Eğer çok değer verdiğim bir arkadaşım ise beğeneceğini düşündüğüm özel bir hediye hazırlayıp kargo ile evine yolluyorum. Ha diyelim ki öyle bir imkanım yok, ona ne kadar değer verdiğimi belirttiğim upuzun bir yazı yazar veya ses mesajı gönderirim. Gönül isterdi ki herkes benim kadar düşünceli olsa ama nerede :c:c
117 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHoşuna gidecek bir kaç özel şeyin bir arada bulunduğu bir kutu göndermiştim. Eline ulaştığında da görüntülü konuşma şeklinde kutlamıştık doğum gününü 🌼
15 Yorumla- +1 yıl
Duruyor tabi ki hatta kutuda filtre kahve göndermiştim bunu demlemek için frenchpress alacağım demişti. Yanında bir çift yeni nesil desenli çorap, bir de çorapla uyumlu ananas desenli notebook planlayıcı (biz mimarlar için yazmak, çizmek önemli😄), bir adet siyah kupa ve tablet çikolata göndermiştim. Hepsini kullandığına eminim 😊
- +1 yıl
Olabilir kişiye özel olması daha iyi hissettirir bence 😄
+1 yılİyiki doğdun cemile
16 Yorumla- +1 yıl
Saol.😄
- +1 yıl
Şaka
- +1 yıl
Ah cemilem vah cemilem😬
+1 yılVayy ilk sorun ve doğum günü sorusu 😃 çok teşekkür ederim
12 Yorumla- +1 yıl
Peki 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılBenim almayı en sevdiğim hediye kişinin evine en yakın beş yıldızlı otelden masaj/spa kullanımı almak ve güzel bir notla ona iletmektir. Düşünsene kendisine rahatlaması için zaman hediye ediyorsun. Sevgilisi varsa onada alabilirsin.
13 Yorumla- +1 yıl
Hoşuma gider :)
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Adresini biliyor isem internet üzerinden hediye olabilir ya da çiçek gönderebilirsin. Video görüşme ile kendisinin doğum gününü kutlayabilirsin. Önemli olan hatırlanmak, kutlanmak. Bir telefon herşeyi değiştirir.
14 YorumlaBen video hazırlamıştım bu sene yanında olamadım falan ama gelecek sene beraber kutlayacağız diye. Bir de kargoyla gift box falan göndermek olur böyle şeylerin yanında
13 Yorumla
+1 yılVideo çekerim hediye gönderirim başka yapacak bir şeyim yok
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel olur korkudan kalbine iner doğum günü aynı zaman da ölüm yıldönümü olur 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenle babanı bu anlamlı çalışmalarından dolayı tebrik ederim, yayında ve yapımda geçen emekleri için de teşekkür ederim yaz.
Kesiinlikle unutamaz.15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakılıyorum zaten, madem böyle bir şey düşünüyordunuz neden son güne bıraktınız ki..
Bence Mektup göndermeniz bayağı değişik anlamlı ve de kalıcı olurduu..
Cevap sahibi+1 yılİkincii cümlende kullandiğın "değerli " kelimesinden emin miyiz acabaa 😅 değerli ve sen unutuyorsun.
Flörtse değişir normal dostsa değişir ne diyelim şimdi içerik lazım
15 Yorumla
+1 yılTelefon acar soylerim cikolatam. Mukemmelliyetci biri iyi bir sey yapamaz.
11 Yorumla
+1 yılfarklı dillerde sesli şekilde doğum gününü kutlayabilirsin ya da facetime iş görür
17 Yorumla- +1 yıl
üzüldüm :/ o zaman görüntülü ara ve kendi dilinizce tatlış şekilde kutla
- +1 yıl
bence komik ve sevimli durursun o da coook mutlu olur
- +1 yıl
benim bosnak arkadaşım kürtçeye kadar doğum günümü kutladı dili dönmediği için o kadar komik ve eğlenceliydi ki iyi ki varsın adnan sjalsqşğdqşfğwçrşwçdşqidiqa
Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. Doğum gününü kutladığım uzun ve anlamlı bir mesaj yazarım sadece.
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılışıkları söndürün dostlarımı sayacağım!.. aa yokmuş.
138 Yorumla- +1 yıl
Var var öyle deme.
Cevap sahibi+1 yılO defteri ben kapattım maalesef. Sevmedigim yollara sevdiklerim için gittim degmediler
- +1 yıl
Değmediklerini anlamışsın. Bu da bir kazanım.
Cevap sahibi+1 yılDost denilen kelime sadece dil ile söylenir yaşanmıyor
- +1 yıl
Yaşayanlar var. bir efsane değil yani
Cevap sahibi+1 yılYasanıyorsa ya daha bir birinin kuyruguna basmamışlar ya da yapmacıklar.
- +1 yıl
Dost dediğin, dostun kuyruguna basmaz. Herkesin bir sabrı bir çizgisi vardır. Önemli olan bu çizgiler içinde ilerleyebilmek
Cevap sahibi+1 yılAma benim bahsetigim dostluk baki olan dostluk öyle kuyruguna basınca düşman olan dostlardan bahsetmiyorum. Dostların bazen kuyruhuna basmak gerek kim gercek dost kim düşman belli olur.
- +1 yıl
Yanılıyorsun. Yanında olması gerektiği günde senin yanında oluyorsa nedem dostluğundan şüphe edelim? İlla olmayacak işler başına açmaya gerek yok. Senin düşüncen biraz ütopik. Kardeş kardeşe yapmıyor senin aklındakileri :F
Cevap sahibi+1 yılillaki çürük vardır o dostların icinde.. işte benim biraz değişik düştüğumde yanimda oldular ama sonrası uçup gittiler bende ona yanıyorum benim içimi anlamıyosunn anlamıyosuunnnn😔😔
- +1 yıl
Başıma gelmeden anlamam mümkün değil. Ama herşeye alışıyorsun. Bunu söyleyebilirim sana :F
Cevap sahibi+1 yılişte başına gelmedigi icin dost kazıği yenilmedigi icin anlamiyosun beniii ne kadar zoruma gittigini bilmiyosuunn😔😔
- +1 yıl
Benim yediğim dost kazıklarını tahmin bile edemezsin de senin durumunun ne oldugunu bilmediğim için anlayamam seni dedim
Yoksa çok düştük kalktık bizde.
Cevap sahibi+1 yıl😔 o defter kapandı bende artık sana iyi dostluklar hiç iyi dostları da kıskanmiyorum sevmiyorum artık😔
- +1 yıl
İnsan yalnız yaşamaya alıştığında mutlu oluyor. Kazık yemekten korkma. Üzme kendini. Duygusuzlaşıyorsun bir süre sonra. Sadecw zamamın geçmesi için sabır göster 😀
Cevap sahibi+1 yılZaten mutluyum ama bazen kendimk balkondn atmak istiyorum üzülsünler diyorum hepsi bana neler cektirdiklerini gorsunler😔😔
- +1 yıl
5 gün üzülecekler sana. Sonra herkes gunluk hayatına dönecek.
İnsanları değiştirmek imkansızdır. Ama kendini değiştirmek mğmkündür. Bu yuzden kendini değiştir. Bırak insanlar istediği gibi davransın
Cevap sahibi+1 yılNeler cektiğimi bilmiyosunuz uff çok acj dir dostun kazığı nereden düştum bu kuyuyaa😔😔 nolur kurtar Allah'ım😔😔 psikolojim bozulduuu
- +1 yıl
bir laf var. Derler ki dert çük gibidir, herkes en büyüğünü kendinde sanır. Senin durum da biraz öyle. Herkesin derdi var. Tecrübe dediğimiz şeyler acılardan ibaret zaten
Cevap sahibi+1 yılHerkesin derdi var ama benim farklı üstume üstume geliyo herşey hayattan sogutuyo beni. Kaç defa balkondan atmak istedim kendi mi ama izin vermediler😔😔 kötu bir boşluktayım. Bunun üstüne cinlerim de oldu
- +1 yıl
Boşlukta olmak ayrı. Ona birşey diyemem ama kendini balkondan atmak çözüm değil, çözüm olmaz da. Sağlıklı düşünüp çözüm üret, sorun değil
Cevap sahibi+1 yılBosluktayim ve kimse boşluguma çözum bulamadı hacı hoca bile bunun üstune cinlerde oldu beni her gecen gun daha cok yiyorlar korkak yanindayiz diye hahah diyip gulmeler😔😔
- +1 yıl
Ne diyeyim hakkında hayırlısı.
Cevap sahibi+1 yılBazende bana diyorlar seni koruyoruz korkma sonra korkunç bir ses geliyoo
- +1 yıl
Soyut şeylerden bahsediyorsun. Ne psikiyatri doktoeuyum ne de hacı hoca. Birşey diyemiyorum üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki. Sonra gaz çıkarma sesine benzer sesler geliyoo sonra bakiyorum golge kapilar sallaniyo ama sen dogru soyle
- +1 yıl
Sadece eğlendiğini düşünüyorum. Ciddiye almıyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılSen oyle san sen dogru demiyorsun yardim ede bilirsin bana oyle hissediyorum şu an da onlarin etkisinde de olabilirim biliyor musun senin yanina gondermek istiyorum
- +1 yıl
Kapımız herkese açık. Yardımcı olabilsem olurdum elbettw
Cevap sahibi+1 yılBilemicem etmiyosun bana oyle his gelsi bana cinlerin etkisi cok kotu. Kimle konustigumu biliyorlar
- +1 yıl
Muhabbet nerelere geldi ya ajsnba
Cevap sahibi+1 yılSen beni bu hale soktum yarami actin bana geldiler yinee herseyi biliyorlar seni dahi
- +1 yıl
Beni suçlamadığın kalmıştı o da oldu 😂
Cevap sahibi+1 yılSen yarami deştin aşırı etkisi oldu bende senide rahatsiz etseler gorordum seni
- +1 yıl
Kusura bakma sana kötü hşssettirdiysem. Bilinçli yapmadım kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılSana gonderiyim biraz sende gor onlar etkisini bana hak veririsin
- +1 yıl
Hele yolla gelsinler merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl👀👀
+1 yılbir benim doğum günümü kutlamadın be ne diyim
19 Yorumla- +1 yıl
Ben ağlıyorum sense gülüyorsun. Benim neyim eksikti ha niye herkesi benden dahac ik seviyorsun bu hiç adil değil
- +1 yıl
Oh yanlış alarmmış tamam sakinim. Ona puzzle ya da yetişkin legosu gönderebilirsin belki
- +1 yıl
Yine de güzel hediye hem çerceveletip duvarina astiginda seni hatirlar. En olmadı lcwden bir gömlek ya da tişört gönder, temiz
- +1 yıl
Aaa nesi varmış bana doğumgünüm için lcwden gömlek göndersen ben çok sevinirim görgüsüz bir insan olmadığım için öhöm. Lcwye kurban olsun o
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Telefonla ararim ciceksepetinden çiçek gönderirim
17 Yorumlaİnternetten bir şey alıp kapısına yollayabilirsin
11 Yorumla
+1 yılSürpriz yapıp yanına giderek.
11 YorumlaDoğum günün kutlu olsun mesajı at yeter
13 Yorumla
+1 yılArkadaşsa çok önemsemem dgko
10 Yorumla
+1 yılMesajla.
14 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmayin detayı okumadım. Genelde öyle yapıyorum da o yüzden öyle yazdım.
- +1 yıl
😊
+1 yılara konuş
13 Yorumla- +1 yıl
hediye yolla o vakit adresine
+1 yılMesajla
11 YorumlaYanına giderdim ya da bir şey yollardım
09 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri