40 Dairelik Binada Kimse İlgilenmedi O Travesti Diye Dışladığınız Kadın Beni Korudu Soruyorum Size Asıl Dışlanması Gereken Kimler?

Kimya öğretmenliği mezunuyum. Geçen yıl Kpss"de Yozgat"a atandım. Üst katta sapık oturuyor. Bu sapık apartmana taşındığımdan beri beni gördüğü yerde sözlü taciz ediyor. Ettiği lafları bir duysanız.. Çok kavga ettim hatta mahkemeye bile çıktık ama ceza almadı. Taşınmadım da o defolsun gitsin. Dün yerleri süpürürken kapımı açtım O pislikte aşağı iniyordu beni görünce "Napıyon... Yaladığım" dedi. O sırada karşı dairede Trans kadın oturuyor dışarı çıkıyordu. O ahlaksızın söylediğini duyunca Ne diyon lan sen şerefsiz dedi o sapığa bir saldırdı. Yerlere yatıra yatıra yumrukladı bana özür diletti. Komşular bile tutamadı kadını Allah ondan Razı olsun. Oturduğum apartmanda 40 daire var Ne aile babaları, kutsal anneler var hiçbiri ilgilenmedi ama beni o Travesti diye dışladığınız insan korudu.
40 Dairelik Binada Kimse İlgilenmedi O Travesti Diye Dışladığınız Kadın Beni Korudu Soruyorum Size Asıl Dışlanması Gereken Kimler?