Yeme & İçme Ne çeşit gözleme seversiniz? Atsız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Etli, kaşarlı, pırasalı, patatesli 4 çeşit yaptım hangisinden alırsınız? Ne çeşit gözleme seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ben göjlemeyi peynirli ve patatesli şeveyim 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Hiç yemedim desem.. Ama olsa muhtemelen etli ve patatesli yerdim. 0 2 Yorumla Atsız1 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla jsena +1 yıl İstanbul Yorumla
biyonikakilli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Pirasa haric uc cesidide okey bana 😅 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Sade peynirli yeşillik olmadan 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. patatesliyi çok seviyorum ya. eline sağlık :) 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 616 cevap paylaştı. Patatesli favorimdir, herşeyde :)) 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pırasa hariç 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pattes iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben göjlemeyi peynirli ve patatesli şeveyim
Hiç yemedim desem.. Ama olsa muhtemelen etli ve patatesli yerdim.
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Pirasa haric uc cesidide okey bana 😅
Sade peynirli yeşillik olmadan
patatesliyi çok seviyorum ya. eline sağlık :)
Patates, ıspanak ve kaşar 😍
Patatesli favorimdir, herşeyde :))
Onun yolunu gözlemeyi
Kaşarlı yaaa Canan çektii 😋
Patatesli
Peynirli
Pattisli
Pırasa hariç
Pattes iyi