorlar, o da ayrı bir ironi.
- +1 yıl
bu sitede böyle ileri görüşlü birini bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi sevindirdin :)
- +1 yıl
@_nightmare_1776 Ay teşekkür ederim ama ileri görüşlü değilim, sadece ortada hastalık olmadığı kabul edilmiş, bize hiçbir zararı olmayan kişileri bu kadar dışsallaştıran toplumun amacını anlayamıyorum.
- +1 yıl
bir de ısrarla eşcinsellik hastalık diyenler varya :) bu internet ne işe yarıyor güzel kardeşim ya
- +1 yıl
@_nightmare_1776 Zamanında bakanımızın biri "ben eşcinselliği hastalık olarak görüyorum" derse, insanlar ne der ki? Bakanlar, milletvekilleri gibi kale aldığımız insanlar bile ortada bilim varken "ben böyle görüyorum" dedikten sonra insanlar da körü körüne inanıyor tabii. İmam - cemaat olayı :D
- +1 yıl
LC Waikiki'nin kararı hakkında ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
@_nightmare_1776 Erdoğan'la açıklamalarının neden bu kadar peş peşe geldiğini düşünüyorum sadece. Sallantıdalardı da hükumete yakın olarak kâr toplamaya mı çalıştılar düşündürücü. Bunca senedir her çocuk gökkuşağı çizer, hangimiz bunu LGBT+ olarak düşündük? Alakaya maydanoz şekilde yaranmak için yaptıklarını düşünüyorum açıkçası.
- +1 yıl
bence satışları baya düşecek gibi şahsen ben asla mağazalarından alışveriş yapmayacağım
- +1 yıl
@_nightmare_1776 Satışları düşse de o mağaza çok uzun süreler ayakta kalır. Arkasında hükumet var artık. :)
- +1 yıl
ah be yeni nesil bu konulara daha anlayışlı gibi duruyor umarım gelecekte her şey daha iyi olacak
- +1 yıl
@_nightmare_1776 Umarım 🙏
- +1 yıl
Senin oglun kocan yaninda baska erkege analdan verse hicmi icin sizlamayacak
- +1 yıl
@Çapkınkurtt Eşcinsellikten anladığın neden sadece cinsellik anlamasam da, kocamın eşcinsel olup olmadığını fark edebileceğimi düşünüyorum. Oğlum niye yanımda birileriyle cinsellik yaşıyor?
- +1 yıl
Cinsel dusunceler istekler cinsellik yasamaya yonlendirir kocan ve oglun elbette yaninda iliskiye girmez girmesin mecaz anlamda soyledim bilsen yani hosuna gidermi
- +1 yıl
@Çapkınkurtt Kızının erkekle ilişkiye girmesi hoşuna gidiyor mu? Bir farkı yok.
- +1 yıl
@Çapkınkurtt ne çirkin sözler.
- +1 yıl
Ciekinlik amacli soylemedim
Ama herseyin herkesin gorevi farkli bunu acik ornekle anlatmaya calistim
Islam dininde herkes olmayabilir
Ama islam olupta eşcinselligi normal gosteren herkese karsiyim hata yanlis gunah cehennemde yanmasinlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu toplumsal bir sorun degil, bireysel bir mesele. Bir kadin olarak bir erkekle sevistigimde normal oluyorsa, pankart açıp eylem yapmak zorunda kalmıyorsam escinsel bireylerinde özgürce iliskilerini yaşayıp evlenme haklari oldugunu düşünüyorum. Normali bu olmaliydi tabi, maalesef tryi sarmis yobaz yonetimle o özgürlüğü elde etmek zor gözüküyor.
Sorsaniz hepsi osmanli torunu falan ama o donemdeki hamam oğlanlarını bilmezden geliyorlar. Ki asla gönüllü bir ask iliskisi degil tamamen kaçırılıp alikonulan erkek cocuklarina tecavuz ederek kendilerini tatmin ediyorlardi. Osmanli torunuyuz , escinsel istemiyoruz dye nara atanlara ozellikle duyurulur.10 Yorumla Türkiyedeki insanlr islamda yasak o yüzden karşıyım diyor. Fakat türkiyedeki her insan müslüman degil. Ülkede buyuk oranda ateist ve deist var. Bu insanlar islamin emirlerine uymak zorunda degil. Az otede birbiriyle sevisen iki erkegin bana BIREYSEL OLARAK nasil bir ZARARI olabilir? Giren cikan bana degil. ya da surda opusen iki kizdan bana ne? Ben mi opusuyorum sanki.. kisaca demem o ki birakin insanlar ne yaparlarsa yapsinlar. Yasaklar ve kisitlamalar boyle seyleri azaltmaz. Bu tur seyler yasaklandikca daha cok goz onunde olur daha cok goze batar. Turkiyeye bir suru tacizciyi, bir suru sapigi, bir suru tecavuzcuyu, bir suru pedofiliyi sigdirdik. Hickimseye zarari dokunmayan, sadece hemcinsine ilgi duyan insanlari da elbette bu ulkeye sigdirabiliriz. Unutmayin nefret ve siddet hicbir zaman hicbir seye kesin olarak cozum saglamadi. Biraz da sevgiyi deniyelim. Belki o bir seyleri cözer...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa surda yok bu ulkede herkes musluman degil ateist deist olan var herkes dine gore yasamak zorunda degil iki erkek iliski surdurse bana zarari ne diyenler var ya o zaman saliverelim herseyi? Ayrica ulkedeki ateistleri dusunucek halimiz yokk olunce gorursunuz ozgurlugu tercihi sunu bunu... bide buna dogustan diyenler var Allahiimmm dogustansa nasil sonradan duzeliyorlar duyduklarim var duzeliyor diye bunada sey diyorlar o hic escinsel olmamistir diyen lgbtliler var ne meraklisiniz arkadass yaa biraz arastirin bu sorunun kaynagini bir ogrenin bir zahmet dogustan diyipte kenara cekilmeyin gozumuzede sokmayin ki sokuyorsunuz zaten
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşcinsel ilişkileri ne "gerçek" Türk toplumu ne de "gerçek" İslam toplumu kabul edebilir.
Çünkü bizim ne töremizde ne de dinimizde var bu.
Bir insan karşı cinsinden hoşlanamıyor olabilir. Fakat bunu bütün toplumun bilmesine gerek yok.50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ülkemizde kabul edilemez. Teklif dahi edilemezdi normalde. Dinî kurallarımıza aykırı çünkü. Bize göre eşcinsellik sadece genetik değil, çocuklukla beraber gelişen bir tür cinsel yönelim. Yani adam diyor ki çocuklarımız homo aslında ama çevreye göre hormonları ayarlanır ve yönelimleri değişir filan. Lâkin kendi görüşüme gelirsek hormonların düşüncelerle pek bir ilgisi bulunamamıştır. Cinsel yönelimler doğuştandır.
Bizim insanlarımız böyle düşünür. İnsanlar kendilerini değiştirmedikten sonra azınlık kendini kabul ettiremez. İster cahil deyin ister gerici, Türkiye'de İslâm var olduğu sürece eşcinsellik kabul edilemez. Doğamıza uymaz yani anlayabiliyor muyum? İç Anadolu'da travestilere hallenen 40 larındaki adamlar da eşcinselliği lanetler. Çözümü klişe bir cümleyle bitireyim: Eğitim ŞART!10 Yorumlaşahsen ben kabul etmiyorum. yani hoşuma gitmez ama kimseyi de yadırgamam. bana doğru gelmiyor hem dinen hem genel olarak ama gördüğümde de kaçmıyorum. bazen soru soruyorlar yollarda düzgünce cevap veriyorum. sonuçta insan. dışlamamak gerekir. hatta gerekir değil dışlamamak zorundayız. birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. herkesin inancı yaşam stili kendine.
20 Yorumla
+1 yılEşcinsellik kabul edilmemelidir, böyle insanlar tedavi edilmeli psikolojik ama toplumdan da dışlanmamalıdır ben kabul etmiyorum Türkiye müslüman bir ülke olduğu gibi ananelere ters Batının Olumlu şeylerini Örnek Alın Eşcinsellik Lezbiyenlik Uyuşturucu kullanımı Avrupanın karanlık yüzüdür
20 Yorumla
+1 yılEscinselligi dogru bulmuyorum aykırı geliyor bana.. cünkü bunu sadece erkekten örnek vericem tanıdığım cerrah bir dr abim var ve o bana gay iliskileri analdan oldugu icin geneldr anal fissür hattında bir sure sonra catlaklar oluyor ve ameliyat olmaya geliyorlar dedi ama ameliyatla da bazen tam iyilesme olmuyor dedi.. yani ki anal iliski her sekilde cok zararlı bir durum demişti bana..😏
10 Yorumla
+1 yılEşcinsellik değil eşcinsel bireylerin toplum içerisinde toplumla birlikte eşit olarak yaşama hakları toplum tarafından kabul edilmeli. Unutmayalım ki tarihin her döneminde yasaklar Ve baskılar baskılanan görüşleri yüceltmiştir ve güçlendirmiştir. Burada önemli olan konu şu, eşcinselliği doğal, olağan ve sıradan gösterip toplumumuzdaki gençleri bu tarz ilişkilere özendirmemek. Gerçi biz ne yaparsak yapalım popüler kültür, sosyal medya ve Hollywood bunu zaten her dizi ve filminde pompalıyor.
10 YorumlaZaten kabul etsen de etmesende aramizdalar bizler gibi nefes aliyorlar bizler gibi mutlu mutsuz oluyorlar bizler gibi bir seylerden sikayet ediyorlar... sadece toplum girmek istemiyor... baska bir dine inanisa dusunceye nasil ve neden karsi iseler o ayni sebeble... ben hic bir insanin uzulmesini istemem benden farkli diye dislanmasini hor gorulup mutsuzluga itilmesini... bunu onlara reva gorenlerinde ne sevgiyi ne insanligi bildiklerini dusunmuyorum...
10 Yorumla
+1 yılEvet bizim dinimize göre yanlış olabilir. Bende böyle bir tercihte bulunmam ama şu var ki. Etrafımızda kız kıza ya da erkek erkeğe öpüşen biri görmektense, gerçekten cinsiyeti dışında hissediyorsa cinsiyetini değiştirmesi bana yanlışın doğrusu gibi geliyor. Bunu lütfen sadece cinsel arzu olarak algılamayın. Cinsiyetini değiştiren bir adamı dinledim youtube'da ve küçükken de bebeklerle oynadığını belirtti. Yani buna sadece cinsel arzu gözüyle bakıp insanları yargılayıp. Bundan vazgeçmesi için şiddet uygulamak. Büyük bir yanlış. Şiddete her zaman hayır.. Kimsenin din bekçisi olmamalıyız..
Lütfen dinleyin
https://youtu. be/DOFovA6m22810 YorumlaKimse canı istediği için eşcinsel olmuyor, zira akıllı olan kimse de zaten bu ülkede gönüllü olarak dışlanmak,ötekileştirilmek istemez. Bu insanların doğasında var olan, doğuştan gelen bir yönelim ve insanlar kendi hayatlarını kendileri bir çimlendirmekte özgür olmalı, onlara saygı duyulmalıdır. Bu ülkede toplum tarafından kabullenilmesi güç biliyorum fakat insanların özel hayatlarına karışılmamasından yanayım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence kabul etmeliler ama işte bizim ülke biraz geri kafalı olduğundan bu baya zor.
61 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum bence özel bir alana alınabilir
Azınlık gibi düşünülebilir Tabi bu kadar aleni, özendirici, göz önünde ilişkiler olmamalı Çocukların ve insanların gözlerine sokulmamalı Sınırları kuralları çizilmeli Aile yaşantısı olan inançlı bir ülkede manevi değerlerde korunmalı!!!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEscinsellerle sorunum yok, escinseliigi insasnlara zorla normalmis gibi reklam yapmalri ile sorunum var.
Istedikleri gibi yasasinlar ama normal insanlara dogal gibi reklam yapmalari özendirmeleri cirkin ve karsiyim.
Düsünsenize ergenlik caginda 12 yasinda erkek oglunuz baska bir erkekle sirf bunlardan görüp normalmis gibi baska bir erkek cocuguna veriyor? Asöinda escinsel degil ama merak.20 Yorumla
+1 yılBaskıcı bir toplum veyahut onları dışlamak yerine bağrımıza basmalıyız. Onlarda bizler gibi birer insan olduğunu unutmamalıyız. Birbirimize kin beslememeliyiz.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen bireysel tercih. Kimseye onları aşağılamak görevi düşmediği gibi, savunmak görevi de düşmüyor.
Nasıl bizler heteroseküel olduğumuz için linç yememeliysek onlar da yememeli ve nasıl ki biz heteroseksüel olduğumuz için yüceltilmediğimiz gibi onlar da yüceltilmemeli30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Kıyamet kopsada bu zulüm tamamen bitse artık.. herkes istediğini seçmekte özgürdür ama bunu toplumsal bir harekete dönüştürüp insanların gözüne gözüne sokmak toplumsal ahlakı suç oranlarını saygı ve sevgiyi olumsuz yönde etkilemektedir. Yahu biraz aklı olan düşünür herkes eşcinsel olsa insanlık ne olacak? Nasıl üreyeceğiz? Allah bizi kadın ve erkekten yaratmışken neden hemcinsimizi kovalayalım? Hayvanlar bile hemcinslerini kovalamıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası kabul edilmek değil de, eğer böyle gözümüze gözümüze sokulmaya devam edilirse bir toplumsal patlama olabilir. Eşcinseller kaçacak yer arayabilir ülkede.
Zaten bütün televizyon kanallarını istila etmiş durumdalar. Daha ne yapalım anlamadım, ne istiyorsunuz daha? Bizi mi mikeceksiniz?60 Yorumla
+1 yılBen etmiyorum. Ne yaşıyorlarsa gizli yaşasınlar, ben bu mide bulundırıcılığın normalleştirilmesine ve özendirilmesine karşıyım.
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi hayatları hakkındaki kararları kendileri verdiğinden benim yargılama hakkım yok. Sonuçta bana bir zararları yok. Fakat bu tarz insanlarla arkadaşlık, gönül ilişkileri ya da herhangi bir ilişki kurmam mümkün değil, olabildiğince az muhatap olurum.
Fakat bazı insanlar bu olayı çok abartıyor, neredeyse eşcinselleleri yüceltecekler. Bence bunun yüceltilecek, övünülecek, gurur duyulacak hiçbir yanı yok!10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kabul edilmeli onlarda var bu hayatta. her alanda diğer insanlar gibi çalışıyorlar üretiyorlar katkı sağlıyorlar ve insanlar hala hastalıklı gibi davranıyorlar.
Bir insan olarak zaman zaman onlara yapılanı görünce utanıyorum. 😔20 Yorumla
+1 yıltabii ki kabul edilmeli ortada bir aşk var ve aşkın olduğu yerde ön yargı olmamalı :)
70 Yorumla
+1 yılBiseksüelim,
ve şunu bazı insanlar anlaması gerekiyor; bizlerin kimseye zararı yok. Herkes kendinden sorumlu. Bizi salsınlar artık...50 Yorumla
+1 yılKabul etmeyip ne yapacağız, kellelerini mi alacağız? Bizim gibi olmaları için ameliyatlar yaptırıp ilaçlar mı içireceğiz. Onlar da bu ülkenin vatandaşı ve burada yaşama hakları var.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılLaik kuralları olan bir ülkede yaşıyorsak yaşanabilir tabiki ama bizler kuralları değil kendi cehaletimizin fikirlerinde inatlaşmayı seven bir toplum olduğumuz için gene karanlık gözlüklerle bakacaz bu duruma
10 Yorumla Edilmeli de boomerlar öldüğünde daha kolay olur. Yeni nesil kabul etmeye daha hazır. Şu dedeler, dayılar, teyzeler ölse oy verilen partilerin dağılımı falan da değişir. Hemen ölseler keşke. Onlar yüzünden leş gibi yaşıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılKabul etmek evet ama desteklemek hayır. Çünkü insan fıtratına aykırı olan birşey savunmam. Tabiki onlarda insan toplumda yeri olmalı. Zaten her koyun kendi bacağından asılır.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin görüşüne saygı duyuyorum. Onlarda insan farklı davranmayalım ama ulu orta yakınlık göstermesinler. Tek onlar değil çiftler ulu orta öpüşme falan.
20 YorumlaKarsi degilim herkes kendi irade sahibidir ve ne yapmasi gerektigini kendi kaderini kendi belirler.
Allahin bile karismadigi bu iradeye insanin karismasi anlamsizdir.20 Yorumlaİnsanların tercihleri biz karışamayız ahir zamanda bu insanların sayısında artış olacağı geçiyor tüm insanlar özgür bizim onların toplumun bir parçası olduğunu kabullenmemiz gerekir.
20 YorumlaHayır tabikide bence kabul etmelerini beklememeliler de zaten eşcinseler var aşklarını cinseliğini yaşıyorlar neden insanların kendinlerine saygı duymalarını bekliyorlar ki
27 Yorumla- +1 yıl
Sen neden saygı bekliyosan o yüzden.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Peki bütün eşcinsellerin böyle olduğunu nerden çıkarttın. Eğer yakın çevrenden sevdiğin biri böyle olsaydı konuşamazdın. Onu desteklemeye bakardın.
+1 yılKabul etsek ne olur etmesek ne olur her türlü ahlaksızlık yapılıyor Allah cehennemde hesabını soracak :)
40 YorumlaBence kabul edilmesi gerekiyordu zaten kabul edilmemesi sadece düz düşünen insanların yaptıkları bişey. çünkü hormonal bişey ve siz bunu değiştiremezsiniz..
50 YorumlaToplum bu konu üzerinde söz hakkına sahip olmadığını kabul etmeli, hatta fobilerini bir taraflarına sokup hayatlarına devam etmeliler.
80 YorumlaEşcinseller mutlu değildir istemezler zorunda kalırlar. Kendileri bile kendisini kabul etmez.
Eşcinselliğin sebebi kadın ve erkeğin birbiriyle birlikte olmaması evlenmiyorsunuz sonuçta birbirinizi zor durumda bırakmayın istiyorsa ver veya sapla bu kadar basit...10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede her şeyi yaparlar her suç işlerler. Camide tarikat yurtlarında bile küçük çocuklara tecavüz ederler ama kendi halindeki insanlara karışırlar. Lut kavmine hangisi daha çok benziyor?
15 Yorumla- +1 yıl
@Kadda Kul hakkı yerler hırsızlık rüşvet adam kayırma emek sömürüsü yaparlar ama onlar cennetlik eşcinseller cehennemlik derler :-) bunun neresi mantıklı?
- +1 yıl
@Kadda neden?
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar sevdigim bir sey olmasa da evet toplum bunu kabullenmeli. Onlar da insan ve bunu kendileri secmiyorlar.
50 Yorumla Hastalık olduğunu düşünüyorum. Kendisi hasta olmadığı halde eşcinselliği savunanları da sapık olarak görüyorum. İyi geceler.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılosmanlıda da eşcinsellik çok yaygındı herkes yokmuş gibi davranıyor asıl osmanlıda vardı. yeniçeriler arasında çok yaygındı iç oğlanlar vardı padişahlar da yapıyordu herkes biliyor ama üç maymunu oynuyor
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Kabul edilebilir , sonuçta her insanın kendi seçimi kendi hayatı fakat , Abartanlardan hiç haz etmiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence birinin düşünceleri hayat tarzı başkasının hayatını etkilemiyorsa hiçbir sorun yok
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim inandığım din bunu kabullenmeme engel ben dinime göre bu durumu red ediyorum... kendi ne halleri varsa görebilirler topluma buluşmasınlar
51 Yorumla- +1 yıl
Birde soyle bir durum var hangi anne oglunu baska bir erkeğin altinda görmek ister var mi oyle anne? Aykiri olmaya gerek yok
+1 yılEdilmemeli iğrenç birşey toplum ahlakının çöküşü kesinleşir
51 Yorumla- +1 yıl
Eksi atanlar neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Evet tabiii. Kimsenin tercihine karışma hakkımız yok.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bana garip geliyo burda gelip kabul etmeli diyemem
30 Yorumla
+1 yılonlar dan daha beterleri var pedofililerrr zooffilliler ruhunu satan sapıklar var onların ki bunların yanında devede kulak kalır bence.
10 YorumlaEşcinsellik aslında Osmanlı sarayında var, kadının kafes arkasında kalmasını isteyen her kültürde var
10 Yorumla
+1 yılbunlarin yaptigi show. millete gostermeden ne yapiyorlarsa yapsinlar da bu goz onunde olma cabasi ne? boyle yaptikca iyice sogutuyorlar kendilerinden
10 YorumlaAsla Türkiye nin %25in böyle düşündüğüne inanmıyorum. Hatta diğer ülke yüzdelerininde. Hiç saçma sapan insanlarla tartismaya girmeyeceğim ama gerçek şuki Allah eşcinselliği naletlemistir. Bu bir sapıklıktır sapkinlıktır. Allah ıslah etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı. İslam, Hristiyanlık, yahudilige göre kesinlikle hayır bana göre de olmaz aslında bende gayim ama bu bir saplanti olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEşcinselliği normalleştirmek insanlığa en büyük hakarettir.
20 Yorumla
+1 yılbence kabul edilmeli. herkesin kendi cinsel yönelimidir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEdilmeli en azindan kedi kopek cocuk becermyorlar ya da evli kadin lara sarkmyolar ya da evli adamla kadinla isleri olmuyo hirsizlik cinayet kavga etmyorlar bence bunlae yeterli sebwpler
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKabul edilmek zorunda. Onlar da bizim gibi insan sonuçta.
20 Yorumla Allahın yasaklamış olduğu ve bunu bir hastalık olarak görmeyip normalmiş gibi göstermek olmuyor
10 YorumlaEdilmemeli edilse de umrumda olmaz ben öyle değilim zaten
10 Yorumla
+1 yılEdilmeli. Onlarda etten, kemikten, duygulardan oluşan insanlar. Tek farkları cinsel eğilimleri. Kabul edilmeli, edilmek zorunda.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki bu doğuştan gelen bir şey ama murat övünç veya kerimcan durmaz gibi tüm eşcinsellerin adını karartan ve insanları eşcinsellere karşı dolduranları değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. olan bişeyi inkar etmek yanlıl olur lakin kabul edilmesi demek ayrı şey lgbtiye özenmek ayrı şeydir
20 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat