AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Erkek çocuğunu kızdan ayırmadan yetiştirmek lazım ki kendini üstün sanmasin
Kadına şiddet...
Hangi insan bunu yapar...
Ben kadına yönelik şiddet yapan kişileri insan olarak görmüyorum.
#kadınaşiddetehayır #benvarım
erkeğe şiddet normal mi
@Menemenekmek açıkcası erkeğe şiddet yapan genellikle yine erkek. sadece sende farkındasındır ki kadına şiddet gerçekten çok fazla bir boyut aldı. haberlerde "yine karısı eşini öldürdü" diye altyazı geçmiyor. hani görüyoruz işte kadın cinayetleri ortada ki erkeğe kadın tarafından şiddet yok diyecek kadar az.
@1motherrockers şiddeti fiziksel olarak alma sadece. Piskolojik şiddet de fiziksel kadar harap edicidir. Böyle bak bir de.
@Menemenekmek günümüzde neredeyse herkes zaten psikolojik şiddete maruz kalıyor.
@1motherrockers O zaman olaylara tek yönlü bakmalım. Herkes piskolojik şiddet görüyor diye onu es geçip koca denizin bir koyuna bakmak bana doğru gelmiyor.
@Menemenekmek bu konu biraz uzar.)
@1motherrockers Öylede bence asıl problem burada. Fiziksel olanda acizlik sonrasında ya da piskolojik sebeplerle buradan çıkıyor. Sebebine bakmadan direk sonuca odaklanıp erkekleri suçlamak en basiti.
Daha gecen de kadin kocasını av tüfeğiyle vurdu bu kadar tepki vermediniz ona
Iste siz boyle yaptığınız sürece dunya tersine donse bitmeyecek siddetler
@61TRABZONLU ben kadın erkeğe şiddet yapabilir demiyorum sadece kadına şiddet erkeğe oranla daha fazla. bunu dile getirmeye çalıştım
Cok az fark etmez siddet siddettir
1 bucuk yil once erkek arkadasindan siddet gormus biri olarak hâlâ yeni bir erkek arkadasi yapmaya hazir degilim. Çok kötu bir duygu 😊😊
#BenVarım her türlü şiddete karşıyım.
#benvarım hep vardık hep olacağız. İğrenç ellerinizi kadınlardan çekeceksiniz. Güçlü kadınlara hepiniz alışacaksınız.
Onlar sustukça şidet maruz kalan kisi sayisi artacak bence seslerini duyurmalilar ve bizde onlara duyurabilmeleri icin yardimci olmaliyiz.
Şiddete karşı bende varım diyorum
#BendeVarım
Iyreniyorum kadina siddet uygulayan erkeklerden ve erkeye siddet uygulayan kadinlardan Allah her iki turden insanlarin belasini versin!
Şahsen bizim ülkede erkek bu kadar el üstündeyken hiç bir şey değişmez bu çok kırıcı ama maalesef gerçek
Kadının kadına, erkeğin kadına şiddet asla bitmiyor kadın kendini yedikçe yediriyor biz bitmişiz çok yazık
Vicdan eğitimi verilmeli. Her aile çocuğuna hayvanseverligi, insanlığı , sevgiyi, saygıyı aşılamalı ki bu durum kökten çözülsün.
Umarim bir gun akli baslarina gelirde siddet cezasini arttirirlar. Pazara gitmeye bile korkar oldum
Evdeki huzurlari dışarıdaki insanların görüşleri üzerinde olmasın diye çoğu kadın maskeliyor zaten
Kadına şiddet konusu hakkında konuşamıyorum gerçekten beni derinden etkileyen bir konu
#Benvarım biz bir dayanışma içinde olduğumuz sürece bu eylem hedefine ulaşacaktır.
şahit olursam tepkimi göstererek engel olmaya calışıyorum
Şiddete HAYIR
İnsanlarda yok hayır
Sende hayvanlarla barış
Sadece kadınlara değil tüm şiddete karşı olmalıyız.
Siz gercek bir insansınız varolun iki yüzlü ler den degil siniz
@bakiresevmez ikiyüzlüler kim?
Kadının erkege yaptığı şiddeti dolandırma ihaneti cinayet i görmezden gelip ses çıkarmayan. Sadece kadına şiddet üzerine haksız yüklenip kendilerine özel kanun çıkarma peşindeki şeytanlar
@bakiresevmez kesinlikle hak veriyorum bu sebepten evlilik diye birşey kalmadı. Mağdur olan gene kadın oldu, ortalık mali yerine kondu. Bence kavga ve kışkırtma da erkege şiddet sayılmalı. Bazılarını gördüm ben çok sakin biri olarak iki tane çakacan onu istiyor dedim, hızlı parlayan ne yapsın. Erkeği güç simgesi görüp kuzuya çevirmeye çalışıyoruz. Enterasan
Allah senden razı olsun Hakkı dıgruyu konuşan savunan insanlar ı korusun kardeşim. Kadın kavgada kocasına lan güzel kardeşim binlerce aldattım seni çocuklar şundan bundan6diye sayıyor o arkadasın la bunla tek yattım boşanıp her şeyini alıcam diye bagıra bagıra konuşuyor. Erkek şiddeti bırak6sesini bile çıkara madıgı halde suçlu.
@bakiresevmez çok uç örnek verdin yaa ne biliyim böyle ikinçi sayfa olaylara bakmıyorum onlar insan değiller. Annem insan namus için yaşar der
Şahsen tanık oldugum şeyler kardeş gazete haberi degil hep böyle oluyor Allah ıslah etsin onları. Sen böyle kal o tiplere özenmesin kızlarımız hiçbiri mutlu6degil ilahi adalet var hem bu dünyalarını hem ahiretletğni kaybetmiş kadınlar onlar. Allah tan uzaklaşmış günahlarını taşıyamaz olmuş boşlukların alkol madde psıkoljik tedavi içinde doldurmaya mutlu gözükmeye çalışan zavallı kadınlar onlar. Mutluluk ailedir huzurdur bundan6anlamaz onlar
@bakiresevmez Allah hidayet etsin
Kadınlara kalkan eller kırılsın
@Gıraliçedöndüü neden
Sesimi çıkartıyorum. Gerek hayatımda gerek sosyal medyada..
Ben göstermek için neremde ne morluk varsa kimse kusura bakmasın gösterirdim.
Yok anam yok erkeklerin kendilerini ıspatlamak için bizi kullanıyo
Şiddet uygulayanlardan uzak durun ailenizden değilse.
kadınları her şekilde destekliyoruz
Kadınlari her şekilde desteklemiyiz. Herkes esittir bunu bilmeliyiz.
@BalkanTürkü peki sana bişey diyeyim hap gündemde kadın ayriliyo kadin ölüyo bosaniyo kadın ölüyo yolda yürüyo tecavuz taciz ediliyo ewinin önümde kucuk bir cocuk oynuyo kacirilip tecavuz ediliyo neden hep gundemde bu oluyo cunku 1 erkek oluyorsa 10 kadin ölüyo
Cevap yazamıyorum sana :D Birisi yorumlarımı şikayet edip kaldırtıyor. Sonuç olarak kadınlar tarafından şiddet gören erkeklerin hakkını sonuna kadar savunacağım. Şiddet gören erkeklerin hakkını savunmayan kadınlar şiddet gördümü umrumda da olmaz.
www.google.com/.../
@fairypale Sen ne saçmalıyorsun ya? Yukarıda link bırakmışım 2 kadın bir erkeği yakarak öldürmüş. Daha neyin şiddeti uygulanacak erkeklere? Zaten istediğim gibi fikirlerimi savunamıyorum. bir karaktersiz kişi yorumlarımı şikayet edip kaldırtıyor.
Çok uzuluyorum böyle durumlara keşke siddet diye bir sey olmasaydi...
dışarıda bir olay gördüğümde müdahale ediyorum mutlaka
Şiddet uygulayanlardan uzak durun ailenizden değilse.
Ben her zaman varım. ✔️ Her daim.
#BenVarım şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez. Hiç kimseye yapılan şiddet kabul edilemez.
Erkekler Ne Diyor
Her kim kadina şiddet uygularsa ondan serefsiz haysitsiz kansiz biri yoktur bütün kadınlar birer çiçektir ayni şeklide cok değerliler onlara saygı duyuyorum ıyiki varsiniz hep varolun
Bir kız babası olarak şunu söyleyebilirim ailelere büyük iş düşüyor, aile kızının şiddet mağduru olduğunu anladığı an kızının arkasında durmalıdır aksi takdirde bunun sonu gelmez. Kadına şiddetin devam etmesinin tek sebebi çaresizliktir..
Kadınlar işi zor gerçekten ama kendinizi eğiterek okulunuzu bitirerek bilnçli bir birey olmalısınız erkeklerden daha çok sizin okumaya ihtiyacınız var yoksa kötü bir erkeğin eline bakarak hayatınızı geçirmek zorunda kalırsınız
Her türlü şiddete karşıyım
Kadınlarlar kızlarla şiddete karşı #Benvarım
Adaletin olmadığı bir dünyada kadınlar her gün şiddet uygulayan erkekler olacak
adam akıllı bı ceza uygulanmalı bu duruma bu böyle devam ettikce bir anlamı kalmaz
Susma adlı tiyatro gösterisini yazip sahneledim. İzleyenler özellikle kadinlar gözyaslarini tutamadi. Sanki herkesin bir sekilde bir hikayesi vardi icinde sakladigi... Bu ufak dokunuşla bile bu zincire bir halka ekleyebildiysem ne mutlu.
Kadına çocuğa hayvanlara şiddet ve taciz ağır cezalar almalı
Bende Varım ✌️
Şiddet çok ağır bir sözcük bir canlı eşine arkadaşına kuşa kediye köpeğe canlı olan herşeye nasıl şiddet uygulayabilir ki çok adice bir durum
Hayatımda tek bir kere şiddet gören bir kadını kurtarmaya çalıştım kurtardım da ama sonra suçlu ben oldum
Bu ve bir çok ülkede kadının bir değer olarak görülmediği aşikar ama biz ne kadar çok direnirsek onlarda okadar çok bu işte bıkacaklar #kadınaşiddetehayır
Erkeğin şiddetine engel olmak için önce onu iyi yetiştirmek lazım. Bu noktada anneye çok iş düşüyor. Neden derseniz ülkemizde babalar çok vakit bulamıyor ya da vakit yaratmiyor çocuk büyütmek için
Sağlık bakanı olsam veya Aile Bakanı, her iki bakanlık bünyesinde hastahaneden ayrı çalışan , her ilçede bir psikoloji sağlık ocağı kurdururdum. Toplumun ve çiftlerin psikolojisi tumden bozuk
Bu şekilde bir hizmet sağladığı için Vodafone yi tebrik ederim.
bizde varız şiddetin her türlüsünü hayır diyoruz
Bunlar bitmeyecek bitmez allah kimseyi böyle bişeyle karşılaştırmasın
Kadın olmak zor ama adam olmak daha zor kadına kalkan el adam eli değildir
Ben direk olaya karışım baktım olmuyar polisi cagiririm kadına tek değil şidet in her turlusune karsiyim
Valla ben yolda birisi karisini sevgilisini vb gibi döven birisini gorursembende dayaniyorum adama daliyorum sizde oyle yapin yoksa bu ulkede kadina siddet bitmez net
Kadınları toplumda güçlü kılacak, dezavantajlarını ortadan kaldıracak bir sistemi destekliyorum. Şiddet gören kadınlar lütfen kimseyi dinlemeyip psikolojik destek alsınlar. Lütfen 💪
Dövüş sanatlarına rağbet biraz daha artmalı. Sonuçta kadınlar erkeklere göre biraz daha savunmasızdır. Savunma sanatlarına ağırlık vererek kendilerini koruyabilmelidirler..
Kendimle empati kurduğum zaman bir kadına karşı sinirlendiğimde annem geliyor aklıma buda benim sakinleşmemi sağlıyor bunu çevremdeki erkeklerede söylüyorum keşke biraz empati kurabilsek kendimizle
Şiddet yalnızca kadına karşı değil, kadına, erkeğe, hayvana, kısacası can taşıyan herkese karşı yapılan çirkin bir saldırıdır. O yüzden şiddetin her türlüsüne karşıyım.
Ben sadece kadına değil, zulüme uğrayan her canlıya şiddete karşıyım.
Bunu sadece kadına şiddet değil, fiziksel ya da psikolojik olarak güçsüz birine yapılan şiddet olarak değerlendirmeliyiz.
İster kocan olsun ister sevgilin olsun, psikolojik ve fiziksel şiddete karşı asla alttan almayın ve sesinizi yükseltin. Şiddetin her türlüsüne karşı #BenVarım
Şiddete karşı #BenVarım. Her türlü mazlumum yamındayım.
Şiddete kesinlikle karşıyım, bu konuda toplumsal duyarlılık artmalı
Hem fiziksel hemde ruhsal şiddet kabul edilemez herşey diyolog ile çözüm bulur özellikle kadınlarımıza ve çocuklara
kesinlikle karşıyım özellikle karşı cinse şiddete #BenVarım