Az önce bir habere denk geldim ve acayip keyfim yerine geldi.. Bu haberden yola çıkarak ta bu soruyu sormak istedim..
İnşaatları izlemek gibi bir alışkanlığı olan milletiz.. Malumunuz.. Ben bile bazen işten dönüşte kendime hakim olamayıp bakıp kalıveriyorum. Kanımız da var yani.. :) İşte bu tuhaf milli merakın gayet farkında olan bir inşaatçımız, İzmit’te yaptığı iş merkezinin inşaatının etrafına çevirdiği paravana “ekran” benzeri bir bölüm açmış ve altına da “ŞANTİYE İZLEME ALANI” yazmış.
Çok iyi değil mi? :)
Sorum ise şu; Peki sen en çok neyi izlemekten keyif alırsın?
Asfaltlama çalışmaları yapan iş makinelerini izlemeyi çok severdim. 5 senede bir mahallemizde sürekli asfalt yama yaparlardı. 10 yılda bir ise, asfaltlar bozuldu mu sıfırdan yaparlardı.
Boş zamanlarımda kısa metrajlı streç film izliyorum. Uzun metrajlısı insanın kolunu yoruyor. Şeffaf şeffaf streç film izlemek ayrı bir keyif, herkes anlamaz. :D
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Anketler > İzmit'te bir inşaat firması meraklı vatandaş için 'Şantiye izleme alanı' yaptı. Peki sen en çok neyi izlemekten keyif alırsın?