Şort giyemiyorum.
Kendilerini geliştirme konusunda yetersizler. Tek amaçları s**
Ancak %5'i kendini geliştirme konusunda yeterliler
Kendilerini geliştirme konusunda yetersizler. Tek amaçları s**
Ancak %5'i kendini geliştirme konusunda yeterliler
bir insan neyin açlığını yaşıyorsa o konuda dengesiz olu. Bunun ne Türk olmakla ilgisi var ne de erkek olmakla. Ayrıca cinsel açlığın sebebi her zaman cinsel eksiklik de değil. Çoğu bunu başka sorunlarını ötelemek için bir kaçış olarak görüyor. Ha kaçı bunun farkında orası muamma.
Genelleme. O senin erkeklerini kendini geliştirmiş dediğin memleketlerde ki kızlar isteyene veriyor. Sen veriyormusun? Şort giyip gözteriyorsun ama elletmiyorsun işte. Sonrada niye abazalar diyorsun. Verdin de yapmadılarmı?
Evli kadınlar bile kocalarına vermiyor bu ülkede. Şikayetçi olma kadınlarda sorun
Erkeklerden çok kadınlar bence kendilerini geliştirmekte yetersiz. Kültürel olarak kendisini geliştiren kız çok az. Her erkeğin tek amacı seks filan değil. Sevdiği tarafından sevilmeyi, seksten daha çok önemseyen erkek de çok.
son cümle komple yalan
@destinyswomannn Sadece cinsellik amacıyla sizinle olan erkeklere denk geldiyseniz sana göre komple yalan gelebilir ama tanımadığınız güzel seven ne adamlar var..
Umarim karsima cikar ne diyeyimm
Cevap
9Cevap
Haklısın Genellikle Nefsine Hakim Olamayan Bir Toplumuz Kadınıda Aynı Erkeğide
Senin gibileri görünce, Dönüp bakmıyorum bile sen düşün artık
Öyle mi elijah. Kendini brezilyalı sanıyor ya 😂
kızlar kızlara daha çok bakıyor ve neden bakıyorsun dediğimizde oda açmasaydı diyorlar bence ilk hemcinslerinizin fikrini değiştirin
Siz kızlarda neden bu kadar gösteriş meraklısısınız egoist bir insasınız bizde bunu anlamıyoruz. Görende ingiltere prensesi zanneder.
Türk degil geneli Kürt olabilir icimizde istisnalar var tabii ama ne yapalim
Bu sorunun cevabı yanlış yetiştiriliyoruz sadece erkekler için söylemiyorum ülke olarak bazı konularda yanlış yetiştiriliyoruz
Öyleler öyleler aynen
Cahil insanlar sadece Türk erkekleri böyle sanıyor
Gocundun mu 😄
Neden herkes şort giyiyor
Genel konuşmasan?
%95'i dedim
neden umrundakı salyaları aksın bırak :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?