AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Cok guzel düsünülmüş erkek kadin herkes farketmez şiddete karşi durmalıdır
Sadece kadına değil şiddetin her türlüsüne karşıyız
Zamanında taciz yaşamış biri olarak asla susmadım utanmadım her kadına da bunu öneriyorum
Hiçbir canlıya kesinlikle şiddet uygulanmamalı, şiddete hayır
Kadina en cok deger verenin kim oldugunu hatirlatiyorum saygi deger KizlarSoruyor uyesi.
Ne yaparsan yap cezalar caydırıcı olmadığı sürece kimseyi kurtaramayiz
Kadınlar için rehabilitasyon merkezi actık 110 üyemiz var cok işe yaradı
Devletin yasaları taviz vermeden uygulaması lazımdır
Benden yardım isteyen ya da zor durumda olan kadınlara her zaman destek oluyorum.
Artık bu kadar geri kafalı insalar azalması şiddeti bırakın
Kadına, erkeğe, çocuğa, hayvana, doğaya...
Şiddetin her türlüsüne karşıyım.!
#BenVarım
Karşıma çıkan en ufak bir şiddet belirtisini yok ediyorum
Kadına şiddet diye birşey var ama aynı zamanda kendi cinslerimiz tarafından Erkeklerede şiddet uygulanıyor ama bunu gören yok.
Tabii ki #BenVarım 🤞 Sadece sosyal medyada değil, sosyal hayatta da şiddete karşı #BenVarım 🌺
Kendini savuna bilen kadin hayasiz edebsiz namusuz oluyor oysa onlarin namusuzluklari nasil boyle her sey çok şaşkınım nasıl bu kadar cahil bu kadar zihniyetsiz olunabiliyor anliyamiyorum bari dogurmasalar daha iyi aci cekmiyoruz😰😡😡
Her türlü şiddete karşıyım meyilli bile olsam kendimi kontrol etmeye çalışıyorum..
Maalesef Maskeliyoruz. Sadece şiddete değil tacize de maskeliyoruz.
Malesef bisey yapamiyoruz polisi bile aradigimizda kimligimizi ortaya saçıyorlar gizli kalmasını istesekte +adam 1 gün yatıp çıkıyor ya kadın kocasız yapamıyor ne kadar dayak yesede. Bu ülkede bu kanunsuzluk varken biraz zor
#Benvarım sadece kadına değil bence çocuklara ve hayvanlara yapılan şiddetin de bir an önce son bulması gerekiyor. #ŞiddeteHayır
Neler yapılırsa yapılsın şiddetin cinayetin önünü alamıyoruz ülkede şiddet uygulayan insanlara en ağır cezalar verilmeli bence affedilebilir bişey degil bu. pis insanlar uzak olsun güzel insanlardan..
Elimden ne gelirse yaparım... kadın erkek aynı hükuka malik... şidet olmamalı..
kadına şiddet değil insana şiddet özellikle kadın dediğimiz zaman kendi değerimizi düşürüyoruz kızlar insanız biz
su p. c erkek sevdasını bırakın size el kaldırdıgı an iliskiyi oracıkta bitirin, sinir hastası gibi olan insanlardan uzak durun
👏
şiddetin her türlüsüne hayır! kadın ya da erkek fark etmez.
Yapabileceğim bir şey var mı? Keşke olsa meydanda sallandırırım ama dua etmekten başka bir şey yapamıyorum.
Bizim millettimiz kocandır döver de severde dediği sürece kadınlar kendilerini yalnız hissedecek ve böyle olmaya devam edecek
Bir kadın sizi istemiyorsa ozguvensizligini psikolojik ya da Travmatolojik şiddetle bastiramazsiniz!
Ben varım, şiddet kötü kalplerin işidir ve şiddete maruz kalmak korkunçtur
Şiddet yanlısı insanların islah edilmesi lazım artık kadın erkek fark etmez
Hiç kimsenin sesinin yetmediği yerlere, bizim fısıltımız bile yetmeli.
Erkekler Ne Diyor
Şiddeti yaygınlaştıran, cezasız hale getirenler utansın. Kadına şiddetin cezası paramı?
Şiddete karşı ben de varım böylelerini ipe sermek lazım
Etrafı uyarıyorum elimden geleni yapıyorum gerçek bir eşitlik için
Şiddete karşı elimden ne gelirse yapıyorum ve yapacağım
Sırf kadına değil şiddetin her türüne karşıyım. Böyle durumlarda sessiz kalmamak lazım
Veda hutbesinde bir söz yükseldi KADINLAR SIZE ALLAH'IN EMANETİDİR
#BenVarım evet karışıyım özellikle kadın ve hayvana olan şiddete.
Bu tür haberler cok kotu hissettiriyor bana kendimi
#BenVarım
Sadece kadına değil her türlü canlıya yönelik şiddete karşıyım. Bu ülkede hayvanlar da çocuklar da şiddet görüyor.
#Hükümdar
Sadece kadına değil insana el kaldıran her kim ise şerefsizdir, alçaktır.
Karı koca arasına girilmez demişler.
İhale başımıza kalabilir
Orada burada gidebildiğim her yerde bunun cahillik ile orantılı olduğundan vs. bahsediyorum.
Şiddet hiçbir zaman çözüm değildir.
Hele kendinden güçsüz bir insana uygulamak adiliktir.
Yazık gerçekten. Ben bir kadının yanında istemeden argo bile kullansam utanıyorum ne diyeyim 😏
Sene olmuş 2020 hâlâ kadına şiddet. Sonra da erkeğiz diye geçinirler buna yanıyorum
Zülüm yapanlarin zaten obur tarafta yeri yok.
Bunun ötesi yok
Kadına şiddet yoktur, insana şiddet vardır.
kadın=erkek
kadın şiddetine hayır kadına şiddet durdurulsun artık
Bu kadınlara şiddet uygulayan angutları yetiştirenler de kadın..
Bu gerçeği ıskalamayalim...
Kadına şiddette bile taraf girlik var sevmediğimiz kadına vurmaya hiç. çekinmiyoruz
Bu sorunun en büyük kaynağı kadınların büyük kısmının sessiz kalmaları her şiddet gören kadın şikayetçi olsa ceza alsa bu duruma gelmezdi bu ülkede kadına şiddet olayları
Peygamber efendimiz "cennet anaların ayakları altındadır"buyurarak bundan asırlar önce kadınlara nasıl değer vermemiz gerektigini bize öğretmiştir.
İslam dinine Sahip çıkmak kadınlara Sahip çıkmaktir. HER KADIN BIR ANNE DIR
Sadece kadınlar değil tüm canlılara uygulanan siddete karşıyım. Bencil feministlerede karşıyım
Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Haliyle erkeğin gördüğü psikolojik şiddete de karşıyım.
kadına, hayvana, insana her canlıya karşı şiddete karşıyız..
açıkcası yazık olmuş demekten fazlasını yapamıyorum... üzgünüm...
Sadece kadına degıl hayvana dogaya bitkiye olan sıddete de karsıyım ve bir cok calısmalarım da mevcud
Çok güzel ve dikkat edilmesi gereken bir konu, bu farkındalığı sağladıkları için kuruma teşekkürlerimi sunarım... ⚡
Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Kadın, çocuk, hayvan. Kendini erkek sanan mahlukların her türlü cezayı almasının arkasındayım.
Kadına şiddet veya herhangi bir canlıya şiddet olayı gördüğümde gücüm yetmiyorsa videoya çekerim ve herkeze duyururum.